Jesse Saarinen jatkaa uraansa Pelicansissa

Lahden Pelicans kertoo tehneensä kuluvan kauden kattavan pelaajasopimuksen Jesse Saarisen kanssa. 33-vuotias Lahden Kiekkoreippaan kasvatti on Pelicansille tuttu pelaaja entuudestaan, sillä hän on edustanut lahtelaisseuraa urallaan yhdeksän kauden ajan. Menneellä kaudella hän viimeisteli Pelicansill 45 ottelussa 36 (11+25) tehopistettä. Näillä tehoilla hän kuului lahtelaisseuran tehokkaimpiin pelaajiin.

174-senttinen ja 83-kiloinen Saarinen on pelannut urallaan 14. kautta Liigaa. Kaiken kaikkiaan laitahyökkääjä on saanut vyöllensä maamme pääsarjasta 618 ottelua. Näissä peleissä hän on viimeistellyt komeat 338 (130+208) tehopistettä.

SM-liigan lisäksi Saarinen on pelannut KHL:ssä ja Tshekin pääsarjassa. KHL:ssä hän viimeisteli Medvescak Zagrebille 57 ottelussa 7+19 tehot. Tshekin pääsarjassa laitahyökkääjä edusti kuuden ottelun ajan HC Karlovy Varya. Näissä kuudessa ottelussa hän viimeisteli yhden maalin.

Saarinen kävi viime keväänä operaatiossa, josta laitahyökkääjä on alkanut pikkuhiljaa toipumaan. Hän ei ole vielä täydessä pelikunnossa, mutta saaneet syksyn ensimmäiset pelit lahtelaisseuran vahvuudessa allensa ensi viikolla.

– Saarinen on ollut puolipäiväisenä meidän mukana jo puolitoista kuukautta, joten hänen on helppo tulla mukaan. Jesse tuo meidän joukkueeseen tarvittavaa leveyttä ja kokemusta kokoonpanoomme sekä erikoisosaamista muun muassa ylivoimapeliin, Pelicansin päävalmentaja Ville Nieminen perustelee laitahyökkääjän hankintaa seuran verkkosivuilla.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

five × 3 =

Tuorein veikkausvinkkimme

Veikkausliiga: FC Inter – FC Honka kello 14.30 su 21.10.2018

Kierroksen kenties mielenkiintoisin matsi pelataan Turussa, jossa FC Inter isännöi FC Honkaa. Espoolaiset lähtevät otteluun selvinä ennakkosuosikkeina ja syystä, sillä Interillä on ollut tuloksen kanssa todella vaikeaa FC Honkaa vastaan.

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset