Ilves avasi europelit tappiolla

Tampereen Ilveksen paluu eurokentille 27 vuoden jälkeen ei sujunut toivotulla tavalla, sillä Jarkko Wissin suojatit joutuivat myöntämään Eurooppa-liigan ensimmäisen karsintakierroksen, ensimmäisessä osaottelussa Slavia Sofian 0-1 lukemin paremmaksi. Ottelun ainokaisen viimeisteli Momchil Tsvetanov. Joukkueiden toinen osaottelu pelataan ensiviikolla Bulgariassa.

Ensimmäinen puoliaika Telia 5g Areenalla oli tasaista ja viihdyttävää pelaamista, jossa molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa maalintekoon, mutta hyväksyttyä osumaa kumpikaan osapuoli ei onnistunut tekemään. Slavia sai pallon kertaalleen tolppaan ja Ilveksen maaliin, mutta tämä osuma hylättiin paitsiona. Ilveksen parhaat paikat tarjoutuivat puolestaan Marius Noubissille ja Mame Seydina Issa Laye Thiawille. Noubissi pääsi pelin alussa yksin läpi, mutta hyökkääjän veto torjuttiin kulmaksi. Thiaw pääsi puolestaan puskemaan kulmapotkua maalin edestä, mutta tämä yritys suuntautui maalin ohi.

Toisella puoliajalla Ilves otti kentällä komennon, mutta maalinteossa Tupsukorvat eivät edelleenkään onnistuneet. Slavia sen sijaan käytti paikkansa paremmin hyväksi ja onnistui kertaalleen viimeistelyssä. Osuma nähtiin kymmenen minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua, kun Momchil Tsvetanov viimeisteli ottelun ainokaisen Galin Ivanovin esityöstä. Ilveksen parhaat paikat jälkimmäisellä nelivitosella tarjoutuivat Noubisille, jolla oli useampikin hyvä paikka maalitekoon, mutta viimeistelyssä nuorukainen ei tiukassa paikassa onnistunut.

Kertoimet.com suosittelee alla olevia sivuja MM-kisoihin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

eighteen − 3 =

Tuorein veikkausvinkkimme

Mestarien liiga: Real Madrid - Roma klo 22:00 ke 19.9.2018

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset