Veikkausliiga: KPV – FC Inter klo 18.30 Su 16.6.2019

Veikkausliiga jatkuu sunnuntaina yhden ottelun voimin. Kierroksen ainoa ottelu nähdään Kokkolassa, jossa sarjanousija KPV mittaa FC Interin päivän kunnon. Peliyhtiöt ovat nostaneet turkulaiset tähän otteluun ennakkosuosikiksi ja syystä, sillä Jose Riveiron suojattien esitykset viheriöllä ennen maajoukkuetaukoa olivat lupauksia herättäviä.

Aikaisemmat kohtaamiset

KPV ja Inter ovat kohdanneet toisensa tällä vuosituhannella kerran. Tuo kohtaaminen nähtiin toukokuussa 2010, jolloin osapuolet mittasivat paremmuuttaan Suomen Cupissa. Kokkolalaiset pääsivät pelaamaan tässä pelissä yli tunnin yhden miehen ylivoimalla, kun Timo Furuholm ajettiin pihalle punaisella kortilla, mutta Kennedy Nwanganga iski jatkoajan kahdeksannella minuutilla turkulaisille voittomaalin.

Tuon Suomen cupin parhaat palat pääset katsomaan alla olevalta videolta.

Näitä sivuja Kertoimet.com suosittelee sinulle:

unibet

Arvostelu

Unibet



Ylivoimaisesti kattavin kohdevalikoima SM-liiga matseja ja vetomuotoja joka peliin.
Bonus: 100€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBet



Kattava valikoima SM-liigaa. Myös Mestis ja aladivarit.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betsson

Arvostelu

Betsson



Kestosuosikki. Kattava valikoima koti- ja ulkomaista lätkää, erityisesti Liigaa.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeOn!



Uusi vetofirma ComeOn on lämännyt itsensä huippusuosioon korkeilla kertoimilla ja käyttäjäystävällisyydellä.
Bonus: 300€

Pelaa »

Lähtökohdat ottelulle

KPV lähtee otteluun sarjataulukon viimeiseltä sijalta. Kokkolalaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella kymmenen ottelua, joista sarjanousijalle on kirjattu yksi voitto, kolme tasapeliä ja kuusi tappiota. Tuo KPV:n ainoa voitto nähtiin juuri ennen maaottelutaukoa, kun Niko Kalliokosken miehistö yllätti FC Hongan Espoossa 0-1 lukemin.

FC Inter lähtee otteluun puolestaan sarjataulukon jaetulta kolmannelta sijalta. Turkulaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 11 ottelua, joista Jose Riveiron miehistölle on kirjattu viisi voittoa, kaksi tasapeliä ja neljä tappiota. Turkulaisilla oli ennen maaottelutaukoa hyvä vire päällä, kun joukkue liisi viiden ottelun pisteputkessa, ennen kuin sarjaa johtava Ilves päätti sen.

Joukkueiden heikkouksista ja vahvuuksista voisi sanoa sen, että KPV:n suurimmat ongelmat kuluvalla kaudella ovat löytyneet molemmista päistä kenttää. Tästä kertoo myös se, että sarjanousija on tehnyt vähiten ja päästänyt eniten maaleja sarjassa. Interin vahvuus on puolestaan ollut hyökkäyskolmikko Valencic-Furuholm-Ojala, mutta suurimmat ongelmat turkulaisilta ovat löytyneet puolustuksesta.

KPV:n otteluennakon pääset katsomaan alla olevasta videosta.

Ennakoidut kokoonpanot

KPV (4-1-4-1):
Marttinen – Rauhala, Koskimaa, Kana Gane, Kinnunen – Helmke – Heiermann, Josimov Mannström, Banza – Roiha.

FC Inter (3-4-3):
Marttinen – Klinkenberg, Hämäläinen, Tenho – Kamy, Paananen, Kuningas, Markkula – Valencic, Furuholm, Ojala.

Inter selvä ennakkosuosikki

Peliyhtiöt ovat nostaneet Interin otteluun ennakkosuosikiksi mikä on ymmärrettävää, sillä turkulaisilla on selvä materiaalietu puolella. Riveiron miehistö osaa myös pelata Kokkolan pienellä kentällä sille sopivaa puolikorkeaa palloa, mikä enteilee kotijoukkueelle vaikeaa iltaa. Turkulaisten osakkeita meidän silmissämme nostaa myös se, että Inter on tehnyt sarjassa eniten maaleja ja etenkin raitapaitojen hyökkäys on kuumaa kauraa tällä hetkellä.

Ei kuitenkaan lähdetä dumaamaan KPV:n mahdollisuuksia ihan täysin, sillä joukkueella on ollut tapana vetää hirmuisella apinanraivolla kotikentällään. Tämä aggressiivinen pelitapa tulee tuottamaan turkulaisille ongelmia, mikäli he eivät saa tehtyä nopeasti avausmaalia. Luotetaan näistä pienistä uhkakuvista huolimatta siihen, että pisteet lähtevät Kokkolasta Turkuun ja tägätään lapulle vierasjoukkueen voitto. Tätä me perustelemme hyvin pitkälle KPV:n huonolla puolustuksella.

Lyö FC Interin voiton puolesta vetoa Betsafella »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *