Veikkausliiga: JJK Jyväskylä – PS Kemi kello 17.00 Su 13.8.2017

JJK ja PS Kemi kohtaavat sunnuntain ainoassa Veikkausliigan ottelussa. Kolmen ottelun pisteputkessa liitävät kemiläiset lähtevät otteluun ennakkosuosikkina, mutta JJK:n mahdollisuuksia ei kannata dumata täysin, sillä kettupaidat tarvitsevat tästä pelistä voiton hinnalla millä hyvänsä tai joukkueen putoaminen Ykköseen alkaa olemaan hyvin varma asia.

Aikaisemmat kohtaamiset

JJK ja PS Kemi ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kerran. Tuossa kesäkuun alussa pelatussa ottelussa pisteet menivät jakoon 1-1 –tuloksella. Joukkueiden osumista tuolloin vastasivat HJK:hon siirtynyt Filip Valencic ja Gael Etock. Kaksikon aikaisempia kohtaamisia katsoessa yksi asia pistää silmään, sillä joukkueiden kolmessa edellisessä väännössä on nähty joka kerta vähintään kaksi maalia.

Lyö täällä vetoa Veikkausliigasta:

unibet

Arvostelu

UnibetSuomalaisten suosikkisivulla on hyvä valikoima Veikkausliigaa.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeOnPaljon erikoisvetoja myös Veikkausliigan peleihin.
Bonus: 300€

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonErinomaiset kertoimet jalkapalloon + yksi netin parhaista live-vedonlyönneistä.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetTodella runsaasti jalkapallokohteita.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »

Lähtökohdat ottelulle

JKK lähtee otteluun sarjataulukon viimeiseltä sijalta. Kettupaidat ovat pelanneet kuluvalla kaudella 12 ottelua, joista jyväskyläläisille on kirjattu yksi voitto, kuusi tasapeliä ja 14 tappiota. JJK:n suurimmat ongelmat kuluvalla kaudella ovat löytyneet niin hyökkäyksestä, kuin myös puolustuksesta, sillä joukkue on päästänyt ja tehnyt Veikkausliigassa vähiten maaleja.

PS Kemi puolestaan lähtee illan otteluun sarjataulukon kolmanneksi viimeiseltä sijalta. Kemiläiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 21 ottelua, joista Jari Åhmanin suojateille on kirjattu kuusi voittoa, kuusi tasapeliä ja yhdeksän tappiota. Kemiläisten suurimmat ongelmat kuluvalla kaudella ovat löytyneet tasaisuudesta sekä taloudesta, sillä joukkue on joutunut myymään parhaan pelaajansa.

Ennakoidut kokoonpanot

JJK (4-4-2):
Marttinen – Abdi, Gustavsson, Nieminen, Vielma – Manninen, Leppänen, Kari, Suoraniemi – Tahvanainen, Jovovic.

PS Kemi (4-4-2):
Forsman – Mansally, David, Laitinen, Ojala – Ademi, Guevara, Kaljumae, Karjalainen – Mosnikov, Ceesay.

PS Kemi ennakkosuosikki

PS Kemi lähtee otteluun ennakkosuosikkina ja myös Kertoimet.com vinkkaa pelaamaan vierasjoukkueen voiton puolesta, sillä voitto tästä matsista saattaisi jopa sinetöidä joukkueen Veikkausliigapaikan tulevalle kaudelle. Vierasjoukkueen voittoa me perustelemme myös sillä, että Kemi on pelannut viime aikoina tuloksellisesti paremmin kuin JJK.

Koska tässä ottelussa molemmilla joukkueilla on niin isot panokset, niin pelataan pienellä riskillä vierasjoukkueen voiton lisäksi yli 2.5 maalin ottelua, johon Unibet tarjoaa 2.00 kertoimen. Tämä siksi, että molemmat osapuolet ovat enemmän ja vähemmän pakkovoiton edessä tässä pelissä, joten heti avausmaalin jälkeen peli aukeaa melkoisesti.

Lyö tästä matsista vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

three + fourteen =