Liiga: Kärpät – Pelicans klo 18:30 to 14.9.2017

Liigassa Kärppien ja Pelicansin kuntokäyrät viipottavat ihan eri suuntiin, miten mahtaa käydä keskinäisessä ottelussa torstaina? Pelicans on Oulussa voittanut viimeisistä neljästä pelistä peräti kolme, mutta onko nyt kärppälauman aika saalistaa pelikaaneja?

Kotijoukkue suosikki

Kärpät on ottelun suosikki, vaikka viime pelit ovatkin menneet hieman vihkoon. Ei nyt kokonaan, mutta ihan kohtuulisesti. Avauspelesitä HPK:ta vastaan Kärpät otti mukavat neljä pistettä, ensin voitto Hämeenlinnassa ja sen jälkeen arpatappio rankkareilla kotona. JYPiä vastaan tiistaina Kärpille kävi ohraisesti, johdettuaan yhdeksän minuutin kohdalla jo 0-2. 4-3 tappio viime hetken maalilla kirvelee varmasti vielä jonkin aikaa.

Pelicansin alkukausi Liigassa sen sijaan lähti hieman toisella lailla liikkeelle kun Pelsut hävisivät ensin kotonaan Sportille 3-5, mutta sitten voittivat vieraissa Jukurit puhtaasti 0-3. Tiistain ottelussa Pelicans oli jo KooKoota vastaan 0-3 tappiolla, mutta voitti lopulta ottelun jatkoilla 4-3. Nousujohteinen peli, saa nähdä mihin se kantaa tässä pelissä.

Lyö täällä vetoa Liigasta:

unibet

Arvostelu

UnibetYlivoimaisesti kattavin kohdevalikoima SM-liiga matseja ja vetomuotoja joka peliin.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetKattava valikoima SM-liigaa. Myös Mestis ja aladivarit.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonKestosuosikki. Kattava valikoima koti- ja ulkomaista lätkää, erityisesti Liigaa.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeOn!Uusi vetofirma ComeOn on lämännyt itsensä huippusuosioon korkeilla kertoimilla ja käyttäjäystävällisyydellä.
Bonus: 300€

Pelaa »

Maaleja erikoistilanteista?

Kolmessa pelissä joukkueet ovat onnistuneet tekemään yhteensä vain kolme ylivoimamaalia. Pleicansin onnistumisprosentti on 25.00 ja Kärppien 12.50. Tähän saattaa olla tulossa tässä ottelussa parannusta, sillä todennäköisesti jäähyaition oven saranat joutuvat jälleen koetukselle. Kärpiltä kahden maalin miehiä ovat Charles Bertrand ja Jasse Ikonen, yhden tehopisteen pelureita on sitten yhdeksän kappaletta. Maalintekijävetoon voi kaksikon lisäksi heitellä siis ahkeria laukojia kuten Julius Junttila, Ville Leskinen, Shaun Heska ja Nicklas Lasu. Kaikilla on kolmen ottelun saldona yli 10 vetoa.

Pelicansin tehoikkain kolmeen peliin on ollut Iikka Kangasniemi, joka jatkaa mainiota virettään viime kaudelta. 2+2 tehot voivat hyvinkin saada jatkoa tässä pelissä. Parin pinnan pelureita on peräti kahdeksan ja Kangasniemen lisäksi maalintekijävetoon voi laittaa pelureita Aleksi Rekonen, Hannes Björninen, Juha Leimu, Mikko Kousa ja muutamat muut. Näillä on vetoja kertynyt jo yli 10 vetoa kolmeen peliin.

Kärpät – Pelicans vedonlyönti ja kertoimet

Otteluun on tarjolla taas mukavasti vedonlyöntikohteita ja mm. tasoitusvedossa on tarjolla oikein mukavia kertoimia. Alkutilanne 0-2 antaa kertoimet 5.30 – 6.40 – 1.38, siinä betsimahdollisuutta jos ajattelet että Kärpät voittaa tasan kahdella maalilla tai sitten enemmän. 6.40 kerroin Kärppien kahden maalin voitosta ei ole huono vaihtoehto, sillä matsi voi olla tasainen loppuun asti ja sitten viimeisellä minuutilla tyhjä maali soi? Toki kannattaa katsastaa myös se vaihtoehto toisinpäin, lahtelaisilla on paremmat mahdollisuudet tässä mitä kertoimet osoittaa.

Tulosvedossa on mukavasti erilaisia kertoimia ja eilisen toisinto Kärpille toisi 2-1 lukemilla rahat takaisin 16.00 ja 1-2 lukemilla peli toisi kertoimella 19.00 rahat takaisin. Ottelun pienin tulosvetokerroin on 2-2 lukemille, 10.50. Eli tästähän voi sitten rakentaa 10 kohteen tulosvetoslipin ja katsastaa mihin se lopulta osuu.

Bet365 kertoimet:

Tekee ensin kolme maalia, 3.30 – 4.00
Ensimmäisen maalin tekijä voittaa ottelun, 1.37 – 3.05
Eniten maaleja erä, 4.75 – 3.40 – 3.20, tasan 3.10
Ottelun viimeisen maalin tekijä, 1.64 – 51.00 – 2.15
Ensimmäinen maali ennen 09:30 / 1.95

Lyö tästä matsista vetoa Unibetillä »

NordicBet kertoimet:

Kotijoukkue voittaa ja tekee yli 3.5 maalia, 3.30
Tulosveto 4-1 / 17.00, 1-4 / 95.00
Maaleja varsinaisella peliajalla, yli 4.5 / 1.85
Vierasjoukkueen maalit, yli 2.5 / 1.43
Tasoitusveto 0-1, 2.65 – 6.10 – 1.89

Lyö tästä matsista vetoa Nordicbetillä »
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

18 + eighteen =