Veikkausliiga: ILVES – RoPS klo: 15.00 su 10.9.2017

Sunnuntain Veikkausliigakierroksen toinen ottelu pelataan Tammelan kentällä, jossa Ilves isännöi RoPSia. Peliyhtiöt pitävät Ilvestä selvänä ennakkosuosikkina, mutta historia puhuu todella vahvasti rovaniemeläisten voiton puolesta.

Aikaisemmat kohtaamiset

Ilves ja RoPS ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kaksi kertaa. Nämä molemmat ottelut ovat päättyneet rovaniemeläisten voittoon (0-2, 0-1). Kaksikon aikaisempia kohtaamisia katsoessa huomaa, että RoPS on ollut Ilvekselle kirjaimellisesti piikki lihassa, sillä tupsukovat voittaneet rovaniemeläiset viimeisen 22 vuoden aikana ainoastaan kerran (1-4-10). Tuo voitto nähtiin viime syyskuussa, kun Ilves kaatoi RoPSin kotikentällään 2-1 –lukemin.

Lyö täällä vetoa Veikkausliigasta:

unibet

Arvostelu

UnibetParas vetosivu käytännössä sarjaan kuin sarjaan – myös NHL:ään
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
betsson

Arvostelu

BetssonBetssonilla on huima määrä NHL-kohteita listoilla hyvin kertoimin.
Bonus: 100 + 10€ riskitön

Pelaa »
betsafe

Arvostelu

BetsafeHyvin NHL:ää listoilla vaihtuvin kertoimin, jotka kannattaa aina tarkistaa.
Bonus: 200€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetPaljon suomalaisia kiinnostavia lätkäkohteita, myös NHL.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »

Lähtökohdat

Ilves lähtee sunnuntain otteluun sarjataulukon neljänneltä sijalta ja 11 ottelun pisteputkessa. Tupsukorvat ovat pelanneet kuluvalla kaudella 25 ottelua, joista Jarkko Wissin suojateille on kirjattu kymmenen voittoa, yhdeksän tasapeliä ja kuusi tappiota. Edellisen tappion Ilves on kärsinyt kesäkuun lopussa. Tuolloin se joutui juurikin myöntämään RoPSin Rovaniemellä pelatussa ottelussa paremmaksi.

RoPS lähtee sunnuntain otteluun puolestaan sarjataulukon neljänneksi viimeiseltä sijalta. Rovaniemeläiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 25 ottelua, joista heille on kirjattu yhdeksän voittoa, neljä tasapeliä ja 12 tappiota. Kerrotaan samalla, että kymmenestä viimeisestä vierasottelusta rovaniemeläiset ovat voittaneet ainoastaan yhden pelin (1-3-7). Tuo voitto tuli sarjaa johtavasta HJK:sta elokuun puolivälissä.

Ennakoidut kokoonpanot

Ilves (4-4-2):
Hilander – Hynynen, Mensah, Miettunen, Aspegren – Rahimi, Siira, Ayarna, Tamminen – Tuco, Noubissi.

RoPS (4-3-3):
Reguero – Hyvärinen, Hämäläinen, Tatomirovic, Nurmela – Okkonen, Muinonen, Stafford – Lappalainen, Tukiainen, Stavitski.

Ilves ennakkosuosikki

Ilves lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina, mutta kuten jo heti alussa kerroimme historia tietää vahvasti puhua rovaniemeläisten voiton puolesta. Luotetaan tässä matsissa kuitenkin kotijoukkueen voittoon, sillä Ilves on pelannut tuloksellisesti selvästi paremmin viime viikkoina kuin rovaniemeläiset.

Kotijoukkueen voiton lisäksi pelataan alle 2,5 maalin ottelua. Valitettavasti meillä ei ole antaa tällä hetkellä tähän vaihtoehtoon kerrointa, sillä peliyhtiöt eivät vielä olleet avanneet laajempaa valikoimaa tähän peliin.

Lyö tästä matsista vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

19 − 5 =