Inter taipui jälleen kerran KuPSille

Kuopion Palloseura kaatoi lauantain ainoassa Veikkausliigan ottelussa FC Interin 0-1 lukemin. Voiton myötä Interin viiden ottelun tappioton putki tuli päätökseen. KuPSin hahmo ottelussa oli maalivahti Otso Virtanen, joka esitti etenkin toisella puoliajalla useamman hienon torjunnan, kun Inter pyrki väkisin tasoihin. Ottelun ainokaisen viimeisteli Rangel.

KuPS hallitsi ensimmäisen puoliajan pallollista peliä ja onnistui kertaalleen maalinteossa. Osuma nähtiin 12. peliminuutilla, kun kuopiolaisille tuomittiin rangaistuspotku, josta Rangel laukoi vieraat johtoon. Tuo rangaistuspotku tuli TV-kuvien perusteella varsin kevein perustein ja turkulaiset yrittivätkin protestoida sitä, mutta ottelun viheltänyt Oskari Hämäläinen oli päätöksensä tehnyt, eikä muuttanut mielipidettä.

Toinen puoliaika Turussa oli Interin hallintaa. Turkulaisilla oli jälkimmäisen nelivitosen aikana viisi-kuusi hyvää paikkaa tasoitukseen, mutta viimeistelyssä kotijoukkue ei onnistunut, vaikka raitapaidoille tuomittiin pelin lopussa rankkari. Tämän pilkun Abdoulie Mansally laukoi maalin ohi. Myös KuPSilla oli toisella puoliajalla muutama hyvä paikka maalintekoon. Näistä paras tarjoutui Rasmus Karjalaiselle, joka pääsi puskemaan maalin edestä kulmapotkua, mutta tämän yrityksen Jere Koponen torjui maaliviivalta.

Näitä sivuja suosittelemme Veikkausliigaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 + 7 =

Tuorein veikkausvinkkimme

Eurooppa-liiga: FC Kööpenhamina – Zenit Pietari kello 22.00 to 20.9.2018

Peliyhtiöt ennakoivat FC Kööpenhaminan ja Zenitin välisestä kamppailusta tasaista vääntöä, mutta Kertoimet.comin silmissä illan venäläisvierailija lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina.

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset