Liiga: Lukko – TPS klo: 18.30 pe 8.9.2017

Jääkiekon SM-liiga pyörähtää tänään käyntiin seitsemän ottelun voimin. Kertoimet.com tarjoaa kierroksen kolmeen otteluun vinkin. Tässä päivän kolmannessa ja viimeisessä tipsissä keskitymme Lukon ja TPS:n väliseen vääntöön, josta odotettavissa on tasainen vääntö vai onko?

Aikaisemmat kohtaamiset

Lukko ja TPS kohtasivat toisensa menneellä kaudella kuusi kertaa. Näistä peleistä neljä päättyi Lukon ja kaksi TPS:n voittoon. Näitä pelejä tarkemmin katsoessa kaksi asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että nämä kaikki kuusi vääntöä olivat alle viiden maalin pelejä (5-5-4-3-2-2). Toinen mielenkiintoinen fakta on se, että Tomi Kallio takoi Lukkoa vastaan neljässä viimeisessä pelissä tehot 3+3 ja onnistui jokaisessa pelissä kirjauttamaan vähintään syöttöpisteen. Valitettavasti myös peliyhtiöt ovat huomanneet tämän ja tarjoavat Kallion pisteelle pientä 1.67 kerrointa.

Lyö täällä vetoa Liigasta:

unibet

Arvostelu

UnibetYlivoimaisesti kattavin kohdevalikoima SM-liiga matseja ja vetomuotoja joka peliin.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetKattava valikoima SM-liigaa. Myös Mestis ja aladivarit.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonKestosuosikki. Kattava valikoima koti- ja ulkomaista lätkää, erityisesti Liigaa.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeOn!Uusi vetofirma ComeOn on lämännyt itsensä huippusuosioon korkeilla kertoimilla ja käyttäjäystävällisyydellä.
Bonus: 300€

Pelaa »

Lukon alkukausi

Rauman Lukko on muuttunut melkoisesti viimekaudesta ja joukkue on tällä hetkellä vielä työn alla, mikä näkyy myös tuloksissa ja materiaaleissa, joka ei ole lähellekään edellisvuosien tasoinen. Harjoituskaudella Lukko pelasi kaiken kaikkiaan yhdeksän ottelua. Näistä peleistä se voitti varsinaisella peliajalla neljä ottelua, neljästi se hävisi varsinaisella peliajalla ja kertaalleen se taipui jatkoajalla.

TPS alkukausi

TPS muuttui menneen kauden päätteeksi enemmän ja vähemmän rajusti aivan kuten Lukkokin. Harjoituskaudella turkulaiset pelasivat 11 ottelua, joista seitsemän päättyi voittoon ja neljä tappioon. Totuus näiden lukemin takana on kuitenkin toinen, sillä kolme TPS:n voitoista tuli Pitsiturnauksessa, jonka turkulaisseura hienosti voitti. Tämän jälkeen hunajaseuralla onkin ollut vaikeampaa, vaikka se kaksi edellistä ottelua onkin voittanut.

Tasainen ottelu luvassa

Illan ottelusta on kaikin puolin tulossa tasainen vääntö, mikä näkyy myös peliyhtiöiden kertoimissa. Juuri tällä hetkellä kummastakaan joukkueesta ei voi sanoa sen olevan ennakkosuosikki, sillä molemmat joukkueet ovat kokeneet melkoisen muutoksen viime kauden päätteeksi. Tämän vuoksi unohdetaan tässä kohteessa suorat vedot ja pelataan alle 4.5 maalin ottelua, johon Unibet tarjoaa 1.97 kertoimen.

Maalintekijävinkissä lapulle laitetaan Patrik Virran ja Ilkka Heikkisen osumat. Unibet tarjoaa Virran maaliin 4.20 ja Heikkisen osumaan 6.00 kertoimen.

Lyö tästä matsista vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 + 11 =