Honka taisteli Ilveksestä voiton

FC Honka kaatoi Veikkausliigan kärkikamppailussa torstaina Ilveksen. Ottelun ainokaisen viimeisteli Robert Ivanov. Voiton myötä espoolaiset jakavat Veikkausliigan kolmannen sijan Kuopion Palloseuran kanssa, joka niin ikään voitti oman ottelunsa. Ottelun vähemmän pelannut Ilves, on puolestaan kaksikosta neljän pisteen päässä viidennellä sijalla.

Ensimmäinen puoliaika oli tasaista peliä Tammelan kentällä. Puoliajalla nähtiin yksi osuma. Tästä vastasi Honka. Osuma syntyi viisi minuuttia ennen taukoa, kun Robert Ivanov puski Hongan johtoon Lukas Kauffmannin kulmapotkusta. Ilveksellä oli vielä puoliajan lopussa paikka tasoittaa peli, kun Diogo Tomas pääsi puskemaan kulmapotkua maalin edestä, mutta puolustaja ei saanut kunnollista osumaa palloon.

Toinen puoliaika oli värikästä peliä. Ilves sai luotua useamman hyvän paikan maalintekoon, mutta maalinteossa kumpikaan osapuoli ei onnistunut. Puoliajan parhaat paikat tarjoutuivat Mikael Almenille ja Severinolle. Almen pääsi Ilari Mettälän esityöstä yksin läpi, mutta veti pallon maalin yli. Severinolla puolestaan kaksi paikkaa tasoittaa peli kymmenen minuuttia ennen loppua, mutta Tim Murray torjui nämä molemmat yritykset.

Näitä sivuja suosittelemme Veikkausliigaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

one × four =

Tuorein veikkausvinkkimme

Eurooppa-liiga: FC Kööpenhamina – Zenit Pietari kello 22.00 to 20.9.2018

Peliyhtiöt ennakoivat FC Kööpenhaminan ja Zenitin välisestä kamppailusta tasaista vääntöä, mutta Kertoimet.comin silmissä illan venäläisvierailija lähtee otteluun selvänä ennakkosuosikkina.

Lue tästä koko vinkki »

Tuoreimmat urheilu-uutiset