Veikkausliiga: KuPS – JJK Jyväskylä klo 18:30 to 10.8.2017

KuPSin ja JJK:n välisessä väännössä riittää panoksia, sillä toinen näistä joukkueista pelaa kuluvalla kaudella mitalista ja toinen putoamista vastaan. Historia ei enteile Kettupaidoille kovinkaan helppoa iltaa, sillä edellisen kerran JJK on pystynyt kaatamaan ”Banzaijengin” neljä vuotta sitten. Betsafe, Betsson ja Nordicbet tarjoavat torstain Veikkausliigakierrokselle cashoutin.

Aikaisemmat kohtaamiset

KuPS ja JJK ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kaksi kertaa. Kaksikon ensimmäinen vääntö nähtiin tammikuussa Suomen Cupissa. Tuossa ottelussa kuopiolaiset olivat parempia tylyin 9-1 –lukemin. Joukkueiden toinen vääntö nähtiin toukokuun lopussa Jyväskylässä, jossa pisteet menivät 0-0 tuloksella jakoon.

Kaksikon aikaisempia kohtaamisia katsoessa huomaa, että KuPS on ollut JJK:lle paha vastus, sillä joukkueiden kuudesta viimeisestä väännöstä kuopiolaiset ovat vieneet voiton neljä kertaa ja kahdesti pisteet ovat menneet jakoon (0-0, 9-1, 4-0, 1-0, 2-1, 0-0). Edellisen kerran JJK on saanut täyden pistepotin KuPSilta heinäkuussa 2013. Tuolloin kettupaidat olivat parempia maalein 2-3.

Lyö täällä vetoa Veikkausliigasta:

unibet

Arvostelu

UnibetSuomalaisten suosikkisivulla on hyvä valikoima Veikkausliigaa.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeOnPaljon erikoisvetoja myös Veikkausliigan peleihin.
Bonus: 300€

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonErinomaiset kertoimet jalkapalloon + yksi netin parhaista live-vedonlyönneistä.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetTodella runsaasti jalkapallokohteita.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »

KuPSilla 30 pistettä, JJK:lla yhdeksän

KuPS lähtee illan otteluun sarjataulukon viidenneltä sijalta. Kuopiolaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 20 ottelua, joista ”Banzaijengille” on kirjattu kahdeksan voittoa, kuusi tasapeliä ja kuusi tappiota. Viiden viimeisen ottelun kuntopuntarissa Jani Honkavaaran suojatit ovat sarjan toiseksi kovin joukkue kymmenellä pisteellä.

JJK lähtee puolestaan illan otteluun sarjataulukon viimeiseltä sijalta. Jyväskyläläiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 20 ottelua, joista kettupaidoille on kirjattu yksi voitto, kuusi tasapeliä ja 13 tappiota. Viiden viimeisen ottelun kuntopuntarissa JJK on sarjan huonoin joukkue kahdella pisteellä. Edellisen kerran JJK on voittanut ottelun… Hetkinen… Pieni hetki vielä… ♪♫♪ toukokuun lopussa. Tuolloin JJK kaatoi kotikentällään Ilveksen maalein 3-1.

Ennakoidut kokoonpanot

KuPS (4-4-2):
Virtanen – Nissinen, Boxall, Colibaly, Sorsa – Niskanen, Saxman – Pennanen, Savolainen – Nissilä, Salami.

JJK (4-4-2):
Marttinen – Ojamaa, Vielma, Nieminen, Abdi – Manninen, Leppänen, Poutilainen, Kari – Etock, Jovovic.

KuPS selvä ennakkosuosikki

KuPS lähtee illan otteluun selvänä ennakkosuosikkina ja myös Kertoimet.com vinkkaa pelaamaan kotijoukkueen voiton puolesta, sillä JJK:lla on ollut kuluvalla kaudella vaikeaa vieraspeleissä. Vieraspelien vaikeuksista kertoo myös se, että kettupaidat ovat kirjanneet 11 vieraspelistä tilille ainoastaan neljä pistettä (0-4-7). Näissä peleissä JJK on tehnyt ainoastaan kahdeksan maalia.

Maalintekijävinkissä lapulle laitetaan Urho Nissilän osuma, joka on KuPSin kuluvan kauden tehokkain viimeistelijä viidellä osumalla. Nuorukainen onnistui maalinteossa myös RoPSia vastaan edellisessä ottelussa, joka kielii siitä, että pelituntuma alkaa löytymään loukkaantumisen jäljiltä. Unibet tarjoaa Nissilän maaliin 2.50 kertoimen.

Lyö tästä matsista vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

eighteen − 3 =