Veikkausliiga: IFK Mariehamn – FC Ilves klo: 18.30 su 2.9.2018

Veikkausliiga jatkuu sunnuntaina kahden ottelun voimin. Kierroksen toinen ottelu pelataan Ahvenanmaalla, jossa toisistaan mittaa ottavat putoamista vastaan taisteleva IFK Mariehamn ja mitalia kauden päätteeksi tavoitteleva Ilves. Peliyhtiöt pitävät saarelaisia hienoisena ennakkosuosikkina, mutta Kertoimet.comin silmissä IFK on selvä ennkkosuosikki, sillä Ilveksen lukuisat loukkaantumiset ja poissaolot eivät voi olla näkymättä joukkueen pelistä. Kuuma kysymys kuuluukin: Romuttaako IFK Mariehamn Ilveksen mitalimahdollisuudet? NordicBet, Betsafe ja Betsson tarjoavat otteluun cashoutin.

Aikaisemmat kohtaamiset

IFK Mariehamn ja FC Ilves ovat kohdanneet toisensa kuluvalla kaudella kaksi kertaa. Kaksikon ensimmäinen kohtaaminen nähtiin toukokuun puolivälissä ja toinen viime viikolla. Tuo joukkueiden ensimmäinen vääntö päättyi Ahvenanmaalla IFK Mariehamnin 2-0 voittoon. Myös tuossa viime viikolla pelatussa toisessa kohtaamisessa Saarelaiset olivat parempia, mutta tällä kertaa 1-2 lukemin.

Joukkueiden edellisen kohtaamisen parhaat palat pääset katsomaan alla olevasta videosta.

Näitä sivuja suosittelemme Veikkausliigaan:

Ottelun lähtökohdat

IFK Mariehamn lähtee otteluun sarjataulukon kymmenenneltä sijalta. Saarelaiset ovat pelanneet kuluvalla kaudella 25 ottelua, joista Peter Lundbergin suojateille on kirjattu kuusi voittoa, viisi tasapeliä ja 14 tappiota. Viiden viimeisen ottelun kuntopuntarissa saarelaiset ovat sarjan yhdeksänneksi kovin joukkue.

Ilves lähtee puolestaan otteluun sarjataulukon viidenneltä sijalta. Tupsukorvat ovat pelanneet kuluvalla kaudella 24 ottelua, joista Jarkko Wissin suojateille on kirjattu kymmenen voittoa, seitsemän tasapeliä ja seitsemän tappiota. Viiden viimeisen ottelun kuntopuntarissa joukkue on sarjan neljänneksi kovin joukkue.

IFK Mariehamnin otteluennakon pääset katsomaan alla olevasta videosta:

Ennakoidut kokoonpanot

Ilves joutuu lähtemään otteluun ilman Baba Mensahia, Tiemoko Fofanaa, Mika Hilanderia, Tuure Siiraa, Lauri Ala-Myllymäkeä, Martti Haukiojaa ja Naatan Skyttää. IFK Mariehamnin loukkaantumistilanne on sen sijaan hyvä, sillä saarelaiset saavat jalkeille parhaan mahdollisen kokoonpanon.

IFK Mariehamn (4-4-2):
Levchenko – Coulibaly, Kojola, Mantilla, Murnane – Isaksson, Nazari, Petrovic, Mattsson – Sid, Silverholt.

FC Ilves (4-3-3?):
Luukkanen – Kazi, Tomas, Tanska, Almen – Mettälä, Thiaw, Rannankari – Tamminen, Järvinen, Mettälä.

IFK Mariehamn murentaa Ilveksen mitalihaavee?

Peliyhtiöt pitävät IFK Mariehamnia pienenä ennakkosuosikkina otteluun lähdettäessä, mutta Kertoimet.comin silmissä saarelaiset ovat selviä ennakkosuosikkeja, sillä Ilveksen päävalmentaja Wissillä on lukuisten loukkaantumisten ja korttikieltojen vuoksi täysi työ saada jalkeille kilpailukykyinen miehistö.

Koska meidän tämän viikon vedot ovat menneet hieman puihin, niin otetaan niitä hieman takaisin, pelaamalla tässä ottelussa IFK Mariehamnin voittoa -1 tasoituksella. Parhaan kertoimen saarelaisten kahden maalin voitolle antaa Unibet, joka palauttaa panoksen 5,40-kertaisena takaisin.

Lyö IFK Mariehamnin ja Ilveksen välisestä matsista vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

thirteen − six =