Mestarien liiga: Linfield F.C – Celtic kello 19:00 pe 14.7.2017

Mestarien liigan karsinnat jatkuvat tänään yhden ottelun voimin. Tässä Belfastissa pelattavassa ottelussa toisistaan mittaa ottavat Pohjois-Irlannin ja Skotlannin mestarit. Peliyhtiöt pitävät Celticiä ennakkosuosikkina ja syystä, sillä skoteilla on selvä materiaalietu puolellaan.

Illan Pohjois-Irlantilainen isäntä

Linfield FC on vuonna 1886 perustettu jalkapalloseura, joka pelaa kotiottelunsa 18000 katsojaa vetävällä Windsor Parkilla. Joukkueella on pitkät perinteet tältä stadionilta, sillä Linfield on pelannut Windsor Parkilla aina vuodesta 1905 alkaen. Pohjoisirlantilaisseura on voittanut historiassaan 52 Pohjois-Irlannin mestaruutta ja 43 Pohjois-Irlannin cupia. Linfieldin historian suurin saavutus on vuodelta 1967, jolloin se eteni Eurooppa Cupissa aina välieriin asti, ennen kuin unkarilainen CSKA Red Flag päätti sen jatkosta.

Illan skotlantilainen vieras

Celtic on vuonna 1888 perustettu jalkapalloseura, joka pelaa kotiottelunsa 60000 katsojaa vetävällä Celtic Parkilta. Se on yksi Skotlannin suurimpia ja menestyneimpiä seuroja 48 Skotlannin mestaruudella ja 37 Skotlannin cupin voitolla. Joukkueen suurin saavutus on kuitenkin samalta vuodelta kuin illan isännän, jolloin Celtic voitti Eurooppa Cupin. Tuon jälkeen se on edennyt kerran Eurooppa Cupissa (1970) ja kerran UEFA Cupissa (2003) finaaliin asti, mutta se on hävinnyt nämä molemmat ottelut.

Lyö täällä vetoa Mestarien liigasta:

unibet

Arvostelu

UnibetLaajin kohdevalikoima. Mahdollisuus katsoa jalkapallo-otteluita ilmaiseksi netissä.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonErinomaiset kertoimet jalkapalloon + yksi netin parhaista live-vedonlyönneistä.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetParas kohdevalikoima Suomen aladivarien pelaamiseen.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »

Lähtökohdat

Koska Pohjois-Irlannin pääsarja ei ole vielä alkanut, on Linfield pelannut kuluvalla kaudella ainoastaan kaksi harjoitusottelua. Ensimmäisessä pelissä se kohtasi San Marinolaisen La Fioritan. Tuossa ottelussa pisteet menivät jatkoon 0-0 tuloksella. Joukkueen toisessa harjoitusottelussa vastaan asettui Skotlantilainen Hearts joka oli parempi 1-4 –lukemin.

Myös Skotlannin pääsarja on edelleen kesälomalla. Celtic on kuitenkin valmistautunut tähän otteluun paremmin kuin illan isäntä, sillä Brendan Rodgersin suojatit ovat pelanneet tällä kaudella neljä harjoitusottelua. Näistä neljästä pelistä Celticille on kirjattu kaksi voittoa ja kaksi tasapeliä. Kerrotaan samalla, että joukkueen maaliero näissä neljässä pelissä on ollut 11 tehtyä ja yksi päästetty maali.

Celtic selvä ennakkosuosikki

Celtic lähtee illan otteluun selvänä ennakkosuosikkina, mutta! Näiden kahden joukkueen tasoerot ovat kuitenkin niin valtavat, ettei Brendan Rodgers todennäköisesti heitä tässä ensimmäisessä osaottelussa vielä parasta miehistöään kentälle, jonka seurauksena lähtökohdat tasoittuvat. Luotetaan kuitenkin siihen, että Celtic pystyy tämän matsin viemään parilla maalilla.

Ne jotka haluavat päästä tässä kohteessa isommille kertoimille, voivat pelata tulosvetoa. Tässä vaihtoehdossa kotijoukkueelle voitaisiin laittaa lapulle 0-1 ja vierailijalle 3-4-5-6 lukemia. Kerrotaan vielä lopuksi, että Celtic on kärsinyt edellisen kerran tappion marraskuussa 2016. Tuolloin se hävisi kotikentällään Barcelonalle 0-2 -lukemin.

Lyö tästä matsista vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

nineteen − 18 =