Jokereiden voittoputki venyi jo 13 ottelun mittaiseksi

Helsingin Jokerit venytti voittoputkeaan jo 13 ottelun mittaiseksi, kun Jukka Jalosen suojatit kaatoivat torstaina Toljatissa pelatussa ottelussa Ladan maalein 0-4 (0-2, 0-1, 0-1). Jokereiden parhaimmistoon ottelussa kuului 1+1 tehot summannut Brian O’Neill ja 22 kertaa kamppailussa torjunut Ryan Zapolski, jolle nollapeli oli toinen perättäinen ja alkaneen kauden neljäs.

Jokerit tuli otteluun hyvin ja karkasi jo avauserässä kahden maalin karkumatkalle Matthew Gilroyn ja Olli Palolan osumilla. Ottelun ratkaisu nähtiin toisen erän alussa, kun Brian O’Neill vei helsinkiläisseuran kolmen maalin karkumatkalle alivoimalla. Päätöserässä Jokerit vielä kaunisteli loppulukemia, kun Henri Ikonen viimeisteli uransa ensimmäisen osuman Euroopan kovimmassa kiekkoliigassa.

Pelin jälkeen Jokereiden päävalmentaja Jukka Jalonen oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen sekä siihen, että helsinkiläisseura onnistui laajalla rintamalla maalinteossa.

– Täytyy olla tyytyväinen tulokseen. Kaverilla ei ollut montaakaan paikkaa ja nekin mitä tuli, Zapolski hoiti hienosti. Ehkä tämän peli ratkaisu oli se alku, johon he tulivat vähän varovasti. Me taas käytettiin se hyväksi ja päästiin nopeasti kahden maalin karkumatkalle, Jalonen aloitti.

– Kokonaisuutta katsoen tänään parasta oli sitoutunut viisikkopeli, Zapolskin nollapeli sekä se, että saatiin onnistumisia laajalla rintamalla. Erityisen mielissäni olen Ikosen osumasta, sillä hän on pelannut tällä kaudella hyvin, aina kun on päässyt pelaamaan, Jalonen päätti.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 + 5 =

Tuorein veikkausvinkkimme

Mestarien liiga: Real Madrid - Roma klo 22:00 ke 19.9.2018

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset