Liiga: Lukko – Jukurit klo: 18.30 to 14.9.2017

Lukko on pelannut varsin mukiinmenevän alkukauden ja lähtee myös tähän kauden kolmanteen otteluunsa selvänä ennakkosuosikkina. Olisiko kolmen ottelun tappioputkessa rämpivällä mikkeliläisseuralla kuitenkin mahdollisuudet kairata tästä pelistä pisteitä, sillä illan ottelu on Lukon kuluvan viikon ensimmäinen.

Aikaisemmat kohtaamiset

Lukko ja Jukurit kohtasivat toisensa menneellä kaudella neljä kerta. Nämä kaikki neljä kohtaamista päättyivät Lukon voittoon. Kaksikko on kohdannut toisensa myös kuluvalla kaudella kerran, sillä osapuolet ottivat yhteen elokuun 11. päivä pelatussa harjoitusottelussa. Myös tuo peli päättyi Lukon voittoon. Näitä viittä matsia katsoessa maalien määrä pistää silmään, sillä näissä viidessä ottelussa ei ole kertaakaan jääty alle kuuden maalin varsinaisella peliajalla (6-7-6-8-7).

Lyö täällä vetoa Liigasta:

unibet

Arvostelu

UnibetParas vetosivu käytännössä sarjaan kuin sarjaan – myös NHL:ään
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonBetssonilla on huima määrä NHL-kohteita listoilla hyvin kertoimin.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
betsafe

Arvostelu

BetsafeHyvin NHL:ää listoilla vaihtuvin kertoimin, jotka kannattaa aina tarkistaa.
Bonus: 200€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetPaljon suomalaisia kiinnostavia lätkäkohteita, myös NHL.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »

Lähtökohdat

Lukko lähtee illan otteluun sarjataulukon kuudennelta sijalta. Pekka Virran suojatit ovat pelanneet varsin väkevän kauden, sillä raumalaiset ovat voittaneet kauden molemmat pelinsä, kun ensin sarja-avauksessa kaatui Turun Palloseura 1-0 ja tämän jälkeen köniin sai Vaasan Sport numeroin 3-5.

Jukurit puolestaan lähtee illan otteluun sarjataulukon viimeiseltä paikalta. Risto Dufvan suojattien alkukausi on mennyt mollivoittoisesti, sillä Jukurit on hävinnyt kaikki kauden kolme ensimmäistä otteluaan. Ensin Jukurit hävisi KalPalle 0-3, tämän jälkeen samoin lukemin tuli kuokkaan Pelicansilta ja eilen joukkue joutui myöntämään Ässät paremmaksi 6-2 lukemin.

Lukko ennakkosuosikki

Lukko lähtee illan otteluun ennakkosuosikkina ja myös Kertoimet.com vinkkaa pelaamaan kotijoukkueen voiton puolesta, sillä Lukko pääsee otteluun tuoreemmilla jaloilla kuin Jukurit. Lisäksi Lukko on pelannut tilastollisesti selvästi paremman alkukauden kuin illan vierailija.

Maalintekijävinkissä lapulle laitetaan Ville Vahalahden osuma, joka viimeisteli menneen viikon peleissä 2+1 tehot. Unibet tarjoaa hyökkääjän maaliin 3.90 kertoimen. Ne jotka haluavat pelata yli- tai alivetoja, niin heille kerrottakoon, että Unibet tarjoaa tuohon yli 4,5 maalin otteluun 2.00 palautuksen.

Lyö tästä matsista vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

seventeen − 6 =