MM-kisat: Kanada – Sveitsi klo 17:15 to 23.5.2019

Jääkiekon MM-kisat 2019: Kanada – Sveitsi vedonlyöntivihje ja kertoimet
Jääkiekon MM-kisat ja puolivälierät! Torstaina pelataan neljä kovaa ottelua ja iltapäivän pelissä A-lohkon voittaja Kanada kohtaa B-lohkon nelosen, Sveitsin. Vaikka kertoimet ovat vahvasti Kanadan puolella, saattaa Sveitsi tehdä tässä ottelussa isomman luokan yllätyksen jos se saa kaiken irti joukkueestaan.

Kanadassa odotellaan jo Sveitsiä vastustajaksi.

Kanada – Sveitsi kertoimet

Kanadan ainoa tappio näistä kisoista on Suomea vastaan ihan ensimmäisestä pelistä, mutta kuten niin aikaisemminkin, Vaahteralehdet parantavat otteitaan mitä pidemmälle turnaus etenee. Sveitsi on parhaimmillaan mainio vastustaja, mutta riittääkö sittenkään jatkoon saakka? Sveitsillä kisat ovat menneet hieman toisin päin, sillä se voitti ensin neljä ensimmäistä peliä, mutta hävisi sitten kolme putkeen.

Selitys tähän tulee tietty vastustajista, ensin vastassa olivat heikommat Italia, Latvia, Itävalta ja Norja – sen jälkeen kuokkaan tuli Ruotsilta, Venäjältä ja Tsekiltä. Mutta pudotuspeli on aina pudotuspeli, päivän kunto ratkaisee.

Riskittömällä vedolla puolivälieriin – klikkaa tästä ja hyödynnä huippuetu!

MM-KISAT 2019: LUNASTA RISKITÖN VETO JOPA 40€ ASTI REDBETILTÄ >>

Ja Sveitsillä on mainioita muistoja viime kisoista, jossa se voitti Kanadan, niukasti 2-3. Mikä olisikaan parempaa kuin toistaa tuo temppu? Muutenhan tilastoja on hallinnut Kanada, mutta toki se Sveitsikin on sieltä silloin tällöin pilkahdellut voittajana esiin. Miten käy nyt?

Pitkävetokertoimet otteluun lupailevat Kanadan voittoa, Unibetin 1.40 – 5.60 – 6.30 kertovat hyvin asetelmat tähän peliin. NHL-nivaska vastaan yritteliäs tiimi Alpeilta. Maalintekijävetoon turnauksen näkyviä pelaajia, Anthony Mantha 2.35, Mark Stone 2.48 ja Jonathan Marchessault 2.75. Sveitsin joukkueesta katseet kiinnittyy kolmeen NHL-pelaajaan Kevin Fiala 3.80, Nino Niederreiter 4.00 ja Nico Hischier 4.25.

Kisoissa on nähty paljon maaleja, mutta tuoko pudotuspelit tiiviimpää pelaamista? Tulosvetoon haetaan kuitenkin 3,4 – 2,3 lukemia, annetaan nyt käkikellomaalle pieni mahdollisuus yllätykseen.

unibet 100€ riskitönveto bonusmainos

Kanada – Sveitsi televisiointi

Kanada – Sveitsi ottelun livestream on tarjolla useamman vedonlyöntisivuston livestream -palvelun kautta, samalla hoituu luonnollisesti myös livevedonlyönti huippukertoimien avulla. Ottelu alkaa 17:15, joten ole ajoissa paikalla, tästä ottelusta ei taatusti tunnetta puutu!

Kanada – Sveitsi kokoonpanot

Kanadan nivaska on täynnä NHL-miehiä, mutta ei kokoonpano suinkaan ole niin kova kuin se voisi olla. Tällä kokoonpanolla Kanukit lähtivät Jenkkejä vastaan tiistaina:

Maalilla Murray, varalla Hart
Marchessault, Dubois, Stone – Nurse, Severson
Cirelli, Couturier, Reinhart – Chabot, Stecher
McCann, Turris, Mantha – Theodore, Myers
Jost, Henrique, Joseph – Fabbro

Sveitsin kokoonpano

Maalilla Berra, varalla Mayer
Andrighetto, Haas, Niederreiter – Weber, Josi
Fiala, Hischier, Hofmann – Loeffel, Genazzi
Martschini, Kurashev, Scherwey – Diaz, Rod
Ambuhl, Bertschy, Moser – Fora, Frick

Lyö vetoa MM-kisoista näillä sivuilla:

Jääkiekon MM-2019 kisaohjelma

Leijonat taistelee myös torstaina Ruotsia vastaan pääsystä neljän parhaan joukkoon. Voitto tuosta pelistä tietäisi vielä kahta lisäottelua, sama on kyseessä tässä Kanada – Sveitsi pelissä. Vain voittajat muistetaan ja voitolla jatkoon ja kenties Slovakian yöhön.

Puolivälierät 23.5.2019

Venäjä – USA
Tsekki – Saksa
Kanada – Sveitsi
Suomi – Ruotsi

Välierät pelataan lauantaina ja näissä kisoissa parit menevät alkusarjan sijoitusten mukaan. Paras jatkaja kohtaa heikoimman jatkajan ja kaksi muuta joukkuetta kohtaavat toisensa. Näiden otteluiden voittajat sitten sunnuntain MM-finaaliin ja häviäjät pronssiotteluun. Onko Suomi näiden joukkueiden joukossa, entä Kanada? Käy lyömässä vedot kehiin!

Toistaako historia itseään vai hakeeko Kanada tästä revanssin viime kisojen pettymykseen?

Lyö tästä Jääkiekon MM-kisojen ottelusta vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *