JYP julkaisi kolmen pelaajan sopimukset

Jyväskylän JYP kertoo seuran verkkosivuilla tehneensä pelaajasopimukset keskushyökkääjä David Tomasekin, maalivahti Joona Voutilaisen ja laitahyökkääjä Aleksi Rutasen kanssa. Tomasekin sopimus kattaa kaksi seuraavaa kautta, Voutilaisen on mallia 1+1 ja Rutasen 2+1.

22-vuotias Tomasek on HC Sparta Prahan kasvatti. Nuorukainen siirtyy JYPin vahvuuteen HC Dynamo Pardubicesta, jonka vahvuudessa hän on pelannut neljä edellistä kautta. Tilastollisesti Tomasek on pelannut uransa parhaan kauden viime kaudella, jolloin hän viimeisteli Dynamolle 47 ottelussa 11+16 tehopisteet.

21-vuotias Voutilainen on puolestaan Grangulla IFK:n kasvatti, jonka tie Liigaan on kulkenut Helsingin Jokereiden kautta. Viimeiset kaksi kautta maalivahti on kuulunut Lahden Pelicansin organisaatioon. Menneellä kaudella hän pelasi Liigassa 21 ottelua 89,4 torjuntaprosentilla ja 2,63 päästetyn maalin keskiarvolla.

23-vuotias Rutanen on espoolaisen kiekkokoulun kasvatti. Laitahyökkääjä on pelannut urallaan pääsääntöisesti Mestistä TUTO Hockeyn ja Espoo Unitedin riveissä. Menneellä kaudella hän viimeisteli EU:lle 50 ottelussa 15+17 tehot. Mennyt kausi oli laitahyökkääjälle myös tilastollisesti uran parhain.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 × one =

Tuorein veikkausvinkkimme

Valioliiga: West Ham - Chelsea su 23.9.2018

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset