Jalkapallon MM-kisat: Iran – Portugali klo 21:00 ma 25.6.2018

Jalkapallon MM-kisat: Iran – Portugali ma 25.6.2018 vedonlyöntivihje ja kertoimet
Maanantai kello 21:00 25.6.2018

Tässä ottelussa onkin sitten panosta oikein kunnolla. Voitolla joukkue jatkoon taistelemaan 16 parhaan joukkoon, tappiolla tie päättyy tähän. Tasapelin tullessa Portugali jatkaa ja Iran putoaa, kävi Espanjan ottelussa sitten miten tahansa. Tämä Iranin ja Espanjan välisen keskinäisen ottelun takia. Jännitettävää ja vedonlyöntimahdollisuuksia kuitenkin riittää, miten sinä betsaat tähän peliin?

Real Madridin pelaajat olleet vireessä näissä kisoissa:

Iran – Portugali kertoimet

Cristiano Ronaldo. Siinä tämän pelin todennäköisin ratkaisija. Ronaldon maalintekijäkerroin on 1.98. Iso kerroin on myös sille että Ronaldo ei tee maaleja, 1.80. Ensimmäinen tai viimeinen maali olisi arvoltaan 3.25 kertoimella lunastettavissa. Ronaldon maali ja syöttö toisi pelaajalle rahat takaisin kertoimella 5.00, ehkä siinä myös betsattavaa?
Voit myös lyödä Unibetillä vetoa siitä mitä Crisitiano Ronaldolle tapahtuu ensimmäisenä. Onko se maali 1.30, keltainen/punainen kortti / 5.50 vai vaihto kentältä 6.50. Ronaldon kaksi maalia on saanut kertoimen 4.25, kolme maalia tuo kertoimen 17.00. Neljän maalin ilta toisi vedonlyöjille rahat takaisin kertoimella 71.00.
Ronaldo vetoja voi jatkaa ”tekee maalin molemmilla puoliajoilla” 7.00, ensimmäisen puoliajan maali tuo rahat takaisin kertoimella 3.50. Jos Ronaldo ei tee maalia ensimmäisellä puoliajalla, sen vedonlyöjä saa kiinni kertoimella 1.25.
Ja jatketaan Ronaldo-vetoja. Tekee maalin päällä, 4.00, tekee maalin rankkarialueen ulkopuolelta 4.00. Maali suoraan vapaapotkusta, 12.00, betsi sille että maali keskiympyrästä Ronaldon toimesta toisi rahat takaisin kertoimella 101.00. Ronaldon kolme maalia, yksi vasemmalla jalalla, yksi oikealla jalalla ja yksi päällä tuo vedonlyöjälle rahat takaisin kertoimella 101.00. Maali ensimmäiseen varttiin – kerroin 10.00. Katso ottelun muut matsivedot omalta vedonlyöntisivustoltasi!

Lyö vetoa Jalkapallon MM-kisoista näillä sivuilla:

Ennakoidut kokoonpanot

Kummallakaan ei ole varaa lähteä mitenkään löysäilemään tähän otteluun. Kun Iranilla on pakkovoiton paikka, tulee Portugalin olla varovainen. Nähdäänkö tässä kisojen yksi isoimmista yllätyksistä, Iran on ollut ihan pirteällä pelituulella…
Iran (4-5-1)
Beiranvand – Safi, Pouraliganji, Hosseini, Rezaeian – Ansarifard, Amiri, Ezatolahi, Ebrahimi, Jahanbakhsh

Portugali (4-4-2)
Patricio – Guerreiro, Fonte, Pepe, Soares – Fernandes, Carvalho, Moutinho, Silva – Ronaldo, Guedes

Tässä yksi kisojen tähän asti viihdyttävimmistä peleistä:

Iran – Portugali keskinäiset ottelut

Iran ja Portugali eivät ole mitään ihan ahkerimpia toistensa kohtaajia, mutta historian tilastoista kyllä löytyy pari peliä näiden joukkueiden välillä. 1972 joukkueet kohtasivat Iranissa, tuolloin Portugali vei pelin 0-3 ja heti perään 2006 joukkueet kohtasivat Saksan MM-kisoissa. Tuossa ottelussa Portugali voitti lukemin 2-0. Iran ei ole siis päässyt vielä tekemään yhtään maalia Portugalia vastaan, tuleeko sellainen tässä ottelussa?

Iran – Portugali ottelun televisiointi ja livestream

Matsi tulee siis Espanja – Marokko pelin kanssa samaan aikaan, joten kannattaa ajoissa viritellä omat kisastudiot pystyyn näitä kahta ottelua varten. Matsi näytetään YLEn kanavilla ja tietenkin YLE Areenan kautta mobiililaitteilla ja tietenkin myös selaimen kautta tietokoneella. Studio-osuus alkaa puolituntia ennen pelejä, kannattaa sieltä katsella vielä viimeiset kokoonpanomuutokset ja spekuloinnit otteluun.
Lyö tästä Jalkapallon 2018 MM-kisojen matsista vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

19 − 17 =