KHL: Jokerit – Vityaz klo 18:30 ke 10.10.2018

KHL: Jokerit – Vityaz ke 10.10.2018 vedonlyöntivihje ja kertoimet
Keskiviikko kello 18:30 10.10.2018

Jokerit palasi voittojen tielle hienosti Dinamo Minskiä vastaan 5-3 lukemin. Nyt tuo putki on ”vaarassa” jatkua, vastaan asettuu moskovalainen Vityaz. Joukkueen kanssa täytyy kuitenkin olla varuillaan, sillä kahdesta viimeisestä vieraspelistä tämä joukkue on onnistunut napsimaan lisäpisteitä varsinaisen peliajan jälkeen.

Jokereiden Tallinnan-pelipaita on myös jo valmis:

Jokerit – Vityaz kertoimet

Vieraiden maalin suulla nähdään mitä todennäköisemmin Joni Ortio, joka on pelannut suurimman osan joukkueen peleistä. Ortion statsit ovat 91% torjuntaprosentti ja päästettyjen maalien keskiarvo 2.78. Nollapelin puolesta ei siis kannata välttämättä lyödä vetoa, ihan ei niin timanttisessa vireessä Ortio ole ollut. No, Jokereita vastaan Helsingissä se nollapeli olisi todella maistuva.

Puolustuksen tehonikkari on ollut Vojtech Mozik, 13 ottelussa 4+5 tehot. Jokereita vastaan maalintekokerroin on peräti 10.00. Muut puolustajat ovat yhteensä keränneet 10 pistettä, joten Mozik kannattaa ottaa erikoistarkkailuun.

Hyökkääjistä katseet kiinnittyvät kaksikkoon Miro Aaltonen 6+8 ja Alexander Semin 3+7. Tehokaksikko saa seuraa Marek Hrivikistä jolla tehot 6+3. Liigastakin tutulla Borna Rendulicillä on tähän mennessä tehot 4+3.

Itse ottelun pitkävetokertoimet kertovat että Jokerit on iso ennakkosuosikki. Unibet antaa matsiin kertoimet 1.48 – 5.20 – 4.90. Molemmat tekevät vähintään kaksi maalia on saanut myös ihan mukavan kertoimen, 1.86. Ei vaihtoehto puolestaan on varustettu Unibetin kerroinlistalla lukemalla 1.90.

Jokerit – Vityaz tilastot

Jokerit ja Vityaz ovat kohdanneet KHL:llä tilastojen mukaan yhdeksän kertaa. Jokerit on voittanut kaikki ottelut vieraissa ja Vityaz on voittanut kolme neljästä Hartwall Arenalla pelatuista otteluista. Viimeisin, noin vuosi sitten Arenalla pelattu matsi päättyi kuitenkin Jokereiden 5-2 voittoon, joten tuo kummitustilasto voitaneen unohtaa.

Kuuden matsin kuntopuntarissa joukkueet ovat samoissa pinnoissa, joten olisiko tässä sittenkin tasaista ottelua luvassa? Kahdeksasta vieraspelistä Vityaz on napannut yhteensä 8 pistettä, mutta tällä kertaa se pistesaalis voi hyvinkin jäädä nollille. Jokerit on yhdeksässä kotimatsissa napannut 14 pistettä, 7 voittoa ja 2 tappiota. Yhtään jatkoaikaa ei kotona ole vielä nähty, toivottavasti ei nähdä nyttenkään.

Lyö vetoa KHL-sarjasta 2018/19 näillä sivuilla:

Ennakoidut kokoonpanot

Jokereiden kokoonpano edellisessä ottelussa oli tämänlainen, Pekka Jormakka oli sivussa loukkaantumisen takia ja Oliver Lauridsen kärsi pelikiellosta. Jormakan paikan otti Tomi Mäki ja hän kiittikin vastuusta tekemällä 1+1 tehot tehokentässä. Brian O’Neill syötti edellisessä pelissä kolme maalia, John Norman osui kahdesti.

6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill
48 Henri Ikonen – 16 Geoff Platt – 71 Nicklas Jensen
14 Tomi Mäki – 65 Sakari Manninen – 11 Steve Moses
41 Antti Pihlström – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

4 Tommi Kivistö – 18 Sami Lepistö
3 Karl Stollery – 51 Alex Grant
44 Jesper Jensen – 50 Viktor Lööv

98 Janis Kalnins (30 Ryan Zapolski)

Todennäköisesti Zapolski palaa maalin suulle ja Lauridsen ottaa oman paikkansa kokoonpanossa. Jormakan kanssa tuskin otetaan mitään riskejä tässä matsissa, sen verran hyvin Ikonen / Mäki paikkasi tehopakkausta.

Jokerit – Vityaz ottelun ennakointi

Jokerit on siis ottelun iso ennakkosuosikki ja tätä mieltä on myös kertoimet. Edellinen ottelu päättyi 5-3, todennäköisesti aika lailla samoja lukemia voisi olla odotettavissa tässä ottelussa. Ehkä laitamme arviota tuosta hieman alemmaksi ja tulosvetoon lukemia haarukalla 2,3,4 – 1,2 ihan vaan Joni Ortion ja Miro Aaltosen takia ja sen takia että Lauri Marjamäki on varmasti taas tiivistämässä puolustusta. Toki Oliver Lauridsen palaa myös kokoonpanoon.

Pelaajat paiskivat kovaa hommia, mutta arjen sankarit tulevat tässä:

Lyö tästä KHL -ottelusta vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 × 5 =