Ilves suli kahden maalin johdossa – SaiPalle kauden avausvoitto

Tampereen Ilves kärsi kolmannen perättäisen tappion, kun Tupsukorvat joutuivat myöntämään keskiviikkona Hakametsässä pelatussa ottelussa Lappeenrannan SaiPan paremmaksi maalein 2-3 (2-0, 0-2, 0-1). Tappio oli Ilvekselle karvas pala, sillä se johti ottelua avauserän jälkeen kahdella maalilla. SaiPa parhaimmistoon ottelussa kuuluivat 1+2 tehot summannut David Goodwin sekä 1+1 tehot nakuttanut Jonatan Tanus.

Ilves tuli otteluun väkevästi ja karkasi vajaassa seitsemässä minuutissa Mikael Kurosen ja Eemeli Suomen maaleilla kahden maalin karkumatkalle. Toisessa erässä SaiPa kiri kuitenkin tasoihin. Lappeenrantalaisten ensimmäisen viimeisteli seitsemän minuutin kohdalla Markus Kojo ja toisen erän lopussa Jonatan Tanus.

Kolmannessa erässä Ilveksellä oli paikka siirtyä toistamiseen ottelussa johtoon, kun Tapio Laakso pääsi laukomaan rankkaria erän alussa, mutta viimeistelyssä mies ei onnistunut. Ottelun voitto maali nähtiin erän puolivälissä, kun David Goodwin laukoi SaiPan kolmannen osuman.

Loppulukemien myötä SaiPa teki ottelussa kuluvan kauden ensimmäiset maalit ja nappasi myös kuluvan kauden ensimmäisen voiton. Kolmen pisteen voitolla se nousi sarjataulukossa sijalle 12. Ilves sen sijaan jatkaa kolmannen perättäisen tappion myötä Mikkelin Jukureiden kanssa nollakerhossa. Tupsukorvat saivat ottelusta myös jobinpostia, kun Tapio Laakso jätti pelin kesken kolmannessa erässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

19 − 11 =

Tuorein veikkausvinkkimme

Jalkapallon MM-kisat: Ranska - Peru klo 18.00 to 21.6.2018

Ranska lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina, mikä näkyy myös peliyhtiöiden kertoimissa. Tämän vuoksi onkin suositeltavaa, että pelaajat ottavat tässä pelissä vaihtoehtoiset vedot käyttöön.

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset