Veikkausliiga: Jukurit – Lukko klo: 18.30 pe 13.10.2017

Lukko on pyyhkinyt Jukureilla lattiaa kuluvalla kaudella jo kaksi kertaa. Raumalaiset lähtevät myös tähän kaksikon kolmanteen kohtaamiseen ennakkosuosikkina, sillä mikään asia ei puolla sitä, että Mikkelissä nähtäisiin tänään yllätystä. Yllättävä kyllä, vierasjoukkueen suorasta voitosta saa myös yllättävän hyvän kertoimen.

Aikaisemmat kohtaamiset

Lukko ja Jukurit ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kaksi kertaa. Näistä kohtaamisista ensimmäinen nähtiin elokuussa harjoituskaudella ja toinen syyskuussa varsinaisella sarjakaudella. Tuossa elokuussa pelatussa harjoitusottelussa Lukko oli parempi maalein 2-4. Myös tuo syyskuussa pelattu liigaottelu päättyi raumalaisten voittoon. Tuossa ottelussa Lukko oli parempi maalein 4-1.

Kaksikon aikaisempia kohtaamisia katsoessa yksi asia pistää silmään ja tämä on maalien määrä, sillä joukkueiden kuudessa edellisessä kohtaamisessa ei ole kertaakaan jääty alle viiden maalin (5-6-7-6-8-7). Tämä lupailee erittäin viihdyttävää kiekkoiltaa Mikkelissä.

Näitä sivuja suosittelemme Liigaan:

Lukolla erinomainen alkukausi alla

Lukko on pelannut erinomaisen alkukauden ja lähtee illan otteluun sarjataulukon neljänneltä sijalta. Pekka Virran suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 13 ottelua, joista raumalaisille on kirjattu yhdeksän voittoa ja neljä tappiota (6-3-0-4). Juuri tällä hetkellä Lukolla on alla kahden ottelun tappiopeli, kun kuokkaan on tullut Kärpiltä ja HIFK:lta.

Jukureiden alkukausi on ollut pettymys, sillä mikkeliläiset lähtevät illan otteluun sarjataulukon viimeiseltä sijalta. Risto Dufvan suojatit ovat pelanneet kuluvalla kaudella 13 ottelua, joista joukkueelle on kirjattu kolme voittoa ja kymmenen tappiota (3-0-2-8). Lukon tavoin myös Jukurit liitää orastavassa tappioputkessa, sillä mikkeliläiset ovat hävinneet kolme edellistä otteluaan.

Heikkoudet ja vahvuudet

Lukon vahvuudet kuluvalla kaudella ovat löytyneet etenkin puolustuksesta, sillä raumalaiset ovat päästäneet alkaneella kaudella vähiten maaleja (1,69 ottelua kohti) sarjassa. Tämä näkyy myös alivoimalla (93,88%), joka on sarjan toiseksi kovin tällä hetkellä. Jos Lukosta pitäisi etsiä jotain heikkouksia, niin sellainen löytyisi ylivoimasta (17,65%), joka on vaatimaton muihin kärkiseuroihin verrattuna.

Jukureiden heikkoudet kuluvalla ovat löytyneet puolestaan maalinteosta sekä puolustuksesta, sillä joukkue on tehnyt Liigassa toiseksi vähiten maaleja (1,4 per ottelu) ja päästänyt niitä kolmanneksi eniten (2,9 per ottelu). Myöskään mikkeliläisseuran erikoistilannepelaamisessa ei ole kehumista, sillä Jukurit on niin vajaalla (75,56%) kuin myös ylivoimalla (13,04%) sarjan neljänneksi heikoin joukkue.

Jukureiden vahvuudet puolestaan ovat löytyneet katsomon puolelta, sillä mikkeliläisseuralla on kasa kuumia kissoja viihdyttämässä katsojia, eikä pelaajia. Tämä edellinen oli vitsi, sillä Jukureista on aika vaikea sanoa tällä hetkellä mitään positiivista.

Lukko ennakkosuosikki

Lukko lähtee illan otteluun ennakkosuosikkina ja myös Kertoimet.com vinkkaa pelaamaan vierasjoukkueen voiton puolesta, sillä mikään asia ei tällä hetkellä puolla sitä, että Jukurit onnistuisi kaatamaan erinomaisen alkukauden pelanneen Lukon.

Ne jotka haluavat nostaa Lukon hyvää kerrointa entisestään, voivat antaa Jukureille maalin eteen, sillä Risto Dufvan suojatit eivät tässä ottelussa tule tekemään montaakaan maalia. Antamalla Jukureille maalin eteen Lukon kerroin nousee Unibetilla 3.10.

Maalintekijävinkissä lapulle laitetaan Janne Keräsen osuma, joka on viimeistellyt Lukolle kolmessa edellisessä ottelussa kaksi osumaa. Unibet tarjoaa hyökkääjän maaliin 3.20 kertoimen.

Lyö tästä matsista vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

seventeen + 9 =