Malinen ja Moilanen Tapparaan

Tampereen Tappara kertoo seuran verkkosivuillaan tehneensä pelaajasopimukset Jarkko Malisen ja Sami Moilasen kanssa. 30-vuotiaan Malisen sopimus Tapparan kanssa on kolmevuotinen, kun taas 19-vuotiaan Moilasen on mallia 2+1. Kaksikon sopimusten myötä Kirversrinnoilla on tulevalle kaudella 20 kontrahtia.

188-senttinen ja 84-kiloinen Malinen on Kuopion KalPan kasvatti, joka pelasi menneen kauden Helsingin IFK:n riveissä. Keskushyökkääjä on Tapparalle tuttu pelaaja entuudestaan, sillä hän pelasi kausilla 2012-15 Kirvesrintojen asussa. Kaiken kaikkiaan Malinen on pelannut Liigassa 490 ottelua, joissa hän on viimeistellyt tehot 65+132.

175-senttnen ja 82-kiloinen Moilainen on puolestaan Sipoon Wolfin kasvatti, joka on pelannut kaksi edellistä kautta Pohjois-Amerikassa Seattle Thunderbirdsin riveissä. Laitahyökkääjä ei ole pelannut urallaan vielä yhtään Liigaottelua, mutta hän on kuulunut nuorten maajoukkueisiin.

Tuleva Liigakausi käynnistyy 8. syyskuuta ja päättyy lauantaina 10. maaliskuuta 2018. Kertoimet.com seuraa maamme pääsarjaa silmä tarkkana ja tarjoaa jokaiselle kierrokselle kullan arvoisia vinkkejä. Näitä vinkkejä pääset lukemaan sivuiltamme pelipäivien aamuina.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

11 + 7 =

Tuorein veikkausvinkkimme

Veikkausliiga: FC TPS – Esport Honka klo 18.30 ti 22.5.2018

Peliyhtiöt ennakoivat ottelusta tasaista vääntöä. Tähän samaan näkemykseen yhtyy myös Kertoimet.com, sillä TPS on pystynyt luomaan kaikissa alkukauden peleissä paikkoja maalintekoon, mutta viimeistelyssä turkulaiset ovat olleet surkeita.

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset