Lauridsen jatkaa Jokereissa pitkään

Helsingin Jokerit on tehnyt kevääseen 2020 asti ulottuvan jatkosopimuksen Oliver Lauridsenin kanssa. Tanskalaispuolustaja pelaa helsinkiläisseuran riveissä nyt toista kauttaan. Hän liittyi Jokereiden vahvuuteen ruotsalaisseura Frölundasta, jossa puolustaja pelasi kauden 2015-16.

197-senttinen ja 108-kiloinen Lauridsen liittyi Jokereiden vahvuuteen viime kaudella. Tuolloin hän pelasi helsinkiläisseuran riveissä 48 ottelussa, joissa tanskalaispuolustaja viimeisteli yhdeksän (3+6) tehopistettä. Kuluvalla kaudella Lauridsenin rooli helsinkiläisseuran puolustuksessa on noussut, vaikka tilastollisesti hän on pelaamassa heikomman kauden, sillä 30 ottelun jälkeen puolustajalla on tilillään ainoastaan yksi syöttöpiste. Tämä ei kuitenkaan estänyt Jokereita tekemästä puolustajan kanssa jatkosopimusta, sillä tanskalaisjärkäle on seuran oman tiedotteen mukaan pelannut tiensä seuran kannattajien sydämiin.

– Lauridsenista on tullut iso osa joukkuettamme niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella. Hän on esimerkillinen huippu-urheilija ja joukkuepelaaja sekä erinomainen puolustava puolustaja, jonka fyysisyys on iso apu kamppailupelaamiseemme. Näiden ominaisuuksien ansiosta hänestä on tullut myös yksi fanien suosikeista, kertoo Jokereiden GM Jari Kurri seuran verkkosivuilla.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

five × two =

Tuorein veikkausvinkkimme

Mestarien liiga: Real Madrid - Roma klo 22:00 ke 19.9.2018

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset