Laine ja Ovetshkin kohtaavat tulevana yönä

Winnipegin Patrik Laine johtaa sensaatiomaisesti NHL:n maalipörssiä yhdessä idolinsa, Washingtonin Alex Ovetshkinin kanssa. Molemmilla on kasassa 40 maalia. Maanantain ja tiistain välisenä yönä Suomen aikaa odottaakin herkullinen kohtaaminen, kun kaksikko kohtaa kaukalossa.

Vedonlyöntiyhtiöt joutuvat maksumiehiksi, mikäli Laine nappaa maalikuninkuuden. Tällä hetkellä Laineen maalikuninkuuskerroin on NordicBetillä sama kuin Ovetshkinilla, tasan 2.00. Kauden alussa Laineen kerroin oli kuitenkin tuntuvasti suurempi, noin nelinkertainen nykyiseen verrattuna.

Tämän kaltaisessa pelikohteessa kertoimet tyypillisesti elävät jokaisen pelatun kierroksen myötä.

– Tammikuun puolivälissä Laineen lukema oli itse asiassa pienen kuivan kauden aikana peräti 25. Tuolloin kohteeseen kiinni iskeneet tulevat siis rokottamaan vetofirmoja kovalla kädellä, mikäli Laine painelee ykköseksi, toteaa iGaming-asiantuntija Juha Kvist Betssonilta.

Ovetshkinin kerroin oli kauden alussa(kin) kaikista pienin. Moninkertainen maalikunkku aloittikin kauden hirmuisella tykityksellä takomalla 7 maalia kahdessa ensimmäisessä ottelussa.

Maanantaiyölle NordicBet on avannut tukun Laine vs Ovetshkin -pelikohteita – lähtien siitä, kumpi laukoo enemmän, kumpi pelaa enemmän, kumpi syöttää tai tekee enemmän maaleja ja niin edelleen. Ottelu alkaa Suomen aikaan kello 1.00.

Tutustu NordicBetin kattavaan Laine vs Ovetshkin valikoimaan tästä »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fourteen − four =

Tuorein veikkausvinkkimme

Jalkapallon MM-kisat: Belgia - Tunisia klo 15.00 la 23.6.2018

Belgia lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina ja tulee viemään matsin nimiinsä ilman todella isoa yllätystä.

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset