Jalkapallon Mestarienliiga karsinnat: HJK – Vikingur ti 17.7.2018

Jalkapallon Mestarienliiga karsinnat: HJK – Vikingur ti 17.7.2018 vedonlyöntivihje ja kertoimet
Tiistai kello 19:00 17.7.2018

HJK kävi hakemassa arvokkaan vierasvoiton Färsaarilta. Kaksi tehtyä vierasmaalia pitäisi olla melkoinen avainnippu jatkopaikan suhteen, mutta ei HJK tätäkään matsia voi puolivaloilla pelata. Ottelusta riittää jännitettävää ja vedonlyöntiä, tsekkaa parhaat kertoimet Klubin europeliin ja jännitä mukana!

Klubi kohtasi otteluiden välissä TPS:n.

Pallonhallinta HJK:lla

Ensimmäisen ottelun pallonhallinta oli HJK:lla 68-32 lukemin ja maalintekoyritykset jakautuivat melkein samalla suhteella 11-4. Näihin lukemiin on odotettavissa vielä enemmän eroa kun HJK pelaa kotiottelunsa Telia 5G areenalla. Vikingur joutui kotipelissään rikkomaan melkein parikymmentä kertaa, klubin tilasto oli puolet vähemmän. Keltaiset kortit ottelussa menivät 4-2 Vikingurille, mutta mikä tärkeintä, maalit siis Klubille 1-2.

Sebastian Dahlström onnistui maalinteossa jo 9. minuutilla ja 29. minuutilla syntynyt Klubin maali merkittiin kotijoukkueen Atli Gregersenille. Tähän loppui Klubin maalinteko, vaikka paikkoja toki oli vielä heittää viimeistä niittiä kehiin. 51. minuutilla myös kotijoukkue onnistui tekemään kavennusmaalin ja loppulukemat 1-2.

Samoilla kokoonpanoilla Helsingissä?

Kokoonpanot tässä ottelussa olivat tämänmoiset. Tuskin mitään hirveän isoja muutoksia on tulossa kokoonpanoihin, Vikingurin pitäisi pystyä nyt pelaamaan hyökkäävämmin, sillä sen on tehtävä vähintään kaksi maalia mennäkseen jatkoon. Ja tuolloin Klubin pitäisi jäädä maaleitta.

HJK (4-2-3-1)
Rudakov – Rafinha, Patronen, Obilor, Peiponen – Dahlström, Annan – Mensah, Yaghoubi, Riski – Klauss De Mello

Vikingur (4-4-1-1)
Rasmussen – Lervig, Grefersen, Cascaval, Jacobsen – Hansen, Djurhuus, Vatnhamar, Djordjevic – Vatnhamar – Lawal

Lyö vetoa Jalkapallon Mestarien Liigasta näillä sivuilla:

HJK – Vikingur vedonlyönti ja kertoimet

Ottelun vedonlyöntikertoimet kertovat selkeästi sen että kotijoukkue on iso suosikki voittamaan ottelun ja näin tulee myös todennäköisesti tapahtumaan. Jos ei nyt mitään isompaa mullistusta tapahdu, HJK menee tästä otteluparista jatkoon ja vieläpä selvin lukemin. Tasapelikin riittää Klubille, mutta eiköhän se olisi kiva laittaa muutamat pallot vieraiden pussiin ihan vaikkapa fanien, vedonlyöjien ja yleisön mieliksi.

HJK:n tappio olisi yksi tämän kauden isoimmista pettymyksistä, Eurooppaliigan karsinnoista ei niistäkään ole kauheasti jälkipolville kerrottavaa.

Tämän ottelun pitkävetokertoimet Unibetillä ovat 1.08 – 9.00 – 24.00. Vierasjoukkueelle ei tässä pahemmin anneta siis mahdollisuuksia, mutta vedonlyöjä voi otteluun napata tasoitusvedolla ihan mukavia kertoimia. Monellako maalilla HJK voittaa, montako maalia pelissä tehdään? Tarjolla on paljon erilaista vedonlyöntiä taas ennen matsia ja matsin aikana.

HJK TV:n kooste ottelusta Vikingur – HJK

HJK – Vikingur ottelun televisiointi ja livestream

Edellinen ottelu näytettiin livestreamina Unibet TV:n kautta, mutta ainakaan toistaiseksi ei ole tiedossa näkyykö tämä ottelu sitten minkään vedonlyöntiyhtiön kautta kaikelle kansalle. Futishan on parasta paikan päällä, joten tiistaina kannattaa mennä Telia 5G areenalle kannustamaan HJK voittoon ja jatkoon Mestarien liigassa. Luvassa on mukavan lämmintä keliä, tuskin itse ottelu ihan kauhean lämpimiä otteita tarjoaa.

Lyö tästä Jalkapallon 2018 MM-kisojen matsista vetoa Unibetilla »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

four + eighteen =