Liiga: JYP – Kärpät klo: 18.30 ti 12.9.2017

Jääkiekon SM-liiga jatkuu tänään viiden ottelun voimin. Kierroksella pelataan useampi mielenkiintoinen matsi, mutta pelaajien epäonneksi useassa kohteessa kertoimet jäävät valitettavan pieniksi. Tämän vuoksi Kertoimet.com keskittyy ainoastaan JYPin ja Kärppien väliseen vääntöön, jossa molempien joukkueiden kertoimet ovat kohdallaan.

Aikaisemmat kohtaamiset

JYP ja Kärpät kohtasivat toisensa menneellä kaudella neljä kertaa. Näistä peleistä JYP voitti kolme ensimmäistä (0-2, 0-3, 1-3), mutta Kärpät vei kaksikon viimeisen väännön 2-1 –lukemin. Kaksikon aikaisempia kohtaamisia katsoessa kolme asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on maalien määrä, sillä joukkueiden viidessä edellisessä väännössä ei ole kertaakaan tehty viittä maalia enempää (3-2-3-4-5). Unibet tarjoaa alle 4.5 maalin illalle 1.85 ja yli 4.5 maalin illalle 1.95 kertoimen.

Toinen mainitsemisen arvoinen asia on kotivoittojen määrä, sillä näissä viidessä pelissä ainoastaan kerran pisteet ovat lähteneet vierasjoukkueen matkaan. Kolmas mielenkiintoinen fakta liittyy lopputulokseen, sillä edellisen kerran JYP ja Kärpät ovat selvittäneet paremmuuttaan varsinaisen peliajan ulkopuolella huhtikuussa 2015. Tuon jälkeen joukkueet ovat kohdanneet 14 kertaa ja joka kerta ratkaisu on nähty varsinaisella peliajalla.

Lyö täällä vetoa Liigasta:

unibet

Arvostelu

UnibetParas vetosivu käytännössä sarjaan kuin sarjaan – myös NHL:ään
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonBetssonilla on huima määrä NHL-kohteita listoilla hyvin kertoimin.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
betsafe

Arvostelu

BetsafeHyvin NHL:ää listoilla vaihtuvin kertoimin, jotka kannattaa aina tarkistaa.
Bonus: 200€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetPaljon suomalaisia kiinnostavia lätkäkohteita, myös NHL.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »

Lähtökohdat

JYP lähtee illan otteluun sarjataulukon jaetulta toiselta sijalta. Jyväkyläläiset pelasivat viime viikolla kaksi ottelua Helsingin IFK:ta vastaan. Näistä ensimmäinen päättyi JYPin 4-2 kotivoittoon ja toisessa ottelussa JYP oli parempi jatkoajan jälkeen maalein 3-4. Kerrotaan vielä tuosta ottelusta se, että HIFK johti sitä 3-0. Jos JYPin alkukaudesta pitäisi kertoa vielä jotain muuta, niin sanottakoon, että jyväskyläläiset ovat olleet juurikin niin vahvoja kuin ennen kauden alkua heiltä odotettiin.

Kärpät puolestaan lähtee illan otteluun sarjataulukon viidenneltä sijalta. Oululaiset pelasivat viime viikolla kaksi kamppailua Hämeenlinnan Pallokerhoa vastaan. Kärpät voitti näistä ensimmäisen 1-2, mutta joutui myöntämään toisessa ottelussa HPK:n rankkareiden jälkeen paremmaksi maalein 2-3. Jos Kärppien alkukautta pitäisi summata, niin oululaisseuran esitykset ovat olleet hakevia, eikä Mikko Mannerin suojattien peli ole vielä uomissaan.

JYP ennakkosuosikki

JYP lähtee illan otteluun ennakkosuosikkina ja myös Kertoimet.com vinkkaa pelaamaan kotijoukkueen voittoa, sillä juuri tällä hetkellä meistä tuntuu näkemämme perusteella, että JYP on sarjan kovin joukkue, vaikka kautta on pelattu vasta kaksi peliä. Kotijoukkueen voittoa me perustelemme myös sillä, että Kärpillä oli pieniä ongelmia maalinteon kanssa HPK:ta vastaan.

Maalintekijävinkissä lapulle laitetaan ainakin Robert Rooban ja Juuso Puustisen osumat. Rooba iski menneen viikon peleissä tehot 3+1 ja valittiin viikon tulikuumaksi pelaajaksi. Puustinen taas on luontainen maalintekijä, joka hakee uutta nousua uralleen Jyväskylästä. Unibet tarjoaa Puustisen osumaan 4.00 ja Rooban maaliin 4.80 kertoimen.

Lyö tästä matsista vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

three × 3 =