Jalkapallon MM-kisat: Nämä maat etenevät jatkoon alkulohkoista

Maailman seuratuin urheilutapahtuma World Cup potkaistaan käyntiin Luzhniki Arenalla Moskovassa kesäkuun 14. päivä. Ainutlaatuisten kisojen vuoksi Kertoimet.com julkaisee viikoittain muutaman spesiaalivinkin, jossa perehdytään hieman paremmin peliyhtiöiden sivuilla olevaan kohdetarjontaan. Tässä spesiaalivinkissä Kertoimet.com ennakoi alkulohkojen jatkoon pääsijöitä.


Uruguay ennakkosuosikki A-lohkossa

A-lohkossa toisistaan mittaa ottavat kisaisäntä Venäjä, Uruguay, Egypti ja Saudi Arabia. Lohkon suurin ennakkosuosikki on Uruguay, jonka jatkopaikkaa voidaan pitää varmana, mikäli mitään yllätyksiä ei satu. Tämä näkyy myös Unibetin kertoimissa, sillä peliyhtiö tarjoaa Uruguayn lohkovoitolle 1,75 ja jatkopaikalle 1,15 kertoimen.

Lohkon toisesta sijasta tullaan sitten käymään kova kamppailu kisaisännän Venäjän ja Egyptin välillä. Unibet tarjoaa Venäjän lohkovoitolle 2,80 ja jatkopaikalle 1,30 kertoimen. Venäjällä on paperilla hieman laajempi joukkue jalkeilla kuin Egyptillä, mutta Ahmed Elmohamady, Mohamed Elneny ja Mohamed Salah tulevat laittamaan kisaisännän rattaisiin huolella kapuloita. Etenkin Salah ollut sen verran kovassa vedossa tällä kaudella, ettei maan jatkopaikkaa voi sulkea täysin pois laskuista. Unibet tarjoaa Egyptin lohkovoitolle 7,50 ja jatkopaikalle 2,50 kertoimen.

Lohkovoittajien ja lohkokakkosten lisäksi Unibetilla pystyy pelaamaan sijoituksista yhdistelminä. Mikäli uskot, että esimerkiksi Uruguay voittaa lohkon ja toiseksi tulee Venäjä, niin voit pelata tätä yhdistelmää peliyhtiön sivuilla 3.00 kertoimella. Voit myös pelata lohkon viimeisen joukkueen kohtalosta, jonka hyvin todennäköisesti tulee olemaan Saudi Arabia. Tähän vaihtoehtoon Unibet tarjoaa 1,40 palautuksen.

Jalkapallon MM-kisat 2018: Parhaat bonukset ja kertoimet näiltä sivuilta:

unibet

Arvostelu

UnibetSuomeen paljon panostava ja netin ylivoimaisesti paras vedonlyöntitoimisto. Unibet hemmottelee veikkaajia sadoilla MM-kohteilla.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
mrgreen

Arvostelu

Mr. GreenVihreä mies tuli ryminällä mukaan vedonlyöntiin, ja tarjoaa suorastaan häikäsevän 2x25€ ilmaisveto bonuksen ja muita MM-tarjouksia.
Bonus: 10€

Pelaa »
karamba

Arvostelu

KarambaKaramba vedonlyöntisivusto tarjoaa 10€ ilmaisvedon uusille pelaajille ja MM-futikseen tehostettuja kertoimia.
Bonus: 10€

Pelaa »
guts

Arvostelu

GutsUusi tulokas Guts hemmottelee veikkaajia valtavalla jalkapallokohteiden määrällä. Ajoittain hyviä yli-kertoimia.
Bonus: 125€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetMyös nordicbet satsaa isosti MM-fudikseen: paljon kohteita ja hyviä kertoimia.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »

Ennakointi jatkuu kuvan jälkeen…

Portugali ja Espanja kilpailevat B-lohkon voitosta

B-lohkossa toisistaan mittaa ottavat hallitseva Euroopan mestari Portugali, Espanja, Marokko ja Iran. Tämän lohkon suurimmat ennakkosuosikit ovat Portugali ja Espanja. Se missä järjestyksessä maat tulevat lohkossaan sijoittumaan, tulee oletettavasti määräytymään maiden keskinäisen ottelun tai maalieron perusteella.

Unibet pitää lohkon ennakkosuosikkina Espanjaa, jonka lohkovoitolle peliyhtiö antaa 1,50 kertoimen. Espanjan jatkoonpääsyä peliyhtiö pitää varmana, sillä kerroin sille on 1,04. Portugalin lohkovoitolle Unibet tarjoaa 3,10 ja jatkoon pääsylle 1,25 kertoimen.

Kerrotaan vielä, että Unibet tarjoaa yhdistelmävedossaan Espanjan voitolle ja Portugalin jatkoonpääsylle 2,15 kertoimen. Vastaavasti Portugalin voitolle ja Espanjan jatkoon pääsylle peliyhtiö tarjoaa 4,25 kertoimen. Meidän silmissämme nämä kaksi vetoa ovat sijoittamisen arvoisia, sillä niissä ei käytännössä pysty häviämään, koska Marokko tai Iran ei pysty haastamaan kumpaakaan maata näissä kisoissa.

Poimi Espanjan ja Portugalin huippukertoimet Unibetilla tästä »

Espanjan World Cup historiaan pääset tutustumaan paremmin yllä olevasta videosta:

Ranska ennakkosuosikki C-lohkossa

C-lohkossa pelaavat Ranska, Tanska, Peru ja Australia. Lohko on skandinaavialaisittain yksi mielenkiintoisimmista, koska se on ennakolta katsottuna yksi tasaisimmista ja siksi, että siinä pelaavat Tanska ja Ranska. Ranska on lohkon ennakkosuosikki, mikä näkyy myös Unibetin kertoimissa. Peliyhtiö tarjoaa patonkimaan lohkovoitolle 1,33 ja jatkoonpääsylle 1,03 kertoimen.

Sen sijaan lohkokakkosen kohtalo on täysin auki, koska meidän mielestämme Tanskalla, Perulla ja Australialla on edellytykset edetä lohkosta jatkopeleihin. Mikäli Unibetin asiantuntijoita on uskominen, niin järjestys tulee olemaan Ranska, Tanska (1,57), Peru (2,90) ja Australia (4,75).

Tätä näkemystä Kertoimet.com ei kuitenkaan suoraan purematta niele, sillä Peru pelasi suhteellisen hyvät karsinnat ja on esiintynyt harjoituspeleissään hyvin Eurooppalaisia maita vastaan. Myöskään Australiaa ei kannata väheksyä, sillä moni kengurumaan pelaaja pelaa Euroopassa ja Valioliigassa isoissa rooleissa.

Lyö tasaisesta C-lohkosta vetoa Unibetilla »

Ranskan Wolrd Cup historiaan pääset tutustumaan paremmin yllä olevasta videosta:

Jatkuuko Argentiinan kompurointi myös MM-kisoissa?

D-lohkossa toisistaan mittaa ottavat Kroatia, Islanti, Argentiina ja Nigeria. Lionel Messin tähdittämä Argentiina on lohkon ennakkosuosikki. Unibet tarjoaa Argentiinan lohkovoitolle 1,60 ja lohkokakkosen sijalle 1,15 kertoimen. Argentiinan karsinnat menivät enemmän ja vähemmän penkin alle, mutta tuo 1,60 kerroin lohkovoitolle on sen verran kova, että sitä kannattaa pelata, sillä meillä on vakaa usko siihen, että kun tosipelit alkavat, niin Argentiina tulee näyttämään parastaan, etenkin kun se saa jalkeille todella kilpailukykyisen joukkueen.

D-lohkon toisesta sijasta tullaan käymään kova kamppailu todennäköisesti Kroatian ja Islannin välillä. Kerrotaan samalla, ettei Nigeriaa kannata dumata täysin, sillä maa pystyy haastamaan keskikentän ja hyökkäyksen osalta sekä taitavan ja juoksuvoimaisen Kroatian että kurinalaisen Islannin. Sen sijaan Nigerian alakerta on melkoinen kysymysmerkki, jonka vuoksi usko maan jatkopaikkaan horjuu monilla asiantuntijoilla.

Lyö MM-kisojen alkulohkosta vetoa Unibetilla »

Argentiinan World Cup historiaan pääset tutustumaan paremmin yllä olevasta videosta:

Brasilia ennakkosuosikki E-lohkossa

E-lohko kuuluu niihin lohkoihin, joissa yllätyksiä voidaan nähdä. Lohkon suurin ennakkosuosikki on monikertainen World Cupin voittaja Brasilia. Samba maa pelasi hyvät MM-karsinnat ja voitti Etelä-Amerikan lohkon näytöstyyliin. Itse kisoihin Brasilia saa jalkeille kivenkovan joukkueen, jolla voidaan tapella isosta kannusta. Unibet tarjoaa Brasilian lohkovoitolle 1,26 ja jatkopaikalle 1,03 kertoimen.

Lohkon toisesta sijasta kovimman kisan tulevat käymään Sveitsi ja Serbia. Lohkokakkosen kohtalo tuleekin hyvin todennäköisesti ratkeamaan joko maalierolla tai maiden keskinäisen kohtaamisen perusteella. Unibet tarjoaa Serbian lohkovoitolle 8,50 ja jatkopaikalle 2,05 kertoimen. Sveitsillä vastaavat kertoimet ovat täysin samat.

Jos tässä lohkossa haluaa pelata jotain, niin se on ehdottomasti Costa Rican viimeinen sija, jolle peliyhtiöt tarjoaa 1,67 kerrointa. Tämä kuuluu sarjassa niihin vetoihin, jotka kannattaa käydä poimimassa samantien pois, sillä Costa Rica ei materiaalinsa puolesta pysty haastamaan miltään osin edellä mainittua kolmikkoa.

Lyö Costa Rican sijoituksesta vetoa Unibetilla »

Brasilian World Cup historiaan pääset tutustumaan paremmin yllä olevasta videosta:

Mielenkiintoinen F-lohko

F-lohko on alkulohkona ehkä yksi mielenkiintoisin. Lohkossa pelaavat Ruotsi, Saksa, Meksiko ja Etelä-Korea. Lohkon suurin suosikki on Saksa, jonka lohkovoitolle Unibet antaa 1,30 kertoimen. Maan jatkopaikkaa peliyhtiö pitää varmana, sillä kerroin sille, että Saksa jäisi alkulohkoon on 1,05.

F-Lohkon toisesta sijasta tullaan käymään todennäköisesti kova kamppailu Meksikon, Ruotsin ja Etelä-Korean välillä. Meksiko on näistä kolmesta maasta suurin ennakkosuosikki jatkoon menijäksi 1,95 kertoimella, mutta Ruotsin (2,25) tai Etelä-Korean (4,00) mahdollisuuksia ei kannata ampua täysin alas.

Tätä me perustelemme sillä, että vaikka Etelä-Korea ei taitojen tai pituuden puolesta pysty haastamaan kumpaakaan maata, niin moraalista tai työnteosta maan jatkopaikka ei jää auki. Ruotsin suurin kysymysmerkki ennakolta katsottuna on hyökkäys, nyt kun Zlatan Ibrahimovic ei ole enää maajoukkueympyröissä tekemässä taikojaan.

F-Lohko tulee olemaan yksi alkulohkojen tasaisimmista »

Saksan World Cup historiaan pääset tutustumaan paremmin yllä olevasta videosta:

Joko nyt Englanti?

G-lohkossa toisistaan mittaa ottavat Belgia, Englanti, Tunisia ja Panama. Lohkon suurimmat suosikit ovat Belgia ja Englanti. Unibet tarjoaa Belgian lohkovoitolle 1,73 ja Englannin lohkovoitolle 2,25 kertoimen. Molempien maiden kerroin jatkoonpääsylle on 1,07.

G-lohko on ennakolta katsottuna B-lohkon tavoin kaikkein selvin. Siksi tässä lohkossa Unibetin sivuilla kannattaa pelata yhdistelmää, mitkä kaksi maata pääsevät jatkoon. Kerroin sille, että Belgia voittaa ja Englanti tulee toiseksi on 2,20. Vastaavasti Englannin voittaessa ja Belgian tullessa toiseksi kerroin on 2,60.

Jos näitä pommin varmoja vetoja haluaa pelata, niin nämä kaksi edellä vaihtoehtoja ovat sellaisia, sillä sekä Tunisian että Panaman kisat tulevat päättymään alkulohkoon, ellei mitään isoa ihmettä tulla näkemään tässä lohkossa.

F-lohkossa tarjolla pommin varmoja voittoja »

Englannin World Cup historiaan pääset tutustumaan paremmin yllä olevasta videosta:

Yllättääkö Puolta H-lohkossa?

H-lohkossa toisistaan mittaa ottavat Puola, Kolumbia, Senegal ja Japani. Kertoimet.comin mielestä myös tässä lohkossa on kaksi isoa ennakkosuosikkia, jotka ovat Puola ja Kolumbia. Myös Unibetin asiantuntijat jakavat näkemyksemme, sillä Kolumbian lohkovoitolle peliyhtiö antaa 2,40 kertoimen. Maan jatkopaikkaan Unibet tarjoaa 1,35 palautuksen.

Toiseksi Unibet on nostanut tässä lohkossa Puolan. Puolan lohkovoille Unibet antaa 2,70 kertoimen, kun taas jatkopaikalle peliyhtiö antaa 1,52 palautuksen. Sen sijaan Senegalin tai Japanin mahdollisuuksiin peliyhtiö ei näytä uskovan, sillä Senegalin lohkovoille peliyhtiö tarjoaa 5,35 ja jatkopaikalle 2,20 kertoimen. Japanin vastaavat kertoimet ovat 8,00 ja 3,25.

G-lohkon tavoin tässä lohkossa parhaat kertoimet meidän mielestämme tulevat yhdistelmävetoina, sillä Kolumbian lohkovoitolle ja Puolan jatkopaikalle Unibet tarjoaa 5,00 palautuksen. Vastaavasti mikäli Puola voittaa lohkon ja Kolumpia on toinen, on kerroin tälle vaihtoehdolle 5,00.

Unibet uskoo H-lohkossa Kolumbian ja Puolan jatkopaikkaaan »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

20 + eight =

Tuorein veikkausvinkkimme

Veikkausliiga: FC Inter – FC Honka kello 14.30 su 21.10.2018

Kierroksen kenties mielenkiintoisin matsi pelataan Turussa, jossa FC Inter isännöi FC Honkaa. Espoolaiset lähtevät otteluun selvinä ennakkosuosikkeina ja syystä, sillä Interillä on ollut tuloksen kanssa todella vaikeaa FC Honkaa vastaan.

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset