Jalkapallon MM-karsinnat: Irlanti – Tanska klo 21:45 ti 14.11.2017

Kumpi nousee kisoihin, Tanska vai Irlanti? Ensimmäinen osaottelu päättyi 0-0 tasapeliin, joten nyt voi yhdelläkin maalilla olla todella iso merkitys. Vedonlyöntikertoimien mukaan Tanska on otteluun lievä ennakkosuosikki, Unibet esimerkiksi antaa tähän otteluun kertoimet 3.10 – 2.95 – 2.75.

Ottelussa tehdään maali jos toinenkin

Ottelussa tehdään ainakin yksi maali, se on varma. Tuleeko se sitten varsinaisella peliajalla, jatko-ottelussa vai rankkareilla? 0-0 lukemat olivat kahden hyvin puolustavan joukkueen lukemat ensimmäisessä osaottelussa ja vedonlyöntikertoimet näille lukemille ovat varsin pienet. Unibet tarjoaa tähän otteluun 0-0 tulokselle 5.50 –kerrointa, 0-1 tulos on saanut 6.40 kertoimen. 1-1 tulos veisi Tanskan vierasmaalisäännöllä jatkoon ja toisi vedonlyöjille rahat takaisin 6.10 –kertoimella.

Kummankin joukkueen unelma on käytännössä yhden maalin päässä. Kumpi sen tekee, ja riittääkö yksi maali voittoon? Tanskalle riittää ottelusta siis maalillinen tasapeli, vierasmaalien suhteen. Pelataan viimeisistä paikoista Jalkapallon MM-kisoihin ja paikka varmasti kiinnostaa kumpaakin joukkuetta. Ennakkosuosikki menemään tästä parista jatkoon on Tanska, mutta Irlanti voi viedä ratkaisun pitkälle. Ruotsi kampesi Italian jo laulukuoron puolelle, mitä tekee Tanska?

Lyö täällä vetoa Jalkapallon MM-karsinnoista ja kisoista:

Mahdolliset kokoonpanot otteluun

Ottelussa nähdään varmasti samankaltaiset kokoonpanot mitä oli edellisessä ottelussa, Irlanti pelannee jälleen tutussa 4-2-3-1 tai jopa hieman hyökkäävämmässä kokoonpanossa. Kokoonpanossa oli seuraava miehistö aloituksessa:

Randolph – Ward, Clark, Duffy, Christie – Arter, Hendrick – McClean, Brady, O’Dowda – Murphy.

Tanskan kokoonpano kotiottelussa oli seuraavanlainen, kyllä se tämänkin matsin runko tästä löytyy:

Schmeichel – Larsen, Bjelland, Kjaer, Ankersen – Kvist – Eriksen, Delaey – Sisto, Jorgensen, Cornelius

Irlanti – Tanska vedonlyönti ja kertoimet

Ottelusta löytyy valtavasti vedonlyöntimahdollisuuksia ja tiistaina on oivallinen päivä betsata tästä matsista. Unibet tarjoaa peliin jopa 400 erilaista pre-match kohdetta. Betsata voi vaikka kulmapotkujen määrästä, maalimääristä, maaleista ja oikeastaan mistä tahansa mitä futismatsista yleensä pystyy. Perinteisen betsivalikon lisäksi ottelusta löytyy valtava määrä erilaista vedonlyöntiä joita ei ihan jokaisesta ottelusta löydy.

Tilastovedossa on mm. kohde, jossa voit lyödä vetoa kotijoukkueen pallonhallintaprosentista. Yli 45.5% on saanut kertoimeksi 2.10, alle 45.5% puolestaan 1.65. Tanskalla on riveissään Tottenhamin huippupelaaja Cristian Eriksen. Parhaimmillaan mies tekee kentällä mitä tahtoo, taikooko Eriksen Tanskan jatkoon?

Unibet kertoimet:

Tekee maalin, Bendtner / 3.90, Eriksen / 4.10
Ottelussa tuomitaan rankkari / 4.50
Ottelussa maaleja yhteensä, vierasjoukkue yli 0.5 / 1.50, yli 1.5 / 3.65
Tulosveto, 0-0 / 5.50, 0-1 / 6.40, 1-0 / 7.00
Kortteja yhteensä yli 4.5 / 1.74

Lyö tästä matsista vetoa Unibetilla »

Nordicbet kertoimet:

Tasoitus 0-1, 7.05 – 4.15 – 1.41
Tasoitus 1-0, 1.47 – 3.90 – 6.45
Vierasjoukkue voittaa yhdellä maalilla, 3.85
Kulmapotkujen määrä, yli 9.5 / 2.00
Ottelu menee rankkarikisaan / 10.00

Lyö tästä matsista vetoa Nordicbet -sivustolla »
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

four × four =