Lukon vuoro kurittaa KooKoota

Kouvolan KooKoo koki neljännen perättäisen tappion, kun se joutui myöntämään keskiviikkona kotikentällään Rauman Lukon paremmaksi maalein 1-4. Raumalaisten tehokkaimmat kamppailussa olivat kaksi maalia alustaneet Justin Dunford ja Jere Friberg. Tappioputken myötä hyvin kauden aloittanut kouvolalaisseura tipahti sarjataulukossa kolmanneksi viimeiseksi.

KooKoo hallitsi ensimmäisen erän peliä, kun raumalaisille tuomittiin ensimmäisen kymmenen minuutin sisään kolme kahden minuutin rangaistusta. Lukko onnistui tappamaan näistä ensimmäisen, mutta toisen aikana kolisi, kun Malte Strömwall vei kotijoukkueen johtoon kahden miehen ylivoimalla. Osuma oli ruotsalaishyökkääjän kuluvan kauden seitsemäs.

Toisessa erässä osat vaihtuivat, kun vuorostaan KooKoo jäähyili. Kouvolalaiset onnistuivat tappamaan illan ensimmäisen alivoimansa, mutta toisen aikana kolisi, kun Brandon DeFazio tasoitti pelin kauden toisella maalillaan. 1-1 lukemissa mentiin myös toiselle erätauolle.

Ottelun ratkaisu nähtiin kolmannessa erässä, jossa Lukko meni kolmella maalilla menojaan. Raumalaisten toisen maalin viimeisteli kahden miehen ylivoimalla Tapio Laakso, kolmannen Aaro Vidgren ja neljännen tyhjiin Eetu Koivistoinen. Maalit olivat kolmikon kuluvan kauden ensimmäiset.

Erikoista KooKoon pelissä on se, että kouvolalaiset ovat voittaneet tällä kaudella kaksi ensimmäistä erää maalein 29–18, mutta päätöserät joukkueelle ovat olleet vaikeat, sillä Tuomas Tuokkolan suojatit ovat hävinneet ne tällä kaudella käsittämättömällä 4-24 maalierolla.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fifteen − 14 =

Tuorein veikkausvinkkimme

Veikkausliiga: FC Inter – FC Honka kello 14.30 su 21.10.2018

Kierroksen kenties mielenkiintoisin matsi pelataan Turussa, jossa FC Inter isännöi FC Honkaa. Espoolaiset lähtevät otteluun selvinä ennakkosuosikkeina ja syystä, sillä Interillä on ollut tuloksen kanssa todella vaikeaa FC Honkaa vastaan.

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset