KHL-veikkaaminen netissä

Kontinental Hockey League

KHL on Euroopan kovin jääkiekkoliiga ja juuri nyt kaikkien huulilla Suomessa. Suurin syy tähän on Jokerit, mutta isoja tähtiä pullisteleva KHL on muutenkin mielenkiintoinen. Monta suomalaispelaajaa viilettää KHL:n joukkueissa ja isoja tähtiä pelaa edelleen liigassa. Kotimaiselle Liigalle Jokerien siirto oli shokki, mutta ennakkoluuloista huolimatta Jokerit on ottanut muutamassa kaudessa paikan suomalaisten sydämissä koko Suomen KHL-joukkueena. Yhteensä kaudella 2017 – 2018 KHL:ssä pelaa 40 suomalaista Jokerit – joukkue mukaan lukien.

Kiihtyvällä tahdilla Liiga-jengien pajatsoakin on tyhjentänyt kutsuva tuuli Siperiasta. Ruplatukkujen tuoksu on huumaava, joten tällä hetkellä KHL on täynnä käsittämätöntä taitoa. Ville Niemisen sanoin ”ennen Siperiaan jouduttiin, nyt sinne päästään”. Tämän ymmärsi Hjallis Harkimokin. Imu jatkuu ruplan kurssin syöksystä huolimatta vahvana, sillä palkkataso on kuitenkin aivan eri mitä Suomessa.

Suomessakin urheilu-uutisissa KHL mainitaan päivittäin ja vedonlyöntisaiteilla KHL on kasvavassa roolissa. Alla olevilta saiteilta löydät satoja KHL-kohteita.

KHL:stä voi lyödä etukäteisvetoja läpi kauden ja ottelukohtaisia betsikohteita on kymmeniä ja jopa satoja. KHL matsit ovat myös livevedonlyönnin kohteena, joten vedonlyöjälle KHL on oikein mainio betsauskohde. Aikaeron takia monet ottelut pelataan jo iltapäivästä Suomen aikaa, joten betsaamaan pääsee jo ennen illan ruuhkahuippuja.

Kauden 2017 – 2018 KHL:n mestaruuskertoimet:

unibet

Arvostelu

UnibetParas vetosivu käytännössä sarjaan kuin sarjaan – myös KHL:ään
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeOnSuomalaisten vedonlyöjien uusi suosikki.
Bonus: 300€

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonAloittelijaystävällinen vedonlyöntisivusto. Keskiverrot kertoimet.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »

KHL kausi 2017-2018

KHL kausi 2016-2017 alkaa jo 21.8.2016 kun SKA Pietari saa vieraaksi TsSKA Moskovan. Vedonlyöntikertoimien mukaan molemmat kuuluvat kauden suurimpiin ennakkosuosikkeihin, sillä joukkueiden mestaruuskertoimet ovat molemmilla alle 4.00. Jokereiden mestaruuskerroin on tällä hetkellä peräti 31.00 ja finaaliin pääsy toisi kertoimen 12.00. Kertoimet kuitenkin vaihtelevat tämänkin asian suhteen.

Paljon on puhuttu ruplan arvon romahtamisen tuomista taloudellisista vaikeuksista ja useat joukkueet ovatkin joutuneet kiristämään rahapussin suita. Isoimmilla joukkueilla tuntuu olevan kuitenkin valtavat varannot käytettävissä, sillä isoja siirtoja on nähty ennen tämänkin kauden alkua. Isoin siirtouutinen oli taatusti Pavel Datsuykin siirto Detroit Red Wingsistä SKA Pietariin. Kaikki KHL-siirrot löytyvät mm. Eurohockeyn KHL-sivuilta. Tarkoittaako tämä rumempia lukemia taululle ja sitä myötä tulosvetoon isompia kertoimia isoille lukemille? Joillekin joukkueille nykytilanne on liikaa ja ne joutuivat jättäytymään viime kauden lopussa pois koko sarjasta. Mutta näillä näkymin jäljellä olevat joukkueet pystyvät pelaamaan kauden loppuun saakka.

Jokereiden viime kausi sujui runkosarjan osalta ihan kivasti, mutta noutaja tuli sitten nopeasti ja kesäloma alkoi kun kotimaisessa Liigassa pelattiin vielä runkosarjaa. Tälle kaudelle tavoitteet ovat jälleen kovat kun Jukka Jalonen valmentaa toista kauttaa Jokeri-ruorissa. Isot tähtipelaajat puuttuvat, mutta tasaisen vahvalla joukkueella voi päästä todella pitkälle. Mihin asti se sitten riittää, mene ja tiedä. Mielenkiintoisia vahvistuksia on tullut joukkueeseen, Eeli Tolvasen otteita seurataan varmasti tarkkaan.

RedStar Kunlun on muodostumassa melkoiseksi suomalaisjoukkueeksi, sillä Pekingissä kotipelit pelaavassa joukkueessa on ennen kautta useampi suomalaispelaajaa. Mutta ei läheskään niin montaa kuin viime kauden alussa. Erkka Westerlundin paluu KHL-valmentajaksi oli mainio asia, toivotaan Erkalle myös menestystä.

Jokerit ei ole ennen kauden alkua se suurin suosikki voittamaan KHL-sarjaa, mutta se lähtee hakemaan varmaa Playoff-paikkaa ja menestystä sitä myötä.

KHL veikkaajan näkökulmasta

jokerit
Suomalaiset veikkaajat ja kendojanarit tuntevat NHL:n kuin omat taskunsa. Sen sijaan KHL mielletään usein vain venäläisenä rahantekokoneena ja on muutenkin Suomessa yllättävän huonosti tunnettu, vaikka joukkueissa pelaa kymmeniä suomalaisia, ja nyt kaudesta 2014-15 alkaen myös Helsingin Jokerit.

Aikaisempina kausina suomalainen urheilumediakin uutisoi KHL:stä kovin niukasti. Veikkaajan, Jääkiekkolehden ja Urheilulehden panostus KHL:ään oli käytännössä täysin olematon. Edes TV:stä ei matseja nähnyt, koska Nelosella varat eivät riittäneet eikä edes Viasat Hockeyta kiinnostanut. Tämä oli siis ennen, nythän sekä Viaplay ja Viasat näyttävät ottelut maksua vastaan. Jokereiden sarjaan liittyminen on siis antanut KHL:lle myös buustin Suomessa.

KHL-veikkaaja huomaa pian, että NHL:n lainalaisuudet eivät päde KHL:ssä. Jokaisesta KHL -ottelusta on tarjolla valtavasti vedonlyöntikohteita niin Pre-Match kuin Live-vedonlyönnissä. Alta löydät muutamia huomioita, jotka kannattaa pitää mielessä:

Kotietu on merkittävä

KHL:ssä kotijoukkue voittaa lähes 60 % otteluista ja top10-joukkueet jopa yli 70 %. Vierasotteluissa kärkijoukkeetkaan eivät pääse kuin 52 % voittotahtiin. Nhl:ssä kotietu on paljon pienempi.

Prosentit todistavat paitsi reilun kotiedun, myös sen että KHL:ssä kovat ovat kovia.

Jotkut ottelut äityvät melkoiseksi jäähyilyksi kasetin pettäessä syystä tai toisesta. Tuolloin erikoistilannepelaaminen nousee arvoon arvaamattomaan. Tähtipelaajien isot tehot eivät ole harvinaisia varsinkin heikompia joukkueita vastaan.

Perustietoa KHL:stä

KHL (Kontinentalnaja Hokkeinaja Liga) on nykyisin 27 joukkueen ammattilaisliiga, jota pelataan elokuun lopusta huhtikuuhun ja pudotuspelien viimeiseen otteluun saakka. Kaikki pelaavat runkosarjassa kahdesti kaikkia muita joukkueita vastaan ja neljästi oman divisioonansa joukkueita vastaan.

Joukkueet on jaettu kahteen konferenssiin ja konferenssit on jaettu neljään divisioonaan. Divisioonat on nimetty legendaaristen venäläispelaajien mukaan: Bobrov, Tarasov, Harlamov ja Tsernysov.

Tällä kaudella Venäjältä on 21 joukkuetta ja yksi joukkue Suomesta, Valko-Venäjältä, Kiinasta, Kazakstanista, Latviasta ja Slovakiasta.

Bobrov-divisioonassa pelaavat:

Helsingin Jokerit
Dinamo Riika
Dinamo Minsk
SKA Pietari
Slovan Bratislava
Spartak Moskova

Tarasov-divisioonassa pelaavat:

Lokomotiv Jaroslav
Dinamo Moskova
Severstal Tserepovets
Torpedo Nizni Novgorod
HK Vitjaz
HK Sotshi
TsSKA Moskova

Harlamov-divisioonassa pelaavat:

Ak Bars Kazan
Avtomobilist Jekateringburg
Lada Toljatti
Metallurg Magnitogorsk
Neftehimik Niznekamsk
Traktor Tseljabinsk
Jugra Hanty-Mansijsk

Tsernysov-divisioonassa pelaavat:

Admiral Vladivostok
Amur Habarovs
Avangard Omsk
Barys Astana
Red Star Kunlun
Salavat Julajev Ufa
Sibir Novosibirsk

Mestarit

2017-18 kausi on liigan kymmenes. Tässä mestarit.

* 2008 – 2009: Ak Bars Kazan
* 2009 – 2010: Ak Bars Kazan
* 2010 – 2011: Salavat Julajev Ufa
* 2011 – 2012: Dynamo Moskova
* 2012 – 2013: Dynamo Moskova
* 2013 – 2014: Metallurg Magnitogorsk
* 2014 – 2015: SKA Pietari
* 2015 – 2016: Metallurg Magnitogorsk
* 2016 – 2017: SKA Pietari
* 2017 – 2018:

Lyö vetoa KHL:stä Unibetillä »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 × two =