Jerry D’Amigo siirtyy KalPaan

Kuopion KalPa kertoo seuran verkkosivuillansa tehneensä loppukauden kattavan pelaajasopimuksen Jerry D’Amigon kanssa. 26-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä saapuu Kuopioon perjantaina ja debytoi KalPa-paidassa näillä näkymin lauantaina Oulussa. Hänen pelinumeronsa uudessa seurassa tulee olemaan 89.

180-senttinen ja 91-kiloinen D’Amigo on alle 18-vuotiaiden ja alle 20-vuotiaiden maailmanmestari sekä Toronto Maple Leafsin kuudennen kierroksen varaus kesältä 2009. Monipuolisen laitahyökkääjän ura rapakon tuolla puolella ei kuitenkaan ole auennut vuosien aikana toivotusti, jonka seurauksena hän karisti uuden mantereen pölyt jaloistaan menneellä kaudella ja suuntasi Tampereen Ilvekseen.

Mennyt kausi Ilveksessä oli D’Amigolta kaikin puolin menestys, sillä hän vahvastasi nopeasti seuran odottamiin odotuksiin ja takoi siinä sivussa Tupsukorville vielä 48 ottelussa mukavat 33 tehopistettä (13+20). Hyökkääjän menneen kauden näytöt Liigassa olivatkin niin hyvät, että yhdysvaltalainen kelpasi sen suurempia skouttauksia myös KalPalle.

– Jerry tunnetaan hyvin liikkuvana tunnollisena kahden suunnan pelaajana, joka pelaa tilanteet aina loppuun asti. Hän oli viime kaudella Ilvekselle erinomainen hankinta ja odotamme häneltä tuloksen tekemistä myös KalPassa, seuran toimitusjohtaja Toni Saksman kertoo kuopiolaisseuran verkkosivulla.

Olethan jo lunastanut bonukset näiltä sivuilta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

sixteen − thirteen =

Tuorein veikkausvinkkimme

Mestarien liiga: Real Madrid - Roma klo 22:00 ke 19.9.2018

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset