Liiga: Ilves – SaiPa klo: 18.30 ke 13.9.2017

Kierroksen toinen mielenkiintoinen kohtaaminen nähdään Hakametsässä, jossa toistaan mittaa ottavat Ilves ja SaiPa. Molemmat joukkueet on rankattu ennen kauden alkua sarjan häntäpäähän. Peliyhtiöt pitävät Ilvestä ennakkosuosikkina, sillä SaiPan alkukausi on ollut sysimusta ja jos lappeenrantalaisseuran otteet jatkuvat samanlaisia, tulee Tero Lehterä olemaan ensimmäinen koutsi, joka ottaa kuluvalla kaudella monoa.

Aikaisemmat kohtaamiset

Ilves ja SaiPa kohtasivat toisensa menneellä kaudella neljä kertaa. Näistä peleistä Ilves voitti kolme ja SaiPa yhden (3-0, 1-2, 2-1, 4-3ja). Kaksikon aikaisempia kohtaamisia katsoessa kaksi asiaa pistää silmään. Näistä ensimmäinen on vierasvoittojen määrä, sillä joukkueiden 16 edellisestä kohtaamisesta kotijoukkue on voittanut ainoastaan kolme kertaa. Myös toinen mainitsemisen arvoinen asia liittyy lopputulokseen, sillä Ilveksen ja SaiPan 22 edellisessä kohtaamisessa on ainoastaan kerran haettu ratkaisua varsinaisen peliajan ulkopuolelta. Tuo ”tasapeli” nähtiin viime kauden alussa.

Lyö täällä vetoa Liigasta:

unibet

Arvostelu

UnibetParas vetosivu käytännössä sarjaan kuin sarjaan – myös NHL:ään
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonBetssonilla on huima määrä NHL-kohteita listoilla hyvin kertoimin.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
betsafe

Arvostelu

BetsafeHyvin NHL:ää listoilla vaihtuvin kertoimin, jotka kannattaa aina tarkistaa.
Bonus: 200€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetPaljon suomalaisia kiinnostavia lätkäkohteita, myös NHL.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »

Lähtökohdat

Ilves lähtee illan otteluun sarjataulukon toiseksi viimeiseltä sijalta. Tupsukorvat pelasivat menneellä viikolla kaksi ottelua, joissa se joutui ensin myöntämään Tapparan ja tämän jälkeen Ässät paremmaksi. Tapparalle joukkue hävisi 3-0 ja Ässille 6-2. Näin ollen Ilveksen päästettyjen maalien keskiarvo kahden ottelun jäljiltä on 4,5 ja tehtyjen 1.

SaiPa puolestaan lähtee illan otteluun sarjataulukon viimeiseltä sijalta. Myös Sputnikit pelasivat menneellä viikolla kaksi ottelua. Näissä peleissä se joutui myöntämään KooKoon paremmaksi kaksi kertaa, ensin 7-1 ja tämän jälkeen 4-2 –lukemin. Tämä tarkoittaa sitä, että SaiPan päästettyjen maalien keskiarvo kahden ottelun jäljiltä on 5,5 ja tehtyjen 1,5.

Ilves ennakkosuosikki

Ilves lähtee illan otteluun ennakkosuosikkina ja myös Kertoimet.com vinkkaa pelaamaan kotijoukkueen voiton puolesta, sillä SaiPan esitykset avausviikolla Liigassa olivat yhdellä sanalla sanottuja surkeita. Ilves taas taisteli ihan miehekkäästi Tapparaa vastaa perjantaina, mutta lauantaina joukkueelle tuli väsy Ässiä vastaan, jonka myötä loppulukemista tuli rumat.

Koska kyseessä on häntäpään kohtaaminen, niin lähdetään hakemaan maalintekijävinkissä yllätyksiä ja laitetaan lapulle Teemu Lepauksen sekä Jonathan Tanuksen osumat. Lepaus takoi menneellä kaudella SaPKossa 48 ottelussa 62 (16+46) tehopistettä. Tanus pisti vieläkin paremmaksi ja takoi pässeille 49 ottelussa 68 (40+28) tehopistettä. Unibet tarjoaa Lepauksen maaliin 5.00 ja Tanuksen osumaan 5.30 kertoimen.

Lyö tästä matsista vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

1 + 17 =