Valioliiga: Liverpool – West Ham klo 17.00 la 24.2.2018

Olympialaisten ohessa pelataan myös Valioliigaa. Yksi lauantain kierroksen kiinnostavimmista matseista pelataan Anfieldillä, jossa toisistaan mittaa ottavat Liverpool ja West Ham. Peliyhtiöt pitävät kotijoukkuetta selvänä ennakkosuosikkina, mutta Hammersin mahdollisuuksia ei kannata ampua etenkään tasoituksilla alas. Nordicbet, Betsson ja Betsafe tarjoavat lauantain Valioliigakierrokselle cashoutin.

Aikaisemmat kohtaamiset

Liverpool ja West Ham ovat kohdanneet toisensa historian saatossa kaiken kaikkiaan 133 kertaa. Näistä peleistä Liverpool on voittanut 69, 36 kertaa pisteet ovat menneen jakoon ja 28 kertaa West Ham on poistunut parempana kentältä. Kaksikon tuorein vääntö nähtiin marraskuussa, jolloin Liverpool peittosi West Hamin Lontoossa pelatussa ottelussa tylyin 1-4 lukemin.

Kaksikon aikaisempia kohtaamisia katsoessa mikään ei suoranaisesti hyppää pomppaa silmään, ellei sellaiseksi lasketa sitä, että joukkueiden kolmessa edellisessä kohtaamisessa on joka kerta nähty vähintään neljä maalia (5-4-4). Tämä lupailee erittäin vauhdikasta ottelua. Valitettavasti myös peliyhtiöt ovat huomanneet tämän asian ja tarjoavat vasta yli 3,5 maalin ottelulle asiallisia kertoimia.

Liverpoolin otteluennakon pääset katsomaan alla olevasta videosta:

Näitä sivuja suosittelemme Valioliigaan:

Lähtökohdat

Liverpool lähtee lauantain otteluun sarjataulukon kolmannelta sijalta. Jurgen Kloppin suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 27 ottelua, joista joukkueelle on kirjattu 15 voittoa, yhdeksän tasapeliä ja kolme tappiota. Kerrotaan samalla, että saksalaisvalmentajan joukkue on ollut varsin kovassa liidossa Anfieldilla, sillä se on saanut 15 viimeisestä kotipelistään joka kerta pisteitä mukaan (8-7-0). Edellisen kerran Liverpool on hävinnyt kotikentällään Valioliigassa huhtikuussa 2017, jolloin se taipui yllättäen Crystal Palacelle 1-2 lukemin.

West Ham lähtee puolestaan otteluun sarjataulukon 12. sijalta. David Moyesin suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 27 ottelua, joista joukkueelle on kirjattu seitsemän voittoa, yhdeksän tasapeliä ja 11 tappiota. Jos Liverpool on pelannut viimeisten viikkojen aikana hyvin, niin nostetaan jalustalle myös West Hamin peliä, sillä viimeisestä kahdeksasta pelistä skotlantilaisvalmentajan suojatit ovat hävinneet ainoastaan yhden matsin (3-4-1). Tämä hyvä tulos, sillä alkukaudesta ”Hammers” taisteli putoamista vastaan. Nyt kaiken mennessä sukseen, se voi vielä päästä jopa europeleihin ensikaudeksi.

Ennakoidut kokoonpanot

Liverpool pääsee otteluun lähes parhaalla kokoonpanollaan, sillä alustavien tietojen mukaan siltä puuttuu tästä pelistä ainoastaan Nathaniel Clyne. West Hamin tilanne on taas toisenlainen, sillä joukkueelta puuttuu riveistään Pedro Obiang, Edimilson Fernandes, Andy Carrol, Arthur Masuaku, Jose Fonte ja Manuel Lanzini.

Liverpool (4-3-3):
Karius – Roberson, Dijk, Lovren, Alexander-Arnold – Can, Henderson, Wijnaldum – Mane, Firmino, Salah.

West Ham (3-4-3):
Adrian – Reid, Ogbonna, Cresswell – Zabaleta, Kouyate, Noble, Antonio – Mario, Hernandez, Arnautovic.

Liverpool selvä ennakkosuosikki

Liverpool lähtee illan otteluun peliyhtiöiden papereissa ennakkosuosikkina, mutta West Hamin mahdollisuuksia ei kannata dumata täysin, sillä lontoolaisseura on parantanut peliään kauden aikana David Moyesin alaisuudessa. Tämän vuoksi tuosta kaksikon alkukauden kohtaamisesta ei kannata vetää sen suurempia johtopäätöksiä.

Koska Liverpoolin suorasta voitosta saa niin pienen kertoimen, vinkkaa Kertoimet.com ottamaan tässä kohteessa vaihtoehtoiset pelit käyttöön. Näitä vaihtoehtoisia kohteita ovat muun muassa tasoitusvedot, molempien joukkueiden maali sekä maalintekijät.

Tasoitusvedossa lähdetään hakemaan pientä yllätystä ja vinkataan pelaamaan West Hamin voittoa +2 tasoituksella. Tätä me perustelemme sillä, että Liverpool on voittanut viimeisen kolmen kuukauden aikana pelin ainoastaan kerran yli yhdellä maalilla. Myöskään West Ham ei ole hävinnyt kuin kerran viimeisen kolmen kuukauden aikana yli maalilla. Unibet tarjoaa tähän vaihtoehtoon asiallisen 2.12 kertoimen.

Molempien joukkueiden maaleissa pelataan kyllä vaihtoehtoa. Tämä siksi, että Liverpool on jäänyt viimeisen neljän kuukauden aikana Valioliigassa ainoastaan kerran maaleilla. Myös West Ham on tehnyt joulukuun 16. päivän jälkeen jokaisessa pelissä vähintään yhden maalin. Tähän vaihtoehtoon Unibet tarjoaa asiallisen 1.88 kertoimen.

Maalintekijävinkissä lapulle laitetaan Sadio Manen ja Javier Hernandezin osumat. Unibet tarjoaa Manen maaliin 2,05 ja Hernandezin byyriin 4.20 palautuksen.

Lyö tästä matsista vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

seventeen − 14 =