Liiga: HPK – Ässät klo 18:30 ke 19.9.2018

Liiga: HPK – Ässät ke 19.9.2018 vedonlyöntivihje ja kertoimet
Keskiviikko kello 18:30 19.9.2018

HPK lähtee suosikkina keskiviikkona pelattavaan Ässät-otteluun. HPK on pelannut kaksi ensimmäistä otteluaan varsin mukavasti altavastaajan asemassa, TPS:ltä lähti yksi piste ja Tapparalta kaksi pistettä plakkariin. Ässät voitti ensimmäisessä länsirannikon taistossa Lukon jatkoajalla ja hävisi toisessa taistossa TPS:lle. Ovatko puntit kutakuinkin tasan?

Peter Tiivola taitaa olla keskiviikkona sivussa…

HPK – Ässät kertoimet

HPK on siis kotijoukkueena ottelun ennakkosuosikki. Yli 4.5 maalin kerroin on 1.70, yli 5.5 kerroin nousee jo 2.43 lukemiin. Alle 5.5 on saanut Unibetillä puolestaan kertoimen 1.56 ja alle 4.5 makaa 2.16 kertoimen päällä. Mitäs siellä laitetaan maalimäärävetoon? Alle 4.5 maalia pikku-lauantain peliin kuulostaa hyvälle?

Tätä tukee tulosvedon pienin lukema 2-2 tasapelille joka on saanut kertoimen 10.50. Tarjolla on tähän peliin isoja kertoimia tulosvetoon, perustulos 4-2 on saanut kertoimeksi 20.00, homma toisinpäin on arvoitettu Unibetin puolelta kertoimella 26.00.

Entä niitä maalintekijöitä? Kotijoukkueelta Nenonen kannattaa lapulle laittaa, kerroin 3.20. Ottelun ensimmäisestä ja viimeisestä maalista saa kertoimen 12.50 ja mikäli uskot että Nenonen ei keskiviikkona punalamppua läikytä, sillekin on oma kerroin 1.30. Teemu Rautiainen 3.80 ja Eetu Tuulola 4.00 voisivat olla kotijengiltä hyvät lisät maalintekijävetoon.

Ässiltä Sakari Salmisen vire on ollut hyvä ja vastuuta tulee. 3.30 kerroin maalille on hyvä ja se kannattaa napata kiinni. Saisiko Jarno Kärki maalitilin auki tässä pelissä, kerroin 4.00? Tommi Taimin maalista saisi kertoimella 8.50 rahat takaisin.

HPK – Ässät tilastot

Joukkueiden välisistä otteluista 10 viimeistä on mennyt HPK:n tahtiin. 6-2-2 tuloksilla ja maalierolla 25-12 on hyvä lähteä tähän peliin. Tosin Ässät on voittanut kaksi viimeisintä kohtaamista ja viimeksi Hämeenlinnassa päädyttiin varsinaisella peliajalla 2-2 tasuriin ja rankkareilla Ässät vei ekstrapinnan mennessään. HPK on voittanut Ässät viimeksi kotonaan 2017 vuoden alussa, tuolloin lukemat olivat varsin niukat 2-1. Olisiko tässä ottelussa luvassa niukkamaalinen peli, alle 4.5 maalia? Tilastojen mukaan varsin mahdollinen.

HPK:n Markus Nenonen on vastannut kahdessa ensimmäisessä ottelussa huutoon ja siihen miksi mies hankittiin Kerhoon. 2+0 ovat tilastot joilla on kiva lähteä tähän peliin, Teemu Turunen on saalistanut tehot 0+2. Vasta neljä pelaajaa on Kerholta saalistanut pisteitä, tämän ottelun jälkeen taitaa olla toisin.

Ässiltä Sakari Salminen puhkuu mainiota syyskuntoa, 3+0 tehot kahteen peliin. Niko Peltola on toinen Ässä-pelaaja jolla on jo enemmän kuin yksi piste. Peräti yhdeksän pelaajaa on jo avannut pinnatilin Ässä-pakassa, tuleeko tälle jatkoa?

Lyö vetoa Liigasta näillä sivuilla:

Ennakoidut kokoonpanot

Tapparaa vastaan HPK:n avauskokoonpano oli tässä koostumuksessa:

Maalissa Larmi, varalla Karjalainen
Nenonen, Paajanen, Turunen – Laatikainen, Almari
Innala, Leino, Cornet – Friman, Laavainen
Ruokonen, Kainulainen, Tuulola – Brejcak, Niemeläinen
Lahti, Riska, Krivosik – Karjalainen

Ässät puolestaan pelasi lauantaina TPS:ää vastaan ja aloituskokoonpano oli tämänmoinen:

Maalissa Bernard, varalla Kiviaho
Kivenmäki, Appelgren, Salminen – Peltola, Taimi
Lähteenmäki, Tiivola, Rekonen – Salmela, Tommila
Kärki, Makkonen, Salmio – Tuohilampi, Seppälä
Varttinen, Saha, Lamberg – Vuorisalo

HPK – Ässät ottelun yhteenveto

HPK lähtee otteluun ennakkosuosikkina ja on ollut hyvä TPS:ää ja Tapparaa vastaan. HPK on näyttänyt epäilijöille että se on iskussa ja jos kärkijengit jo joutuvat luovuttamaan pisteitä Kerholle, niin miten lienee sitten Ässien laita? Tasaista ottelua odotellessa, tulosvedossa lähdetään tähän peliin hakemaan kolmen kombolla 2-2, 2-1 ja 3-1 tuloksia.

Lyö tästä Liiga-ottelusta vetoa Unibetilla »

Ei se HPK:n voitto Turussa kovin kaukana ollut:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

17 + nineteen =