Jääkiekon veikkaaminen netissä

Netissä pääsee lyömään vetoa jääkiekosta niin paljon kuin haluaa. Kertoimet voittavat Veikkauksen vastaavat ja kohdevalikoima on laaja.

Parhaat sivut jääkiekko-vedonlyöntiin ovat seuraavat suomenkieliset vedonlyöntisivut. Tärkeimmät pelit ovat näillä sivuilla tarjolla myös live-vedonlyöntinä, jota ei kannata jättää kokeilematta jos katsot matsia paikanpäällä tai telkkarista.

unibet

Arvostelu

UnibetKattavin kohdevalikoima jääkiekkosarjoja ja -turnauksia.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetMM-lätkä, kansainväliset turnaukset, paras valikoima Mestistä ja aladivareita.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonHyvät kansainväliset lätkävalikoimat. NHL, KHL, SM-Liiga, CHL, Elitserien ja MM -kertoimet.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
betsafe

Arvostelu

BetsafeHyvät kertoimet ja kohdevalikoima lätkään, hyvä vedonlyöntisivu muutenkin.
Bonus: 200€

Pelaa »

Jääkiekko-vedonlyönti: suosituimmat kohteet

Pääasialliset vedonlyönnin kohteet ovat NHL, SM-Liiga, KHL, Elitserien ja (suomalaisille) Mestis. Myös eksoottisempia liigoja pääsee pelaamaan, kohteita on tarjolla myös mm. Saksan, Tsekin, Slovakian ja Sveitsin liigoista.

Jääkiekko-vedonlyönnin pelimuodot

jääkiekko

Netistä löytyy vetoja myös veikkaajille, jotka haluavat jännätä jatkoajankin.

Kun jääkiekosta lyö vetoa, pelimuotoja ei ole tarjolla aivan yhtä paljon kuin jalkapallossa. Pelivalikoima on kuitenkin niin kattava, että vedonlyönnille rajoituksia asettaa lähinnä oma mielikuvitus. Tässä yleisimpiä jääkiekkovedonlyönnin pelimuotoja.

Peruspelit
Jokaisesta kohteesta on poikkeuksetta tarjolla perinteiset pelit, eli pitkäveto ja tulosveto. Kertoimet ovat netissä anteliaammat kuin mitä Veikkaus tarjoaa, sillä kovan kilpailun vuoksi netin vedonlyöntitoimistojen palautusprosentti on huomattavasti suuremmat.

Live-vedot
Tärkeimmät (eli televisioidut) kohteet ovat tarjolla live-vedonlyönnissä, jossa vetoa lyödään ottelun aikana mm. ottelun lopputuloksesta, seuraavan maalin tekijästä ja niin edelleen. Live-veikkaaminen on erinomainen pelimuoto kaikille pelaajille, jotka osaavat analysoida pelin tapahtumia niin sanotusti lennossa.

Jääkiekko-vakio
Vakiossa yhdessä rivissä on kohteita 8-14 ja niistä pitää tietää oikea merkki (1X2). Oikealla rivillä voittaa muutamasta tuhannesta kymmeniin tuhansiin.

Erikoispelit
Kohteista on tarjolla vaihteleva määrä erikoispelejä. Erikoispelien aiheet ovat pelaajat (kuinka monta tehopistettä tietty pelaaja tehtailee), maalien määrät (tietyissä erissä tai lopputuloksessa), erien voittajat ja niin edelleen. Erikoisvetojen tarkka pelimuoto ja kertoimet vaihtelevat jääkiekossa suuresti, eri vedonlyöntisivustot tarjoavat erilaisia pelejä kuin toiset.

Lyö vetoa jääkiekosta Unibetillä »

2 kommenttia

 • Timo T sanoo:

  Moro!

  Kysyisin, millä vedonlyöntitoimisto(i)lla on parhaat tulosvetokertoimet ja nimenomaan jääkiekossa?

  Tv: Timo

 • Kertoimet.com sanoo:

  Moi Timo
  Tulosvedossa vetotoimistojen välillä on valtavia eroja siinä, miten ne ennakoivat otteluiden päättyvän. Katsoin erään päivän SM-liigamatsin 2-1 tuloksen kertoimet eri sivuilta: kerroin vaihteli välillä 9,00 – 15,00. Ero on huima, pitkävedossa yhtä iso prosentuaalinen ero olisi kerrointen 2,00 ja 3,20 välillä.

  Koska firmoilla on näin iso ero siinä, mihin tulokseen ne ennakoivat ottelun päättyvän, on vaikea mennä sanomaan missä on yksiselitteisesti parhaat tulosvedon kertoimet. Sanoisin silti ihan näppituntumalta, että käy tsekkaamassa miltä kertoimet näyttävät ainakin Expektissä ja Unibetissä. Pikasilmäilyllä näytti varsinkin, että Expektistä voisi saada yllätystuloksille hyviä kertoimia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fourteen − 7 =