Liiga: JYP – HIFK klo: 18.30 pe 8.9.2017

Jääkiekon SM-liiga pyörähtää tänään käyntiin seitsemän ottelun voimin. Kertoimet.com tarjoaa kierroksen kolmeen otteluun vinkin. Tässä tipsissä keskitymme JYPin ja HIFK:n väliseen vääntöön. Molemmat joukkueet on rankattu ennen kauden alkua mukaan mitalitaistoon, mutta kumpi näistä seuroista ottaa ensimmäisen niskalenkin toisesta osapuolesta?

Aikaisemmat kohtaamiset

Joukkueet kohtasivat toisensa menneellä kaudella viisi kertaa. Näistä peleistä neljä nähtiin runkosarjassa ja yksi pudotuspeleissä. Runkosarjassa voitot menivät tasan 2-2, kun HIFK voitti kaksi ensimmäistä kohtaamista ja JYP kaksi viimeisintä. Tuossa pronssiottelussa, puolestaan JYP oli jatkoerän jälkeen parempi ja pokkasi kauden päätteeksi himmeimmät mitalit.

Joukkueiden viime kauden kohtaamisia tarkemmin katsoessa kaksi mielenkiintoista asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on se, että kolmesti ratkaisua haettiin varsinaisen peliajan ulkopuolelta ja neljä kertaa näissä kohtaamisissa nähtiin vähintään neljä maalia. Tämä lupailee maalirikasta iltaa ja viihdyttävää peliä.

Lyö täällä vetoa Liigasta:

unibet

Arvostelu

UnibetYlivoimaisesti kattavin kohdevalikoima SM-liiga matseja ja vetomuotoja joka peliin.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetKattava valikoima SM-liigaa. Myös Mestis ja aladivarit.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonKestosuosikki. Kattava valikoima koti- ja ulkomaista lätkää, erityisesti Liigaa.
Bonus: 100€

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeOn!Uusi vetofirma ComeOn on lämännyt itsensä huippusuosioon korkeilla kertoimilla ja käyttäjäystävällisyydellä.
Bonus: 300€

Pelaa »

JYPin alkukausi

JYP sijoittui menneellä kaudella kolmanneksi. Täksi kaudeksi joukkue vahvistui melkoisesti, jonka seurauksena jyväkyläläiset on nostettu Tapparan suurimmaksi haastajaksi alkavalla kaudella. Tämä on ihan perusteltua, sillä JYP pelasi hyvän harjoituskauden ja CHL:n. Pelaamistaan kuudesta ottelusta jyväskyläläiset voittivat viisi, joista neljässä voitto tuli vähintään kahden maalin erolla.

HIFK:n alkukausi

HIFK sijoittui menneellä kaudella neljänneksi. Täksi kaudeksi helsinkiläisseura on kuitenkin muuttunut melkoisesti, mutta tästä huolimatta Ari-Pekka Selinin miehistö on nostettu taistelemaan mitalista. Joukkueen materiaali onkin yksi sarjan parhaimpia, mutta harjoituskauden esitysten perusteella, näille mitalipuheille ei ole ainakaan vielä katetta, sillä HIFK:n harjoituskausi oli surkea. Tästä kertoo myös se, että IFK sai kuudesta harjoituskauden ja CHL:n ottelusta kokoon ainoastaan kuusi pistettä (1-1-1-3).

JYP ennakkosuosikki

JYP lähtee kauden avaukseen ennakkosuosikkina ja myös Kertoimet.com vinkkaa pelaamaan kotijoukkueen voiton puolesta, sillä JYP on esiintynyt harjoituskaudella selvästi HIFK:ta paremmin. Jyväskyläläisten voittoa me perustelemme myös HIFK:n puolustuspään ongelmilla, sillä punapaidoille tehtiin kuudessa ”harjoitusottelussa” viisi kertaa vähintään kolme maalia. Tuo lukema on aivan järjettömän iso HIFK:n tasoiselle joukkueelle.

Maalintekijävinkissä lapulle laitetaan Juuso Puustisen osuma, joka heilutteli vastustajien verkkoa jo harjoituskaudella. Unibet tarjoaa Puustisen osumaan 4.30 kertoimen.

Lyö tästä matsista vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

two + three =