Naisten MM-Kisat: Hollanti – Kanada klo 19.00 to 20.6.2019

Jalkapallon naisten MM-kisoissa pelataan torstaina alkulohkojen viimeiset ottelut. Reimsin Stade Auguste Delaune II stadionilla ratkaistaan E-lohkon voittaja kun kaikki ottelunsa voittaneet Hollanti ja Kanada kohtaavat.

Molempien jatkopaikka on jo varma, mutta lohkovoittajalle on luvassa huomattavasti helpompi reitti välieriin

Ottelusta odotetaan tasaista ja vedonvälittäjät eivät ole varmoja kumpi olisi ottelussa suosikki. Unibet on Kanadan kannalla kertoimilla 2.75 – 3.20 – 2.63.

Hollanti on kovassa iskussa

Hallitseva Euroopan mestari Hollanti on ollut todella vakuuttavassa iskussa viime aikoina sillä he ovat voittaneet viisi edellistä otteluaan maalierolla 16-1. Ainoa päästetty maali tuli viime ottelussa Kamerunia vastaan 3-1 voitossa.

Puolustus oli Hollannin paras osa-alue myös koti EM-kisoissa 2017 jolloin he pelasivat kuudessa ottelussa neljä nollapeliä ja päästivät yhteensä kolme maalia joista kaksi finaalissa Tanskaa vastaan.

Noissa EM-kisoissa Hollannin paras maalintekijä oli Vivianne Miedema (4), joka myös osui kahdesti Kamerunia vastaan. Hänestä tuli 22-vuotiaana Hollannin historian paras maalintekijä. Hän voi hyvinkin osua nyt Kanadaa vastaan ja hänelle tarjotaan 2.80 kerroin siihen (Unibet).

Kanadan puolustus on ollut rautaa

FIFA rankingissa viidentenä oleva Kanada tuli näihin kisoihin hyvässä vireessä erityisesti puolustuksen osalta. Kanada on kymmenessä viime ottelussaan päästänyt vain yhden maalin. Tuloksellisesti ottelut ovat myös menneet hyvin sillä viimeisestä kuudestatoista ottelustaan maa on voittanut 12 ja hävinnyt vain kerran Yhdysvalloille (0-2).

Vaikka Uusi-Seelanti ja Kamerun eivät ole niitä parhaimpia maita niin jotain se sanoo Kanadan puolustuksesta että kumpikaan näistä maista ei onnistunut tekemään yhtään laukausta maalia kohti. Kanada on ainoa maa näissä kisoissa joka tähän on pystynyt.

Hollanti tulee olemaan huomattavasti vaikeampi vastus, mutta hallitsevan Euroopan mestarin jääminen ilman maalia houkuttelee Nordicbetillä kertoimella 3.25.

Kertoimet.com suosittelee näitä vedonlyöntisivuja

888

Arvostelu

888Tripla Kasi eli 888 tarjoaa uusille pelaajille 100€ edestä bonusrahaa. Lisäksi vaihtuvia viikkotarjouksia!
Bonus: 100€

Pelaa »
fastbet

Arvostelu

FastbetPay 'n play - pelaa heti suoralla nettipankkitalletuksella.
Bonus: 100€

Pelaa »
mrgreen

Arvostelu

Mr. Green
Rahapelialan gaaloissa palkintoja rohmunnut MrGreen laajensi vuonna 2017 vedonlyöntiin. Veikkauspuolella tarjolla nyt harvinaisen mehukas bonus.
Bonus: 100% voitontuplaus

Pelaa »
mobilebet

Arvostelu

Mobilebet
Liity nyt Mobilebetille, saat jopa 300 € bonuksen sekä 50 ilmaista pyöräytystä kasinon puolelle.
Bonus: 300 €

Pelaa »
comeon

Arvostelu

Come OnNetin uusin vetosivu on aloittanut ryminällä: huippulaatua alusta asti.
Bonus: 300€

Pelaa »
unibet

Arvostelu

UnibetLukemattomia kertoja palkittu vedonlyöntisivusto. Ilmainen live-stream lätkään, fudikseen ja muuhun urheiluun.
Bonus: 200€

Pelaa »
nordicbet

Arvostelu

NordicBetNetin suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaisia pelikohteita. Live-streamistä katsot maksutta mm. jääkiekkoa ja jalkapalloa.
Bonus: 100€ ja 70€ ilmaisveto

Pelaa »

Vedot

Tässä ottelussa ovat vastakkain kaksi erittäin hyvän puolustuksen omaavaa joukkuetta. Hollanti on pitänyt maalinsa puhtaana neljästi viime viidestä ottelustaan kun taas Kanada on päästänyt vain yhden maalin kymmenessä viime ottelussaan. Näissä kymmenessä ottelussa alle 2.5 maalia on toteutunut 8 kertaa. Unibet tarjoaa alle 2.5 maalille 1.75 kertoimen.

Veikkausvihjeemme on kuitenkin että Molemmat joukkueet EIVÄT tee maalia kertoimella 2.00.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *