KHL-veikkaaminen netissä

Kontinental Hockey League

KHL on Euroopan kovin jääkiekkoliiga ja juuri nyt kaikkien huulilla Suomessa. Suurin syy tähän on Jokerit, mutta isoja tähtiä pullisteleva KHL on muutenkin mielenkiintoinen. Monta suomalaispelaajaa viilettää KHL:n joukkueissa ja isoja tähtiä pelaa edelleen liigassa. Kotimaiselle Liigalle Jokerien siirto oli shokki, mutta ennakkoluuloista huolimatta Jokerit on ottanut muutamassa kaudessa paikan suomalaisten sydämissä koko Suomen KHL-joukkueena.

Kiihtyvällä tahdilla Liiga-jengien pajatsoakin on tyhjentänyt kutsuva tuuli Siperiasta. Ruplatukkujen tuoksu on huumaava, joten tällä hetkellä KHL on täynnä käsittämätöntä taitoa. Ville Niemisen sanoin ”ennen Siperiaan jouduttiin, nyt sinne päästään”. Tämän ymmärsi Hjallis Harkimokin. Imu jatkuu ruplan kurssin syöksystä huolimatta vahvana, sillä palkkataso on kuitenkin aivan eri mitä Suomessa.

Suomessakin urheilu-uutisissa KHL mainitaan päivittäin ja vedonlyöntisaiteilla KHL on kasvavassa roolissa. Alla olevilta saiteilta löydät satoja KHL-kohteita.

KHL:stä voi lyödä etukäteisvetoja läpi kauden ja ottelukohtaisia betsikohteita on kymmeniä ja jopa satoja. KHL matsit ovat myös livevedonlyönnin kohteena, joten vedonlyöjälle KHL on oikein mainio betsauskohde. Aikaeron takia monet ottelut pelataan jo iltapäivästä Suomen aikaa, joten betsaamaan pääsee jo ennen illan ruuhkahuippuja.

unibet

Arvostelu

UnibetParas vetosivu käytännössä sarjaan kuin sarjaan – myös KHL:ään
Bonus: 100€ + 10€ riskitön

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeOnSuomalaisten vedonlyöjien uusi suosikki.
Bonus: 300€

Pelaa »
veikkaushuone

Arvostelu

VeikkaushuoneNetin suomalaisin veikkaustoimisto tarjoaa paljon kohteita suomalaiseen makuun hyvin kertoimin - myös KHL:ään
Bonus: 100€

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonAloittelijaystävällinen vedonlyöntisivusto. Keskiverrot kertoimet.
Bonus: 100€

Pelaa »

KHL veikkaajan näkökulmasta

jokerit
Suomalaiset veikkaajat ja kendojanarit tuntevat NHL:n kuin omat taskunsa. Sen sijaan KHL mielletään usein vain venäläisenä rahantekokoneena ja on muutenkin Suomessa yllättävän huonosti tunnettu, vaikka joukkueissa pelaa kymmeniä suomalaisia, ja nyt kaudella 2014-15 myös Helsingin Jokerit.

Aikaisempina kausina suomalainen urheilumediakin uutisoi KHL:stä kovin niukasti. Veikkaajan, Jääkiekkolehden ja Urheilulehden panostus KHL:ään oli käytännössä täysin olematon. Edes TV:stä ei matseja nähnyt, koska Nelosella varat eivät riittäneet eikä edes Viasat Hockeyta kiinnostanut. Tämä oli siis ennen, nythän sekä Viaplay ja Viasat näyttävät ottelut maksua vastaan. Jokereiden sarjaan liittyminen on siis antanut KHL:lle myös buustin Suomessa.

KHL-veikkaaja huomaa pian, että NHL:n lainalaisuudet eivät päde KHL:ssä. Alta löydät muutamia huomioita, jotka kannattaa pitää mielessä

Kotietu on merkittävä

KHL:ssä kotijoukkue voittaa lähes 60 % otteluista ja top10-joukkueet jopa yli 70 %. Vierasotteluissa kärkijoukkeetkaan eivät pääse kuin 52 % voittotahtiin. Nhl:ssä kotietu on paljon pienempi.

Prosentit todistavat paitsi reilun kotiedun, myös sen että KHL:ssä kovat ovat kovia.

Jotkut ottelut äityvät melkoiseksi jäähyilyksi kasetin pettäessä syystä tai toisesta. Tuolloin erikoistilannepelaaminen nousee arvoon arvaamattomaan. Tähtipelaajien isot tehot eivät ole harvinaisia varsinkin heikompia joukkueita vastaan.

KHL kausi 2016-2017

KHL kausi 2016-2017 alkaa jo 22.8.2016 kun Metallurg Magnitogorsk saa vieraaksi TsSKA Moskovan. Vedonlyöntikertoimien mukaan TsSKA Moskova kuuluu kauden suurimpiin ennakkosuosikkeihin, sillä joukkueen mestaruuskerroin on 4.50. Edelle menee vain edelleen vahvistunut SKA Pietari, jonka kerroin mestariksi on 3.00. Kolmanneksi kertoimissa kirii hallitseva mestari Metallurg Magnitogorsk. Jokereiden mestaruuskerroin on tällä hetkellä 12.00 ja finaaliin pääsy toisi kertoimen 6.00

Paljon on puhuttu ruplan arvon romahtamisen tuomista taloudellisista vaikeuksista ja useat joukkueet ovatkin joutuneet kiristämään rahapussin suita. Isoimmilla joukkueilla tuntuu olevan kuitenkin valtavat varannot käytettävissä, sillä isoja siirtoja on nähty ennen tämänkin kauden alkua. Isoin siirtouutinen oli taatusti Pavel Datsuykin siirto Detroit Red Wingsistä SKA Pietariin. Kaikki KHL-siirrot löytyvät mm. Eurohockeyn KHL-sivuilta. Tarkoittaako tämä rumempia lukemia taululle ja sitä myötä tulosvetoon isompia kertoimia isoille lukemille?

Jokereiden viime kausi sujui runkosarjan osalta varsin upeasti, mutta noutaja tuli sitten nopeasti ja kesäloma alkoi kun kotimaisessa Liigassa pelattiin vielä runkosarjaa. Tälle kaudelle tavoitteet ovat jälleen kovat kun Jukka Jalonen astui Erkka Westerlundin saappaisiin Jokeri-ruorissa. Isot tähtipelaajat puuttuvat, mutta tasaisen vahvalla joukkueella voi päästä todella pitkälle. Mihin asti se sitten riittää, mene ja tiedä.

RedStar Kunlun on muodostumassa melkoiseksi suomalaisjoukkueeksi, sillä Pekingissä kotipelit pelaavassa joukkueessa on ennen kautta jo kahdeksan suomalaispelaajaa.

Perustietoa KHL:stä

KHL (Kontinentalnaja Hokkeinaja Liga) on nykyisin 29 joukkueen ammattilaisliiga, jota pelataan elokuun lopusta huhtikuuhun ja pudotuspelien viimeiseen otteluun saakka. Kaikki pelaavat runkosarjassa kahdesti kaikkia muita joukkueita vastaan ja neljästi oman divisioonansa joukkueita vastaan.

Joukkueet on jaettu kahteen konferenssiin ja konferenssit on jaettu neljään divisioonaan. Divisioonat on nimetty legendaaristen venäläispelaajien mukaan: Bobrov, Tarasov, Harlamov ja Tsernysov.

Bobrov-divisioonassa pelaavat:

Helsingin Jokerit

Dinamo Riika

Dinamo Minsk

Medvescak Zagreb

SKA Pietari

Slovan Bratislava

Spartak Moskova

Tarasov-divisioonassa pelaavat:

Lokomotiv Jaroslav

Dinamo Moskova

Severstal Tserepovets

Torpedo Nizni Novgorod

HK Vitjaz

HK Sotshi

TsSKA Moskova

Harlamov-divisioonassa pelaavat:

Ak Bars Kazan

Avtomobilist Jekateringburg

Lada Toljatti

Metallurg Magnitogorsk

Neftehimik Niznekamsk

Traktor Tseljabinsk

Jugra Hanty-Mansijsk

Tsernysov-divisioonassa pelaavat:

Admiral Vladivostok

Amur Habarovs

Avangard Omsk

Barys Astana

Metallurg Novokuznetsk

Red Star Kunlun

Salavat Julajev Ufa

Sibir Novosibirsk

Mestarit

2016-17 kausi on liigan yhdeksäs. Tälle kaudelle KHL teki todellista historiaa, kun Red Star Kunlun sai paikan KHL:stä. Red Starin kotipaikka on Kiina.

* 2008 – 2009: Ak Bars Kazan (sijoitus runkosarjassa 2.)

* 2009 – 2010: Ak Bars Kazan (8.)

* 2010 – 2011: Salavat Julajev Ufa (2.)

* 2011 – 2012: Dynamo Moskova (3.)

* 2012 – 2013: Dynamo Moskova (4.)

* 2013 – 2014: Metallurg Magnitogorsk (2.)

* 2014 – 2015: SKA Pietari (2.)

* 2015 – 2016: Metallurg Magnitogorsk (4.)

Lyö vetoa KHL:stä Unibetillä »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

twenty + ten =