Jalkapallon veikkaaminen netissä

jalkapallo

Unibetilla on tuhansia jalkapallokohteita listoillaan.

Kuningaslaji jalkapallon tulosten veikkaaminen ja vedonlyönti on ympärivuotista aktiviteettia. Kesäksi Euroopan suurliigat vetäytyvät tauolle, mutta Mestareiden liigan finaali venyy perinteisesti vielä kesäkuun alkupuolelle. Kauden 2014 – 2015 finaalissa mestaruudesta mittelevät vielä Juventus ja Barcelona ja uuden kauden alkuun ei ole kuin reilu pari kuukautta. Toki Mestarien liigan finaalista ainakin Lionel Messi, Neymar ja Tevez on valittu omien maidensa maajoukkueisiin, joten heillä kausi jatkuu Copa Americassa, heinäkuun alkuun asti.

Kesätaukoa paikkaa ainakin kotinen Veikkausliigamme, jossa pelattavaa riittää yllin kyllin. Myös parhaillaan käytävät karsinnat vuoden 2016 Jalkapallon Euroopan mestaruuskisoihin saavat vedonlyöjät liikkeelle. Eikä tule unohtaa Nuorten alle 20-vuotiaiden Maailmanmestaruuskisoja ja Naisten maailmancupin otteluita. Tämän kesän ykkösjuttu jalkapallollisesti Mestarien Liigan finaalin lisäksi on kuitenkin ehdottomasti Copa America, tuo Amerikan mantereen ykkösturnaus.

Veikkaustoimistojen Kohdelistoilla ovat käytännössä kaikki jalkapallosarjat Suomi mukaan lukien. Jokaisesta pelistä pääsee lyömään vetoa hyvillä kertoimilla. Myös pelivalikoima on suurempi: kohteista voi lyödä vetoa lukemattomilla eri tavoilla ja takuujännittävä live-vedonlyönti (vedonlyönti ottelun aikana) on tarjolla tärkeimmistä kohteista.

Suosittelemme jalkapalloon

unibet

Arvostelu

UnibetLaajin kohdevalikoima. Mahdollisuus katsoa jalkapallo-otteluita ilmaiseksi netissä.
Bonus: 100€

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonErinomaiset kertoimet jalkapalloon + yksi netin parhaista live-vedonlyönneistä.
Bonus: 100€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetParas kohdevalikoima Suomen aladivarien pelaamiseen.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »

Jalkapallovedonlyönnin pelit

Peruspelit

jalkapallo

Tätä Veikkausliigan peliä pystyy pelaamaan 23 tavalla. Joistain matseista on jopa 60+ pelitapaa.

Jokaisesta kohteesta on jalkapallossa tarjolla pitkäveto ja tulosveto. Pitkävedon kertoimet ovat kautta linjan Veikkausta parempia. Netissä tulosveto toimii useimmiten kiinteillä kertoimilla, toisin kuin Veikkauksen vaihtuvakertoiminen tulosveto.

Live-veikkaus
live-veikkauksessa pelataan käynnissä olevaa ottelua. Pelata voi ottelun lopputulosta, voittajaa, seuraavan maalin tekijää ja niin edelleen. Live-veikkaaminen on ehdottomasti tutustumisen arvoinen, jos seuraat jalkapalloa televisiosta.

Erikoispelit
Jalkapallon pelikirjo on suurin kaikista lajeista, joista voi lyödä vetoa. Tärkeimmistä kohteista on tarjolla jopa kymmeniä erikoispelejä. Erikoispelien aiheita ovat maalien määrät, pelaajien suoritukset (saako pelaaja X kortin, tekeekö pelaaja Y maalin) ja sekalaiset vedot (”vierasjoukkue tekee enemmän maaleja molemmilla puoliajoilla, kyllä / ei”).

Netti-vakio
Vakioveikkaus on netissä tarjolla joka päivä. Listoilla on n. 8-15 kohdetta jalkapallon suosituimmista liigoista. Rivihinta on X ja oikean rivin veikkaamalla voittaa useimmiten viisinumeroisen potin euroja.

Katso ottelut netissä
Useat vedonlyöntitoimistot käyttävät sivuillaan netti-tv-palvelua, jossa voit seurata otteluita suorana lähetyksenä. Lisää tästä katso jalkapalloa netissä -artikkelissa.

Kohteet
Jalkapallon kohdevalikoima on loputon. Tärkeimpiä pelattavia sarjoja ovat Englannin Valioliiga, Mestarien Liiga, Veikkausliiga (+ Suomen divisioonat, jotka ovat aina vedonlyöjän kultakaivos!), Serie A, Bundesliiga, La Liga ja kaikki muut Euroopan pääsarjat. Kaikki kansainväliset pelit, naisten kansainväliset pelit, junioreiden kansainväliset pelit jne jne. Jopa jalkapallon pelaajasiirroista voi lyödä netissä vetoa!

Lyö vetoa Jalkapallosta Unibetilla »

3 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *