Juuso Riikola siirtyy Lukkoon

Rauman Lukko kertoo seuran verkkosivuillaan tehneensä 1+1 vuotisen pelaajasopimuksen Juuso Riikolan kanssa. 24-vuotias puolustaja siirtyy raumalaisseuran vahvuuteen Kuopion KalPan vahvuudesta, jossa hän on pelannut kolme edellistä kautta.


Riikolalla on alla kaksi hyvää kautta Liigasta.

184-senttinen ja 86-kiloinen Riikola on Lappeenrannan SaiPan kasvatti, joka on pelannut Kuopion KalPassa kolme edellistä kautta. Puolustaja on noussut kahden viime kauden aikana Liigan parhaimpien puolustajien joukkoon ja viimeistellyt pelaamissaan 118 runkosarjassa ottelussa mukavat 49 (14+35) tehopistettä.

– Kyseessä on maajoukkueeseen murtautunut, parhaassa iässä oleva pelaaja, jonka kehityskaari näyttää vahvasti ylöspäin. Hän on yksi sarjan parhaimpia puolustajia nyt ja tulevaisuudessa. Uskon, että Juuson tavoitteena on vakiinnuttaa paikka A-maajoukkueessa, ja toivottavasti pystymme auttamaan häntä siinä. Olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme Juuson Lukon paitaan, päävalmentaja Pekka Virta sanoo.

Riikolan sopimuksen myötä Lukolla on koossa 18-pelaajasopimusta tulevalle kaudelle. Näistä yksi on maalivahti, seitsemän puolustajia ja kymmenen hyökkääjiä.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

three × 2 =

Tuorein veikkausvinkkimme

NHL: Colorado Avalanche – Nashville Predators klo 03.00 ma 23.4.2018

Nashville lähtee yön otteluun ennakkosuosikkina, mutta Colorado on jo kertaalleen ottanut läntisen konferenssin voittajasta pakkovoiton. Miten käy tällä kertaa? Lähteekö Colorado laulukuoroon vai joutuuko Predators myöntämään toistamiseen Avalanchen paremmaksi?

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset