Kepa Arrizabalaga siirtyy Chelseaan

Valioliigaseura Chelsea on ostanut Athletic Bilbaon Kepa Arrizabalagan riveihinsä. Englantilaisseura maksaa 23-vuotiaasta espanjalaismaalivahdista espanjalaisseuralle 80 miljoonaa euroa. Arrizabalaga korvaa Chelseassa Thibault Courtoisin, jonka kerrotaan siirtyvän Real Madridin riveihin.

Valioliigaseura Chelsea on ostanut Athletic Bilbaosta maalivahti Kepa Arrizabalagan. Englantilaisseura maksaa 23-vuotiaasta espanjalaismaalivahdista Athleticille 80 miljoonaa euroa. Summa on historian korkein maalivahdista maksettu siirtokorvaus.

189-senttinen Arrizabalaga on Athleticin oma kasvatti. Hänen ensiesiintymisensä edustusjoukkueessa nähtiin 11. syyskuuta 2016 Deportivo La Coruñaa vastaan. Tuon pelin jälkeen maalivahdin vastuu on kasvanut hilhalleen ja menneellä kaudella nuorukainen toimi jo Athleticon ykkösmaalivahtina.

Kaiken kaikkiaan Arrizabalaga on pelannut Athleticin vahvuudessa 53 ottelussa. Hänen vahvuutena pidetään pelinlukua, reagointia, torjuntataitoja ja potkutekniikkaa. Nuorukainen kuului myös Espanjan MM-ryhmään, mutta peliaikaa hänelle ei vielä herunut Venäjän MM-kisoissa.

– Näin hänen pelaavan ensimmäisen kerran vuosi sitten ja vakuutuin hänen taidoistaan. Hän on nuori maalivahti, mutta silti erittäin hyvä ikäisekseen, Chelsean tuore päävalmentaja Maurizio Sarri hehkutti seuran tuoreinta värväystä.

Näitä sivuja suosittelemme Valioliigaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

15 + two =

Tuorein veikkausvinkkimme

Veikkausliiga: FC Inter – FC Honka kello 14.30 su 21.10.2018

Kierroksen kenties mielenkiintoisin matsi pelataan Turussa, jossa FC Inter isännöi FC Honkaa. Espoolaiset lähtevät otteluun selvinä ennakkosuosikkeina ja syystä, sillä Interillä on ollut tuloksen kanssa todella vaikeaa FC Honkaa vastaan.

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset