KHL: Jokerit – Dinamo Minsk klo 18:30 ma 8.10.2018

KHL: Jokerit – Dinamo Minsk ma 8.10.2018 vedonlyöntivihje ja kertoimet
Maanantai kello 18:30 8.10.2018
Jokerit hävisi perjantaina ensimmäisen KHL ottelunsa tällä kaudella varsinaisella peliajalla. Sarjan kärkijengi Avtomobilist on vaan tällä hetkellä niin kovassa vireessä ettei Jokereiden taistelu riittänyt, tällä kertaa. Tiistaina Jokerit pelaa Riikassa Dinamoa vastaan ja ainakin kertoimien mukaan on sitä vierasvoittoa luvassa. Vaan millä lukemin?

Maanantaina taas mennään:

Jokerit – Dinamo Minsk kertoimet

Jokerit on tämän ottelun suuri suosikki, sen näkee luonnollisesti suoraan kertoimista. 1.49 – 5.25 – 5.45 kertoimet kertovat siitä että Jokereiden pitäisi tämä matsi voittaa ja vieläpä jopa helposti. tasoitusvedolla 0-1 saa kerrointa Jokereiden osalta hieman isommaksi ja kyllähän Narrit tästä nyt sen parin maalin voiton nappaa? Vai sittenkin vaan maalin voiton ja kerroin X-merkille kiinni? Pitkävetokertoimet 1.89 – 5.75 – 2.65 tuossa betsissä, 0-2 tasoituksella päästääkin sitten jo 2.75 – 5.35 – 1.89 kertoimiin.

Nähdäänkö ensimmäisessä erässä jo maalijuhlaa? Alle 1 maalin erä on saanut kertoimeksi 3.65, tasan 1 maali 2.65 ja yli 1 maali on saanut kertoimeksi 2.32. Entä kumpi joukkueista mahtaa voittaa ensimmäisen erän? 2.15 – 2.50 – 4.70 kertoimet lupailevat nekin Jokereiden voittoa tähän kohtaan. Ja todennäköisesti näin. Pientä maalintekijäkerrointa on tarjolla Sakari Manniselle 2.65, Niklas Jensenille 2.75 ja Steve Mosesille. Vierailta pientä kerrointa on tarjolla mm. Sergei Kostitsynille, 4.55. Vieraiden Teemu Pulkkinen saa varmasti kotiyleisöltä melkoisen vastaanoton Hartwallilla. 3.40 kerroin maalintekoon, ehkä sekin päätyy kupongille?

Jokerit – Dinamo Minsk tilastot

Jokereiden lento katkesi jälleen SKA Pietarin käsittelyssä. Kotiotteluputki alkoi kivasti Sochia vastaan 4-2 voitolla, mutta 2-6 tappio SKA:lle ei antanut mitään selityksen sanaa, vierasjengi oli parempi. Nyt on mainio paikka palata ”back to the track”, sillä Dinamo Minskin kuusi viimeistä peliä ovat menneet melko heikosti tilastollisesti. Viisi tappiota ja vain yksi voitto, sekin Sibir Novosibirskiista. Tilastot ovat toki aina tilastoja ja kaksi viimeistä peliä Minsk on vienyt jatkoille vieraissa, vastassa ovat olleet Sochi ja Spartak Moskova.

Hartwall Areenalla on pelattu kummallisia Jokerit – Minsk matseja. Edellisen voitti Jokerit 2-0, sitä ennen peli päättyi 0-3 ja 0-1. Sitä ennen Jokerit puolestaan voitti 7-1 ja 4-1. Mitä mahtaakaan olla luvassa tällä kertaa? Jokerit on nyt voittanut Minskin kolme kertaa putkeen, toivottavasti tämä putki saa jatkoa.

Lyö vetoa KHL-sarjasta 2018/19 näillä sivuilla:

Ennakoidut kokoonpanot

Jokereiden kokoonpano SKA Pietaria vastaan oli seuraavanlainen, tästä kokoonpanosta on poissa ainakin Oliver Lauridsen, joka sai KHL:ltä yhden ottelun pelikiellon.

6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill
25 Pekka Jormakka – 16 Geoff Platt – 71 Nicklas Jensen
48 Henri Ikonen – 65 Sakari Manninen – 11 Steve Moses
41 Antti Pihlström – 22 Mika Niemi – 12 Marko Anttila

4 Tommi Kivistö – 18 Sami Lepistö
3 Karl Stollery – 51 Alex Grant
44 Jesper Jensen – 7 Oliver Lauridsen

30 Ryan Zapolski (98 Janis Kalnins)

Vieraiden ykköskentän eli Howden – Kazionov – Pulkkinen kanssa kannattaa olla varovainen. Maalin suulle luistellee Jhonas Enroth ja Kostytsinin veljekset nyt kannattaa aina laittaa tarkkailuun. Tulisiko tänään pisteitä?

Jokerit – Dinamo Minsk ottelun ennakointi

Jokerit on selkeä ennakkosuosikki tähän otteluun ja SKA Pietari pelin jälkeen pettymystä on paras purkaa jatkamalla eteenpäin ja nappaamalla seuraavalta vieraalta täydet kolme pistettä. Miten se tapahtuu, on sitten eri asia, mutta tässä pelissä pelimerkit Jokereille. Tulosvetoon voidaan lähteä hakemaan turvallista 3,4,5 – 1,2 lukemaa tuosta haarukasta.

Lauridsen – Yakupov kähinää:

Lyö tästä KHL -ottelusta vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

5 × four =