Kärpille seitsemäs perättäinen voitto

Oulun Kärpät nappasi seitsemännen perättäisen voittonsa, kun Mikko Mannerin suojatit kaatoivat torstaina Jyväskylässä pelatussa ottelussa JYPin 0-1 lukemin. Ottelun ainokaisen viimeisteli Taneli Ronkainen. Osuma oli puolustajan kuluvan kauden ensimmäinen. Ronkaisen lisäksi oululaisista kentällä loisti maalivahti Veini Vehviläinen, joka venyi kiekon eteen peräti 39 kertaa. Nollapeli oli maalivahdin kuluvan kauden neljäs.

JYP hallitsi ensimmäisen erän peliä ja oli lähellä maalintekoa avauserän lopussa, kun Samuli Rahikainen pelasi paikan maalin eteen Jerry Turkulaiselle, mutta hyökkääjän veto pysähtyi tolppaan.

Toisessa erässä peli tasoittui. JYPin toinen hyvä paikka maalintekoon nähtiin erän puolivälissä, kun Turkulainen pääsi ampumaan maalin edestä vapaasti, mutta tämäkin yritys pysähtyi tolppaan.

Noin viisi minuuttia myöhemmin ottelun avausmaali oli tosiasia, kun Tino Metsävainio ja Jasper Lindsten pelasivat paikan maalin eteen Taneli Ronkaiselle, joka vei vieraat johtoon.

Kolmannessa erä oli kotijoukkueen hallintaa, vaikka JYP joutuikin ensimmäisen kympin aikana kaksi kertaa alivoimalle. Hyvästä yrityksestä huolimatta jyväskyläläisten kiri jäi piippuun ja Kärpät vei pisteet.

– Oli kiva peli. Pysyin hyvin pelissä mukana kun laukauksia tuli paljon. Joukkue puolusti tänään hyvin, joten mitään ihan mahdottoman pahoja paikkoja kaveri ei saanut, Vehviläinen kertoi pelin jälkeen.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

one + 11 =

Tuorein veikkausvinkkimme

Veikkausliiga: FC Inter – FC Honka kello 14.30 su 21.10.2018

Kierroksen kenties mielenkiintoisin matsi pelataan Turussa, jossa FC Inter isännöi FC Honkaa. Espoolaiset lähtevät otteluun selvinä ennakkosuosikkeina ja syystä, sillä Interillä on ollut tuloksen kanssa todella vaikeaa FC Honkaa vastaan.

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset