Lehkosuo jatkaa HJK:n päävalmentajana

Helsingin Jalkapalloklubi kertoo seuran verkkosivuilla tehneensä vuoden mittaisen jatkosopimuksen päävalmentaja Mika Lehkosuon kanssa. Uutena kasvoja HJK:n valmennukseen liittyy Jani Sarajärvi, joka mitä ilmeisimmin korvaa joukkueessa FC Interin päävalmentajaksi siirtyvän Jose Riveiron saappaat.

HJK:n tiedotteen ja tulevaisuuden visioista pääset katsomaan lisää olevasta videosta.

48-vuotias Lehkosuo nimettiin HJK:n päävalmentajaksi huhtikuun lopussa 2014. Neljän kauden aikana Lehkosuo on voittanut HJK:ssa kaksi Suomen mestaruutta, Suomen Cupin ja johdattanut helsinkiläisseuran kertaalleen Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen. Hän on myös Klubin pallollisen pelin isä, vaikka monet eivät tätä suostukaan myöntämään.

Lehkosuon jatkosopimus ei kuitenkaan ollut kiveen hakattu, sillä moni olisi toivonut HJK:n etsivän hänelle korvaajan, sillä Lehkosuon passiivinen pelitapa eurokentillä ei ole ollut kaikkien mieleen. Klubi kertoikin neuvotelleensa asiasta useamman kanditaatin kanssa, mutta päätyneen lopulta Lehkosuohon, joka sopi seuran strategiseen kokonaisuuteen parhaiten.

– Katsoimme aika paljon erilaisia vaihtoehtoa ja mietimme mitä meillä on, mitä meillä pitäisi olla ja mihin me haluamme mennä. Lopulta me tulimme siihen päätökseen, että Lehkosuo on vaihtoehdoista parhain, sillä hän täyttää meidän strategiset tarpeemme kaikkein parhaiten, HJK:n toimitusjohtaja Aki Riihilahti kertoo.

Lehkosuon ja Sarajärven sopimusten HJK kertoi, että se tulee vielä täydentämään valmennustiimiä tämän vuoden puolella. Täydennykset tulevat liittymään erityisesti scouttaus-toimintaan, Klubi 04:n valmennukseen sekä erityisvalmennukseen.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 × 4 =

Tuorein veikkausvinkkimme

Veikkausliiga: FC Inter – FC Honka kello 14.30 su 21.10.2018

Kierroksen kenties mielenkiintoisin matsi pelataan Turussa, jossa FC Inter isännöi FC Honkaa. Espoolaiset lähtevät otteluun selvinä ennakkosuosikkeina ja syystä, sillä Interillä on ollut tuloksen kanssa todella vaikeaa FC Honkaa vastaan.

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset