Liiga: Kärpät – HPK klo 17:00 la 9.9.2017

Kärpät otti eilen Liiga-avauksessa todella tärkeät pisteet HPK:lta lukemin 1-2. Tänään on Kerholla revanssin paikka kun samat joukkueet kohtaavat Oulussa. Kärpät laukoi enemmän Hämeenlinnassa, kasvaako ero entisestään kotikaukalossa vai kiriikö HPK rinnalle ja ohi?

Kertoimet povaavat voittoa Kärpille

Vedonlyöntiyhtiöt ovat nostaneet Kärpät kotipelissään suosikiksi ja näinhän sen kuuluu ollakin. HPK antoi eilen kovan vastuksen Kärppä-joukkueelle ja ei onnistunut tekemään enemmän maaleja paikoista joita kotijoukkueelle annettiin. Tässä ottelussa kotijoukkueen kertoimet ovat pienemmän, Unibet antaa esimerkiksi pitkävetokertoimiksi 2.01 – 4.10 – 3.00.

Kärpiltä eilen pisteiden makuun pääsivät maalin myötä Charles Bertrand ja Jasse Ikonen, joten tulijat lunastivat heti ensimmäisessä pelissä mukavasti paikkansa joukkueessa. Laukaukset jakaantuivat ottelussa melkoisen tasaisesti, yhdelläkään pelaajalla ei ollut yli neljää vetoaa. Se tietää toki vaikeuksia maalintekijävetoon, mutta toisaalta Kärpille hyvää tasaisen joukkueen myötä.
HPK: ahkerimmat laukojat olivat Mikko Lehtonen ja Roope Laavainen 7 ja 6 vetoa, olisiko tässä mahdollisesti tämän päivän maalintekijävetoon tärppejä?

Lyö täällä vetoa Liigasta:

unibet

Arvostelu

UnibetYlivoimaisesti kattavin kohdevalikoima SM-liiga matseja ja vetomuotoja joka peliin.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetKattava valikoima SM-liigaa. Myös Mestis ja aladivarit.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonKestosuosikki. Kattava valikoima koti- ja ulkomaista lätkää, erityisesti Liigaa.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeOn!Uusi vetofirma ComeOn on lämännyt itsensä huippusuosioon korkeilla kertoimilla ja käyttäjäystävällisyydellä.
Bonus: 300€

Pelaa »

HPK:lla hankalaa Oulussa

10 viime pelin perusteella HPK:lla on Oulussa toki mahdollisuudet, mutta pienet sellaiset. Edellinen kohtaaminen Oulussa päättyi 5-3 kotijoukkueen voittoon, sitä ennen HPK voitti jatkoilla lukemin 2-3. HPK on viimeksi hakenut täältä täydet pisteet vajaat pari vuotta sitten lukemin 1-2. Ja nuohan olivat lukemat myös eilen Hämeenlinnassa Kärpille.

Tuleeko se voitto nyt ja ottaako Kerho tärkeän revanssin? Ensi viikkoon olisi ihan eri lähteä yksi voitto alla kuin kahden tappion kanssa. HPK on varmasti yön aikana joitain läksyjä oppinut, mutta onko Kärpät sittenkin liian kova kotijoukkue sille tällä hetkellä?

Kärpät – HPK vedonlyönti ja kertoimet

Otteluun on tarjolla taas mukavasti vedonlyöntikohteita ja mm. tasoitusvedossa on tarjolla oikein mukavia kertoimia. Alkutilanne 0-2 antaa kertoimet 5.30 – 6.40 – 1.38, siinä betsimahdollisuutta jos ajattelet että Kärpät voittaa tasan kahdella maalilla tai sitten enemmän. 6.40 kerroin Kärppien kahden maalin voitosta ei ole huono vaihtoehto, sillä matsi voi olla tasainen loppuun asti ja sitten viimeisellä minuutilla tyhjä maali soi?

Tulosvedossa on mukavasti erilaisia kertoimia ja eilisen toisinto Kärpille toisi 2-1 lukemilla rahat takaisin 16.00 ja 1-2 lukemilla peli toisi kertoimella 19.00 rahat takaisin. Ottelun pienin tulosvetokerroin on 2-2 lukemille, 10.50. Eli tästähän voi sitten rakentaa 10 kohteen tulosvetoslipin ja katsastaa mihin se lopulta osuu.

Unibet kertoimet:

Tekee maalin, Julius Junttila / 3.75, Saku Mäenalanen / 4.00
Tekee maalin, Jasse Ikonen / 4.40, Charles Bertrand / 4.40
Kotijoukkue voittaa oltuaan häviöllä / 6.75
Maalit yhteensä 1. erä, yli 2 / 4.20, yli 1 / 152
Maali tehdään ajassa 00:00 – 09:59 / 1.92

Lyö tästä matsista vetoa Unibetillä »

NordicBet kertoimet:

Kotijoukkue voittaa ja tekee yli 3.5 maalia / 3.90
Ensimmäisen maalin aika 00:00 – 09:59 / 2.10
Ottelussa osuma tyhjään maaliin / 3.25
Tekee vähintään pisteen, Julius Junttila / 1.70
Tekee vähintään pisteen, Teemu Turunen / 2.20

Lyö tästä matsista vetoa Nordicbetillä »
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 + 8 =