Jalkapallon MM-kisat: Iran – Espanja klo 21:00 ke 20.6.2018

Jalkapallon MM-kisat: Iran – Espanja ke 20.6.2018 vedonlyöntivihje ja kertoimet
Keskiviikko kello 21:00 20.6.2018

Iran otti riemukkaat kolme pistettä Marokolta hieman yllättäen ja johtaa koko lohkoa ensimmäisten pelien jälkeen. Mikäli Iran pystyisi tästä ottelusta nappaamaan samat kolme pistettä, varmistaisi se jo käytännössä pääsyn 16 parhaan joukkoon. Suurin osa merkeistä viittaa kuitenkin siihen että Espanja tulee tämän pelin viemään vai tuleeko?

Laittaako Ramos pallon reppuun vai pelaajia lasarettiin?

Iran – Espanja kertoimet

Iranin voittokerroin tässä ottelussa on melkoisen komea, peräti 23.00 näyttää Unibetin lämpömittari. Tulosvedossa pienin Iranin voittokerroin on tulokselle 1-0, 41.00. Pienin kerroin puolestaan Espanjan voitossa on 0-2 tulokselle, 5.20. Myös 0-1 (6.10) ja 0-3 (6.40) ovat saaneet pienet kertoimet kupongille.

Tulosvedossa tuo 0-2 on varmasti hyvä lähtökohta, kyllähän Espanjan pitäisi Iran hoidella, varsinkin kun nyt on tosi kyseessä ja oikeastaan jo pikkupakko saada tästä ottelusta vähintään piste, mielellään kolme. Iranin jengissä ei mitään maailmantähtiä ole, Espanjalla puolestaan koko joukkue on maailmanluokan nivaska.

Diego Costan maali taitaa olla melkein jo kirkossa kuulutettu, sillä kerroin maalille on ainoastaan 1.86. Espanjan rosterissa on myös useampi pelaaja saanut maalintekokertoimeksi alle 3.00, joten tältä osastolta niitä maaleja voi tulla sitten enemmänkin. Diego Costa näytti olevan oivassa kunnossa Espanjaa vastaan joten miksei se verkko heiluisi myös Iranin päässä?

Costan kaksi maalia saa Unibetillä kertoimeksi 5.00, hattutemppu toisi rahat takaisin kertoimella 15.00. Maali molemmilla puoliajoilla Costan toimesta rahoittaisi pelaajien pelitiliä kertoimella 8.00 ja ensimmäisen puoliajan maali kertoimella 3.20. Siinä ihan potentiaalisia vedonlyöntikohteita Diego Costan osalta.

Katso erikoiskohteet otteluun ja lyö vetoa matsista vaikkapa livenä. Tästä voi tulla taas melkoinen maalijuhla tai sitten todellinen kilpikonnamainen taistelu Iranilta. Espanjalle betsit joka tapauksessa, ei tästä pelistä voi odottaa muuta kuin kolmea pistettä.

Lyö vetoa Jalkapallon MM-kisoista näillä sivuilla:

Ennakoidut kokoonpanot

Iran (4-1-4-1)
Beiranvand – Safi, Pouraliganji, Cheshmi, Rezaeian – Ebrahimi – Ansarifard, Amiri, Shojaei, Jahanbakhsh – Azmoun

Espanja (4-3-3)
De Gea – Alba, Ramos, Pique, Nacho – Iniesta, Busquets, Koke – Silva, Costa, Isco

Iran – Espanja keskinäiset ottelut

Nämä joukkueet eivät ole aikaisemmin tilastojen mukaan kohdanneet, joten neitseellistä maaperää tässä tapauksessa tässä nyt kynnetään. Espanjan saldo viimeisen 10 matsin osalta on varsin mukava tappioiden osalta, sillä niitä ei ole. 10 ottelun saldo on 6-4-0 ja maalisaldo 32-9. Iranilla tuo saldo on puolestaan 7-1-2 maalierolla 14-6. Iran on pitänyt nollat kolmessa pelissä neljästä viimeisestä, joten Espanjalla ei välttämättä ole se kaikkein helpoin työ puhkoa Iranin puolustusta. Marokolla se ei onnistu, mutta Espanjan tasoiselta joukkueelta sen vain pitää onnistua.

Nähdäänkö samanlaisia maaleja tässä ottelussa?

Iran – Espanja ottelun televisiointi ja livestream

Iran ja Espanja kruunaavat keskiviikkoisen jalkapallotarjonnan. Iltaottelu nähdään tuttuun tapaan YLE2 kanavalla ja ottelua ennen, sen tauolla ja myös ottelun jälkeen riittää tarinaa itse ottelusta. Livestreamia pääset seuraamaan YLEn mobiilipalvelun kautta, YLE Areena toimii varsin mukavasti älypuhelimessa ja tablet-laitteessa. Todennäköisesti kelitkin suosivat sisällä pysymistä, Juhannuksen ollessa jo ihan ovella. Tänä Jussina ei sade haittaa kun jalkapalloa tulee tuutin täydeltä viikonloppuna.

Lyö tästä Jalkapallon 2018 MM-kisojen matsista vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

five × 3 =