Liiga: KooKoo – Lukko kello 18.30 ke 10.10.2018

Liiga jatkuu keskiviikkona viiden ottelun voimin. Kierroksen kenties mielenkiintoisin kohtaaminen nähdään Kouvolassa, jossa KooKoo isännöi Rauman Lukkoa. Ottelun lähtökohdat ovat äärimmäisen mielenkiintoiset, sillä molempien joukkueiden alkukausi on mennyt alle odotusten. Nyt toisella osapuolella on mahdollisuus saada loppukaudelle uusi suunta, mutta helppoja pisteitä kummallekaan osapuolelle ei ole tiedossa.

Aikaisemmat kohtaamiset

KooKoo ja Lukko kohtasivat toisensa menneellä kaudella neljä kertaa. Kouvolalaiset voittivat näistä peleistä kaksi ensimmäistä, mutta kahdessa tuoreimmassa väännössä raumalaiset olivat parempia. Kaksikon aikaisempia kohtaamisia katsoessa kaksi asiaa pistää vahvasti silmään.

Näistä ensimmäinen on se, että joukkueiden 13 edellisessä kohtaamisessa on ainoastaan kerran nähty jatkoaika (6.10.2016). Toinen mielenkiintoinen asia liittyy maaleihin, sillä kaksikon seitsemässä edellisessä väännössä on joka kerta nähty varsinaisella peliajalla vähintään neljä maalia.

Kolmas mainitsemisen arvoinen voisi olla se, että kotijoukkue on tehnyt joukkueiden seitsemässä edellisessä kohtaamisessa kuudesti vähintään kaksi maalia.

Lyö täällä vetoa Liigasta:

unibet

Arvostelu

UnibetYlivoimaisesti kattavin kohdevalikoima SM-liiga matseja ja vetomuotoja joka peliin.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetKattava valikoima SM-liigaa. Myös Mestis ja aladivarit.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonKestosuosikki. Kattava valikoima koti- ja ulkomaista lätkää, erityisesti Liigaa.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeOn!Uusi vetofirma ComeOn on lämännyt itsensä huippusuosioon korkeilla kertoimilla ja käyttäjäystävällisyydellä.
Bonus: 300€

Pelaa »

Kuntopuntarit osoittavat vastakkaisiin suuntiin

KooKoo lähtee illan otteluun sarjataulukon neljänneksi viimeiseltä sijalta. Kouvolalaisten alkukausi antoi luvan odottaa hyvää kautta, mutta viidessä edellisessä pelissä tulleet neljä tappiota, ovat kääntäneet seuran kurssin täysin. KooKoon tilannetta ei myöskään helpota se, että päävalmentaja Tuomas Tuokkola ilmoitti jo viiden kierroksen jälkeen jättävänsä seuran tämän kauden päätteeksi. Me emme ymmärrä tätä päätöstä, sillä tuo tieto ei palvele ketään tässä vaiheessa kautta. Päinvastoin se herättää enemmän kysymyksiä, jotka väistämättä johtavat Tuokkolan aseman kyseenalaistamiseen.

Lukko puolestaan lähtee otteluun sarjataulukon toiseksi viimeiseltä sijalta. Siinä missä KooKoo on hävinnyt illasta toiseen viimeisten viikkojen aikana, niin raumalaiset ovat napanneet viidessä viimeisessä pelissä kolme voittoa. Näistä yhdeksästä pisteestä huolimatta Lukon alkukausi on ollut iso pettymys, joka väistämättä johtaa kysymykseen, kuinka kauan Raumalla jaksetaan katsoa Pekka Virran suojattien rämpimistä, sillä Lukon materiaalilla ja rahoilla pitäisi pystyä paljon parempaan, kuin mitä joukkueelta on nähty viimeisen kahden kauden aikana Liigassa.

KooKoolla isoja ongelmia puolustuksessa

Peliyhtiöt pitävät kotijoukkuetta tässä pelissä ennakkosuosikkina, mutta Kertoimet.com ei allekirjoita tätä näkemystä, sillä Lukko on näistä kahdesta jengistä se osapuoli, joka on pelannut viimeisten viikkojen aikana voitokkaampaa lätkää. Vierasjoukkueen voittoa puoltaa meidän silmissämme myös se, että Lukko on saanut maalijyvästään kiinni viimeisissä peleissä, mikä enteilee KooKoolle vaikeaa iltaa, sillä kouvolaisseuran alakerta on vuotanut läpi alkukauden. Tästä myös kertoo 41 päästettyä maalia kymmeneen otteluun. Vierasjoukkueen voittoa me perustelemme myös sillä, että KooKoon tehot tällä hetkellä tilastojen valossa ovat aivan liian paljon ylivoiman varassa (Joka kolmas maali tehdään ylivoimalla). Näiden näkemysten vuoksi, Kertoimet.com vinkkaa pelaamaan vierasjoukkueen voittoa. Sekä Unibet että NordicBet tarjoavat Lukon voitolle 2,80 kerrointa, joten voit valita alla olevien linkkien kautta kummalla sivulla haluat pelata.

Lyö Lukon voitosta vetoa Unibetilla »
Lyö Lukon voitosta vetoa NordicBetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

five + eleven =