JJK:lle viides perättäinen tappio

Jyväskylän JJK:n tappio kierre sai sunnuntaina jatkoa, kun Kettupaidat joutuivat myöntämän kotikentällään SJK:n paremmaksi maalein 0-2. Tappio oli JJK:lle viides perättäinen ja kuluvan kauden 12:sta. SJK:n osumista ottelussa vastasivat Aristote Mboma sekä joukkueen tuore hankinta Sergi Arimany. Voiton myötä seinäjokiset nousivat sarjataulukossa RoPSin ohi kahdeksanneksi.

SJK hallitsi ottelun ensimmäisen puoliajan peliä Harjun kentällä ja onnistui luomaan useamman hyvän paikan maalintekoon. Viimeistelyssä seinäjokiset onnistuivat kuitenkin ainoastaan kerran. Tämä nähtiin viidennellä minuutilla, kun Aristote Mboma laukoi vierasjoukkueen 0-1 johtoon. Osuma oli hyökkääjän kuluvan kauden neljäs. JJK:n parhaat paikat tasoitukseen ensimmäisellä puoliajalla tarjoutuivat Gael Etokille, jolla oli kaksi hyvää tonttia. Ensimmäisellä kerralla hän ohjaus epäonnistui ja toisella hän puski maalin ohi.

Toinen puoliaika noudatteli ensimmäisen kaavaa. SJK:lla oli kolme neljä hyvää paikkaa maalintekoon, mutta ainoastaan yksi tilanne tuotti toivotun lopputuluksen. Tämä nähtiin kuusi minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua, kun SJK:n tuore hankinta Sergi Arimany laukoi hienon soolonsa päätteeksi pelivälineen oikeaan yläkulmaan. Myös JJK:lla oli toisella puoliajalla muutama hyvä paikka. Näistä ensimmäisen Aksalu onnistui pelastamaan ja toisella kerralla ylärima pelasti vierasjoukkueen 1-1 tasoitukselta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

thirteen − two =

Tuorein veikkausvinkkimme

NHL: Colorado Avalanche – Nashville Predators klo 03.00 ma 23.4.2018

Nashville lähtee yön otteluun ennakkosuosikkina, mutta Colorado on jo kertaalleen ottanut läntisen konferenssin voittajasta pakkovoiton. Miten käy tällä kertaa? Lähteekö Colorado laulukuoroon vai joutuuko Predators myöntämään toistamiseen Avalanchen paremmaksi?

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset