Jääkiekon MM-kisat 5. – 21.5 2017, Köln, Saksa ja Pariisi, Ranska

jaakiekon-mm-2017Jääkiekon MM-kisat 2017 pelataan Saksan Kölnissä ja Pariisissa. Suomi pelaa oman alkulohkonsa Pariisissa ja kisakalenterin mukaan jääkiekon maailmanmestaruus ratkaistaan sitten Kölnissä pelattavissa finaaleissa.

Reiluun kahteen viikkoon mahtuu valtavasti pelejä ja luonnollisesti vedonlyöjille tämä tietää todellista herkkupalaa. Kertoimet ja pelikohteet tulevat täyttämään vedonlyöntilistat kisojen ensimmäisestä päivästä alkaen. Molemmissa maissa on aikaisemminkin pelattu MM-tason jääkiekkoa, mutta tästä on jo hieman aikaa. Saksassa MM-lätkää nähtiin edellisen kerran vuonna 2010 ja Ranskassa tästä maailmanmestaruuskiekosta on saatu nauttia lähes 50 voitta sitten, vuoden 1968 pelattujen olympialaisten yhteydessä.

Vedonlyönti jääkiekon MM-kisoissa

Jääkiekon MM-kisat alkavat perjantaina 5.5.2017. MM-kisat koskettavat varmasti jokaista suomalaista siten, että toisista tulee reiluksi pariksi viikoksi todellisia leijonakannattajia ja toisia ei tämänlaiset maajoukkuepelit voisi vähempää kiinnostaa. No, Suomen rakastetuin laji on kuitenkin kyseessä ja se näkyy myös vedonlyönnissä.

Voit lyödä ennen kisoja ja kisojen aikana todella monesta asiasta vetoa. Kaikki vedonlyöntitoimistot tarjoavat kisojen jokaisesta ottelusta ainakin ne peruskertoimet ja perus vedonlyöntikohteet, joilla pääsee vedonlyönnin pariin jo ennen otteluita. Jääkiekon maailmanmestari tai kisojen alkulohkon voitto, näistä kaikista pääsee lyömään vetoa omalla vedonlyöntisivustolla. Veikkausvihjeitä otteluihin löydät vihjeet-osiostamme.

Ennakkovedonlyönti, eli vedonlyönti ennen varsinaista ottelutapahtumaa on luonnollisesti muuttuvien kertoimien takia todella suosittua, mutta tähän on rinnalle hiipinyt vahvasti myös livevedonlyönti, jolloin ottelusta voi päästä lyömään vetoa ottelun ollessa jo käynnissä. Monet leijonajännärit toki keskittyvät otteluun täysillä, mutta kun vedonlyönti onnistuu tänä päivänä erinomaisesti myös erilaisilla mobiililaitteilla, on MM-kiekkokohteista betsaaminen todella helppoa ja vaivatonta.

Näiltä sivustoilta löydät vetokohteita Jääkiekon MM-kisoihin 2017

unibet

Arvostelu

UnibetNetin paras vedonlyöntisivusto. Lyö vetoa MM-kisojen yksittäisistä otteluista, mitalisteista, jatkoonpääsijöistä ja lohko-voittajista.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonHelppokäyttöinen Betsson on varma valinta aloittelevalle MM -kisaveikkaajalle. Kohteita on runsaasti ja kertoimet mainiot.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
comeon

Arvostelu

ComeOnMM-lätkä on vahvasti esillä myös Comeonilla. Kohteita on paljon ja kertoimet ovat tuttuun tapaan korkeita.
Bonus: 300€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetNordicBetillä on tarjolla jokaiseen Suomen peliin 10 euron riskitön veto.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »

Vinkkinä vedonlyöjille, jos et vielä ole parhaiden vedonlyöntitoimistojen asiakas, nyt on se aika rekisteröityä ja käyttää hyödyksi upeat vedonlyöntikampanjat ja kilpailut. Jääkiekon MM-kisat ovat usein sitä kevään kulta-aikaa, jolloin pelaajia ja varsinkin uusia sellaisia hemmotellaan isojen etujen kampanjoilla. Tutustu myös viimeistään nyt veikkausvinkit – osioomme, joka käsittelee jälleen tämän vuoden jääkiekon MM-kisoja vähintään Suomen otteluvinkeillä. Toivotaan Suomelle menestystä jälleen näissä kisoissa jotta suomalaisittain jännitys säilyy pitkään. Vedonlyöjälle on kuitenkin tarjolla jännitystä ensimmäisestä ottelusta aina kultajuhliin saakka, pelasi MM-finaalissa sitten kuka tahansa.

Jääkiekon MM-kisat peliformaatti 2017

Yhteensä 16 joukkuetta on jaettu kahteen eri lohkoon. Lohko A pelataan Kölnin Lanxess -areenalla, jonka kapasiteetti on peräti 19 500. Pariisin Lohko B tullaan pelaamaan AccorHotels Arenalla johon mahtuu 15 000 katsojaa. Välierät, pronssiottelu ja loppuottelu tullaan pelaamaan Kölnissä, puolivälierät pelataan vielä puoliksi Pariisissa ja Kölnissä.

Lohko A:ssa pelaavat: Venäjä, USA, Ruotsi, Slovakia, Saksa, Latvia, Tanska, Italia

Lohko B:ssä pelaavat: Kanada, Suomi, Tsekki, Sveitsi, Valko-Venäjä, Norja, Ranska, Slovenia

Pelataan yksinkertainen, lohkon joukkueiden välinen sarja. Yhteensä MM-kisoissa tullaan pelaamaan 64 ottelua, kisojen aikatauluun voit tutustua kokonaisuudessaan vaikkapa kisojen virallisilla kisasivuilla.

Suomen ottelut alkusarjassa ovat:

Perjantai 5.5. 17:15 MM Suomi – Valkovenäjä

Sunnuntai 7.5. 17:15 MM Suomi – Ranska

Maanantai 8.5. 21:15 MM Suomi – Tsekki

Keskiviikko 10.5. 21:15 MM Suomi – Slovenia

Lauantai 13.5. 13:15 MM Norja – Suomi

Sunnuntai 14.5. 21:15 MM Sveitsi – Suomi

Tiistai 16.5. 21:!5 MM Kanada – Suomi

Lopputaulukon mukaan molempien lohkojen neljä parasta joukkuetta etenevät pudotuspeleihin, joissa vastaan tulee toisen lohkon joukkue malliin A1 – B4, A2 – B3, B2 – A3, B1 – A4.

Puolivälierät pelataan torstaina 18.5. siten, että B-lohkon kaksi ensimmäistä pelaavat omat ottelunsa Pariisissa ja A-lohkon kaksi parasta Kölnissä. Näiden otteluiden voittajat pelaavat sitten Kölnissä lauantaina 20.5. välierät ja sunnuntaina 21.5. on vuorossa ensin pronssiottelu ja sen jälkeen MM-finaali.

Kanada on ennakkosuosikki Useat vedonlyöntisivustot pitävät jääkiekon emämaata Kanadaa kisojen isoimpana ennakkosuosikkina. Unibet vedonlyöntiyhtiö on antanut mestaruuskertoimen 2.80. Kanadan isoimpana haastajana nähdään kaksikkoa Ruotsi ja Venäjä. Ruotsin maailmanmestauuskerroin on 4.00 ja Venäjän 4.25. Ruotsi luottaa kokoonpanossaan NHL-apuihin ja niitä sillä onkin ennätysmäärä tämän kauden joukkueessaan.

Venäjä puolestaan luottaa suurimmaksi osaksi KHL-pelaajiin, onko tämä sitten viisas ratkaisu, se jää nähtäväksi. Suomen kerroin on 8.50, joten ihan muhkeat rahat saa takaisin omasta sijoituksestaan, mikäli Suomi sattuisi kisat voittamaan. Altavastaajana Suomi jälleen kisoihin lähtee, mutta ei Suomi ole tainnut koskaan ykkössuosikkina kisoihin lähteä ainakaan vedonlyöntikertoimien osalta.

Vetoa pääsee ennen kisoja lyömään myös mm. mitalisjoituksesta, Suomen mitali toisi panoksen takaisin kertoimella 1.95. Kilpailu on kuitenkin kovaa, joten mikään auringonvarma tämäkään betsi ei ole.

Unibetiltä ja monelta muulta vedonlyöntitoimistolta löytyy myös Lohkon Voittajaveto, ja kertoimien perusteella Suomi on rankattu oman B-lohkonsa kakkoseksi kertoimella 4.50. Kun neljä parasta maata jatkaa turnauksessa alkulohkon jälkeen eteenpäin, pitää pelin sujua heti ensimmäisistä vaihdoista

alkaen. Parhaassa tapauksessa Suomi voittaa koko lohkon, huonoimmassa tapauksessa peli yskii ja jäädään neljän parhaan ulkopuolelle. Mikä on sinun veikkaus?

Suomen joukkue MM-kisoihin 2017

Leijonat pelaa kisoissa Lauri Marjamäen komennossa. Kisoihin odotettiin vesi kielellä useampaa NHL-vahvistusta, mutta useampi pelaaja joutui jättämään kisat välistä loukkaantumisten ja työuupumuksen takia. Esimerkiksi Patrik Laine halusi keskittyä kesäharjoitteluun rauhassa, samoin muutama muukin rankan kauden jälkeen. Moni odotti myös Mikko Koivua ja Mikael Granlundia kisoihin, mutta loukkaantumiset ja sopimusten loppumiset vesittivät nämä haaveet.

Nähtäväksi jää leimataanko koko joukkueen passit, vai vieläkö NHL:stä odotetaan vaikkapa Pekka Rinnettä tai Olli Määttää. NHL:n toinen pudotuspelikierros päättyy vielä sopivasti jotta suomalaispelaajat ehtisivät NHL:stä MM-kisojen ratkaisupeleihin, eri asia on sitten miten tankissa riittää bensaa.

Valinnat aiheuttivat jälleen parranpärinää. Joonas Korpisalo oli kahdessa treenimatsissa todella hyvä, joten hänestä leivottaneen heti Suomen ykkösmaalivahti näihin kisoihin. Joni Ortio ja Harri Säteri komppaavat.

Puolustuksessa monet ihmettelevät Lasse Kukkosen valintaa joukkueeseen, mutta isähahmona ja rauhallisuuden tuojana takalinjoille on ihan ykkösmies. Hyökkääjistä Juhamatti Aaltosen valinta kisoihin oli iso yllätys, mutta parhaimmillaan tuo voi tuoda vielä isoa tulosta mikäli Kärppäkenttä Pyörälä – Kemppainen – Aaltonen roihahtaa oikein kunnolla liekkeihin. Suomen rosteri häviää monelle nimimiesten osalta, mutta joukkueena Suomi on näitä otteluita voittanut. Kuinka korkealle sinä Leijonat rankkaat?

Maalivahdit

Joonas Korpisalo (Columbus Blue Jackets)

Joni Ortio (Skellefteå AIK)

Harri Säteri (HK Vitjaz)

Puolustajat

Juuso Hietanen (Dynamo Moskova)

Julius Honka (Dallas Stars)

Topi Jaakola (Jokerit)

Joonas Järvinen (Kunlun Redstar)

Lasse Kukkonen (Kärpät)

Ville Lajunen (Jokerit)

Mikko Lehtonen (HV 71)

Atte Ohtamaa (Ak Bars Kazan)

Hyökkääjät

Juhamatti Aaltonen (IFK)

Miro Aaltonen (HK Vitjaz)

Sebastian Aho (Carolina Hurricanes)

Valtteri Filppula (Philadelphia Flyers)

Markus Hännikäinen (Columbus Blue Jackets)

Joonas Kemppainen (Sibir Novosibirsk)

Jani Lajunen (Tappara)

Oskar Osala (Metallurg Magnitogorsk)

Antti Pihlström (Jokerit)

Jesse Puljujärvi (Edmonton Oilers)

Mika Pyörälä (SC Bern)

Mikko Rantanen (Colorado Avalanche)

Tomi Sallinen (Kunlun Redstar)

Veli-Matti Savinainen (Tappara)

Lyö vetoa Jääkiekon MM-kisoista 2017 Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

sixteen − eight =