KHL: Jokerit – Kunlun klo 18:30 ma 3.9.2018

KHL: Jokerit – Kunlun ma 3.9.2018 vedonlyöntivihje ja kertoimet

Maanantai kello 18:30 3.9.2018

Kiinnostava KHL-kausi alkaa Jokereiden osalta maanantaina, kun vastaan luistelee kiinalainen Kunlun. Lauri Marjamäen luotsaama Jokerit saa siis vastaansa Jussi Tapolan luotsaamaan Kunlunin. Melkoista herkkua on siis tarjolla heti ensimmäisestä pelistä alkaen.

Jokereiden ja Helsingin Sanomien logokähinä käynnissä. Alkaa olemaan jo myrskyä vesilasissa.

Jokerit – Kunlun kertoimet

Jokerit aloittaa ensimmäisen kautensa Lauri Marjamäen alaisuudessa. Leijonien peräsimessä ei isompaa menestystä tullut, mutta olisiko Jokerit se oikea paikka Latelle? Ennakko-odotukset ovat kovat, mutta samalla Marjamäen palli tuntuu horjuvan jo nyt. Miksikö? Marjamäki on isoin ennakkosuosikki saamaan ensimmäisenä potkut tällä kaudella.

Tässä ottelussa Jokereilta odotetaan voittoa, luonnollisesti. Pitkävetokertoimet tähän otteluun ovat Unibetillä 1.60 – 4.40 – 4.70, joten tasapeli tai vierasvoitto olisi heti yllätys. Pienimmät kertoimet maalintekoon kotijoukkueelta ovat Nicklas Jensenillä 2.65 ja Brian O’Neillillä 3.20. Peter Regin 3.60 ja Pekka Jormakka 3.90 sekä tietenkin Steve Moses 3.75 ovat potentiaalisia säkittäjiä.

Kunlunilta kupongille kannattaa laittaa suomalaispelurit Veli-Matti Savinainen 4.70 ja Olli Palola 5.75, kaksikolla riittää taatusti nälkää tehdä maaleja juuri Jokereita vastaan. Toki myös Ville Lajunen haluaisi päästä maalintekijälistalle. Lisäksi Tomas Mertl 5.75 ja Patrik Lundh 6.00 ovat varustettu varsin pienellä kertoimella.

Jokerit – Kunlun tilastot

Jokereiden treenimatsien perusteella ei voi kovin mukavaa aloitusta lupailla, mutta harjoitusmatsit on aina harjoitusmatseja. Seitsemästä pelistä Jokerit ei ole kuitenkaan voittanut kuin yhden varsinaisella peliajalla. Tämä kävi Severstalia vastaan 24.8., toinen voitto on Nizhnekamskista jatkoajalla. Jokerit ja Kunlun kohtasivat myös 26.8. ja tuossa matsissa Kunlun oli parempi lukemin 1-2, tämäkin ottelu jatkoajalla.

Silmiinpistävää Jokereiden treenipeleissä on se, että maaleja on aika vähän plakkarissa. Korkeintaan on tehty kolme maalia ja 11 maalia seitsemässä pelissä on todella vähän. Kunlun on pelannut paljon treenipelejä aina heinäkuun lopusta alkaen ja otteet ovat olleet melko vaihtelevia. Kolme viimeistä treenipeliä päättyi kuitenkin joukkueen voittoon ja viimeisin 1-5, tuossa matsissa vastassa oli Severstal.

Kaiken kaikkiaan joukkueet ovat kohdanneet kuusi kertaa, näistä kaksi ovat harjoituspelejä ja neljä virallisia KHL pelejä. Kunlun ei ole KHL matsia Pasilassa vielä toistaiseksi voittanut, tuleeko sellainen kenties nyt?

Lyö vetoa KHL-sarjasta 2018/19 näillä sivuilla:

Ennakoidut kokoonpanot

Jokereiden kokoonpano SKA Pietaria vastaan viimeisessä treenipelissä oli seuraavanlainen. Lopullinen kokoonpano meillä on tiedossa vasta ihan ottelun alla, joitain muutoksia on varmasti tulossa:

Maalissa Kalinis, varalla Ratilainen

Moses – Regin – Manninen, Stollery – Lepistö
O’Neill – Norman – Joensuu, Kivistö – Grant
Jormakka – Platt – Jensen, Loov – Lauridsen

Ikonen – Niemi – Anttila, vaihdossa Mäki ja Räsänen

Kunlunin kokoonpano on melkoinen muukalaislegioona, joukkueessa on kymmenkunta kanadalaista pelaajaa ja kolme suomalaista. Toki rosteristä löytyy sitten myös valkovenäläistä, ruotsalaista, jenkkiä ja slovakialaista peluria. Miten Jussi Tapola on kumppaneineen saanut tämän joukkueen puhaltamaan yhteen hiileen? Potentiaalinen yllättäjäjoukkue tälle kaudelle?

Jokerit – Kunlun ottelun livevedonlyönti ja livestream

Viasat ja Viaplay televisioi KHL-ottelut Suomessa. Livestreamia voit katsoa ottelusta kätevästi Viaplayn suoratoistopalvelun välityksellä, samalla voit betsata kätevästi myös livebetsit otteluun. Nappaako jokerit ensimmäisen voittonsa Lauri Marjamäen alaisuudessa vai alkaako alamäki heti ensimmäisestä pelistä alkaen?

KHL muutti pistelaskua päivää ennen sarjan alkua. Varsinaisella peliajalla, jatkoajalla tai voittomaalikilpailussa tulleesta voitosta saa kaksi pistettä, tappiosta jatkoajalla tai voittomaalikilpailussa saa yhden pisteen. Tappiosta varsinaisella peliajalla saa 0 pistettä.

Lauri Marjamäen päivä:

Lyö tästä KHL -ottelusta vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

17 + 16 =