Liiga: Lukko – KalPa klo: 18.30 pe 22.9.2017

Perjantain kiekkokierroksen toinen tulikuuma ottelu isketään Kivikylä Areenalla, jossa toisistaan mittaa ottavat Rauman Lukko ja Kuopion KalPa. Tästä ottelusta panosta ei puutu, sillä tässä kohtaamisessa mestari ja oppipoika lyövät pelikirjansa vastakkain. Kumpi vie pidemmän korren?

Aikaisemmat kohtaamiset

Lukko ja KalPa kohtasivat toisensa menneellä kaudella neljästi. Näistä peleistä kolme päättyi kuopiolaisten ja yksi raumalaisten voittoon (4-5ja, 2-1, 2-4, 2-3). Noita pelejä ei kuitenkaan kannata muistella sen enempää, sillä molempien joukkueiden valmennuksessa ja pelaajistossa on tapahtunut sen verran paljon muutoksia, että molemmat seurat lähtevät tähän kauden ensimmäiseen kohtaamiseen puhtaalta pöydältä.

Näitä sivuja suosittelemme Liigaan:

Lukolla 11 pistettä ja KalPalla seitsemän

Lukko on pelannut yllättävän hyvän alkukauden odotuksiin nähden, sillä raumalaiset lähtevät illan otteluun sarjataulukon neljänneltä sijalta. Pekka Virran suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella viisi ottelua, joista heille on kirjattu neljä voittoa ja yksi tappio (3-1-0-1). Tuo tappio tuli edellisessä ottelussa JYPiä vastaan, jossa joukkueella ei ollut mitään palaa väkivahvaa kotijoukkuetta vastaan.

KalPa puolestaan on pelannut ailahtelevan alkukauden. Kuopiolaiset lähtevät illan otteluun sarjataulukon kymmenenneltä sijalta. Sami Kapasen suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella viisi ottelua, joista joukkueelle on kirjattu kaksi voittoa ja kolme tappiota (2-0-1-2). KalPan kenties alkaneen kauden suurin synti tähän mennessä on ollut se, että joukkueen peli ei pysy kuin ehkä 30 minuuttia kasassa. Tämä on maksanut kuopiolaisille pisteen tai kaksi tällä kaudella.

Lukko ennakkosuosikki

Lukko lähtee illan otteluun ennakkosuosikkina ja myös Kertoimet.com vinkkaa pelaamaan kotijoukkueen voiton puolesta. Tätä näkemystä me perustelemme kokemuksella sekä tuloksellisesti paremmalla alkukaudella. Tuota Lukon voittoa me perustelemme myös KalPan nuorten pelaajien jänteellä, joka ei kestä tällä hetkellä kuin sen 30min. Tämä saattaa kääntyä vielä joukkuetta vastaan, mikäli nuoret pelaajat eivät ala saamaan palkintoa työstään.

Maalintekijävinkissä lapulle laitetaan Toni Koiviston osuma, joka on paukuttanut Lukolle kolme maalia. Näillä maaleilla hän on raumalaisten tehokkain viimeistelijä tällä hetkellä. Unibet tarjoaa hyökkääjän maaliin 4.00 kertoimen.

Lyö tästä matsista vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

five × three =