Kärki jatkaa Ässissä seuraavat kaksi kautta

Porin Ässät kertoo seuran verkkosivuillansa tehneensä kaksivuotisen jatkosopimuksen Jarno Kärjen kanssa. Kärjen sopimuksen myötä Ässillä on tulevalle kaudelle koossa 16 pelaajasopimusta. Näistä kaksi on maalivahteja, viisi puolustajia ja yhdeksän hyökkääjiä.

194-senttinen ja 87-kiloinen Kärki on Ässien oma kasvatti, joka on edustanut urallaan myös muutaman kuukauden ajan Tampereen Tapparaa, jossa homma ei lähtenyt liikkeelle toivotulla tavalla missään vaiheessa, sillä 19 ottelun jäljiltä laitahyökkääjällä oli tilillä yksi syöttöpiste.

Kuluvalla kaudella 23-vuotias laitahyökkääjä on pelannut Liigassa 40 ottelua, joissa hän on viimeistellyt tehot 7+4. Kaiken kaikkiaan nuorukaisella on vyöllään Liigasta 204 ottelun kokemus. Näissä peleissä hän on viimeistellyt 49+45 tehot.

– On mahtavaa, että oma kasvatti, joka on Liigatasolla huippupelaaja, haluaa sitoutua meihin seuraavaksi kahdeksi kaudeksi. Hän on näyttänyt osaamisensa täällä, mutta tiedämme hänellä olevan potentiaalia vieläkin parempaan, Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo kertoo seuran verkkosivulla.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

19 − 5 =

Tuorein veikkausvinkkimme

Formula 1 Saksan kisaviikonloppu 20.-22.7.2018

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset